Любители на кучета - 129

• 32 441
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Е как може да дойдете в Бургас БЕЗ БЕЙЛИ???
Хах..
Tintina, истината е, че още не сме го водили на море(а така ми се иска). Живи и здрави догодина ще търсим бунгала и плаж позволен за домашни любимци :=)
Мисля, че вече е готов. В смисъл, по-послушен е, макар че със сигурност има с какво да ни изненада..
Ей днес хапна в бързината салфетка от дюнер (голям деликатес за него) :/

Пп:дъщеря ни само пита защо никога Бейли не идва с нас на море, после мисли, мисли и казва :абе нека седи в Сф, да пази къщата от крадци, че ако дойдат ще ми вземат играчките и масата със столовете:grinning: Тя е на 4г и много го мисли, тъгува за него, така че др година го взимаме с нас, заричам се :=)

# 421
  • Бургас
Като ги знам как пазят от крадци... Салфетка от дюнер и са готови.
Елза ще го научи как се ходи на море. Вече е голяма и знае, че морето не се пие, медузите не се ядат, само може да се отъркаляш в тях.

# 422
Be_special, чудно е с куче и 4-годишно на море, от личен опит ти го казвам. Laughing Ако намериш някоя минута да прилегнеш, винаги ще има кой да ти се качи на главата. За да ти пазят завет и по-плътна сянка, да не си помислиш нещо друго.

Да е здрава рожденничката! Да получава редовно кашкавалчета и да си отспи сега, че и нея я чакат безсънни нощи скоро.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 14:51 от wild poppy

# 423
  • тук-там
Честита да е Каду! Повечко игри и бели от нейна страна и поне малко послушание от страна на стопаните! Весел празник днес!

# 424
Еее, Poppy, ама виж кви сте якиии 😜

# 425
  • София
Ехааа, честита да си Каду! 🥰😍
Дълги години вярна служба и много любов и кашкавалчета и не само!!!

# 426
  • София
Жива и здрава да е Каду.

# 427
  • под тепетата
Ей, живо и здраво да ви е подаръчето, esstela!
 Tintina, тъкмо гледах една пушка, дето изстрелва топки ...на кучешкия щанд на КИК Satisfied. Баш кат за твойта калпазанка е!
А, Деспи, болни ли сте били? Бързо да оздравявате и да ни навестите, че ни домъчня за вас!
Тъкмо внукът вече не ми ръси много пясък по хавлията, Ози достойно го замества Weary

# 428
Честита да е Каду! Много здрава и обичана да е! Много игри и гушкане с Бизу и  мама  пожелаваме с Гинчето!
Ние тия дни ще оставяме Джини за няколко дни, че няма да я пуснат на феста, на който ще ходим( единия батко се прежали да остане с нея, пък и той не е много по концертите). Дано са им заглъхнали ушите на комшиите, че обикновено като ни няма е голямо виене и  лаене! Иначе, сега пак се назландисвахме на гранулите- значи сух хляб ще яде, ама като е казала, че сухи гранули не иска и туй то( сменяхме и  марки и вариации и гладна стоя- няма ли поне малко пастет или кисело мляко, не ще диването да ги опита даже......само ги пилее и разнася купата насам натам и гледа като гладно циганче). Да, знам че ние сме си виновни! Просто споделям...

# 429
На Мидалидаре ли ще ходите?

Ние ще пропуснем фестивалите тази година, но пък планираме да водим Мейпъл с нас в Румъния на един друг концерт и неколкодневна разходка  Grinning

Да ви питам, за плажа колко дълъг повод ползвате? Имаме еднометров, десетметров и рулетен, но ми се струва че трябва да вземем обикновен 3-4метра за там.

Напоследък се научи като е спряла колата да клюкари какво става навън

# 430
Аз съм Шошко - Хубавеца, селския ерген:

# 431
Някой хора живот си живеят 😅

Аз се прибирам,и още от входната врата захващам домакинската работа.А тя горката както я виждате сега,така си е била и цяяяял ден 🤌
Пууууу пустааа завист 😂

# 432
  • под тепетата
Да не мислиш, че е лесно - завърташ се на едната кълка, после на другата, чат-пат по гръб вириш търнаците, въздишаш отегчено...тежък кучешки живот, ша му се не види! Пък трябва да ходиш на разходка , че и да ядеш...А ти, за една домакинска работа се жалваш, Merry Laughing За това ѝ турих  корона Wink

# 433
  • на чист въздух
Добър вечер, може ли и ние да се присъединим
 Това е Тайлър на 3 м и половина. Тук си проси лакомства.Много мързелив много трудно ходи на разходка , захапе си кайшката и ляга. При нас е от месец. Ротвайлерите дали са си такива
Спокойни и мързеливи

# 434
Бебе е, съвсем нормално още да не е свикнал да ходи на повод. Дайте му време.

Общи условия

Активация на акаунт