Любители на кучета - 129

• 32 442
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • тук-там
Да, определено за развъждане не става всяко куче. Аз моите ги взех с изследвания в Словения (в Бг няма къде) на 8 гена, които са чувствителни за породата. А и за изложби искат какво ли не. Така че няма кой да ме допусне просто така да участвам в развъждане с Нъки, ако не е здрав и не отговаря на всички стандарти. И съответно не е изкарал нужните точки от изложби. По-лошото е, че в БГ няма, всички са ни роднини. Озъртам се в Итали, но за целта трябва да го водя по изложби тук. Абе по-сложно е, отколкото при хората Wink

# 406
  • Sofia
Момичета, има ли някоя от вас, оставила кучето на хотел покрай летните отпуски? По-конкретно се интересувам от хотел "Дея" в гр. Съединение. Търся нещо около Пловдив. Всякакви препоръки са ми от полза 🤗

Чоки ще бъде там 5дни в края на юли. Тогава ще мога да дам конкретно мнение. Но нашите треньорки ми го препоръчаха, там действат по методите на Моето куче, собственичката Галя участва много активно във фейс групата.

# 407
Любопитко Айк си е намерил местенце на високо.

Клюкарчо, да не изпусне нещо

# 408
Бък е бил на училище три месеца при Галя като малък, преди да го вземем ние. Перфектно обучен и послушен. Ние сме го оставяли два пъти там на хотел. Помнеше ги и въртеше опашка като ги види, много им се радваше. Кучетата с в едно голямо хале, разделено на стаички с две врати - една към коридора и друга към малко собствено  дворче с трева. Там може по всяко време да си излиза и върши нуждите. Сутрин и вечер    ги разхождат на полето. Самия имот е накрая на града, заради изисквания да е на минимум 300 метра от къщите(така ни обясниха). Преди първия престой имахме малко затруднения със слагането на каишката. Нямам представа защо, изведнъж реши, че не иска да му се слага и въртеше глава, нужни бяха поне три опита да му я закопчеем. Казахме на Галя и мъжа ѝ, а когато си го взехме вече нямаше такъв проблем, бяха го коригирали. Ако забележат нещо за отработване по поведението, работят с кучето.
Ако искате ваша храна да му дават, може да си занесете. Обяснявате има ли хронични заболявания, алергии и т.н....
Ако те интересува нещо още, питай.

# 409
  • Варна

Добро утро с едно сънено, пораснало момиче на цели 3 годинки ❤️

# 410
Честита да е госпожицата! Да е здрава, весела, игрива и да получи много подаръци Hug

# 411
Каду!!!Честит рожден ден на слънчевото момиче!Много щастливи дни с Бизу и прекрасното  семейство.Е ,и кашкавалче днес- много!

# 412
ЧРД на кашкавалената принцеса 😍
Още дълги годинииии вярна дружба ви пожелавам! 🎂🥳

# 413
  • Бургас
ЧРД на Каду! Много здрави и щастливи да сте всички!
Ние се включваме с "Две следиииии"

и една топка

# 414
  • sofia
Честита да е Каду! Много гушкане, кашкавалче, и още дълги години да сте заедно!

# 415
  • София
Да е честита, Каду Simple Smile Здраве, още здраве и радост заедно Animal Paw Prints

# 416
  • Варна
Благодаря, Момичета. Да ви се връща тъпкано ❤️

Деспи, как си? Оздравяхте ли с Боги? Пратих поздрави по майка ти и тя ми каза ❤️

# 417
  • София
Честита да е красивата Каду! И от мен едно кило кашкавал... ъъъ, пожелания за всички хубости Simple Smile

# 418
Честита да е Каду!
Дълги години съвместно щастие :=)

Ние бяхме на гости в Бургас, без Бейли. Той беше оставен у дома на грижите на баба си и дядо си, които за моя изненада се скъсаха да го хвалят.
Баща ми каза:само ме гледа в очите!

Зарадвах се да чуя това, гордея се с момчето ни. Аз се притеснявах на разходките да не дърпа много майка, но тя каза, че даже на кафета е ходил с нейните дружки.

# 419
  • Бургас
Е как може да дойдете в Бургас БЕЗ БЕЙЛИ???

Общи условия

Активация на акаунт