Любители на кучета - 129

• 32 040
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
БарбиДи, прегръдка! Барби е била изключителна късметлийка със стопанка като теб Heart
Анабел е прекрасна Heart

# 61
Барби Ди, аз минах през всичките ти чувства и емоции. Веднъж обикнал куче, винаги ще търсиш тази обич.
Добре завърнала се!

Година и седем месеца по-късно Айс всъщност е все така с нас

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:59 от MagniМ

# 62
  • sf
Барби, разплака ме! Анабел няма да замести Барби, но и тя е прекрасна, пожелавам ви много щастие дълги години!

# 63
  • Варна
Една прегръдка за теб, Барби и една целувка за Анабел ❤️

# 64
  • тук-там
Барби ще бъде винаги в сърцето ти, а сега имаш една прекрасна Анабел в ръцете си! Радвайте се една на друга!

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 18:53 от mtz

# 65
  • под тепетата
Бях се сетила за теб и Барби един ден,питах и писах, но като се разрових видях, че си имаш бебче и си изтрих написаното. Да ти е живо и здраво бебчето! Като минала през внезапната загуба на любимото същество, много добре те разбирам и съчувствам! Хубаво е , че си намерила правилното лечение - прекрасната Анабел! Сега имаш двойна доза щастие и любов и една звездичка, която  винаги    ще бъде в сърцето ти!
 Стискаме палци за Мейпъл!

# 66
  • София
Анабел е супер сладка. Много добре те разбирам. Отне ми време да се привържа към бебето. Все го сравнявах с момичето ми, но сега сме неразделни, нищо че е на ММ кучето уж.

# 67
  • sofia
Много съжалявам за Барби...Никога не сме готови за раздяла с любимите същества...Бъдете щастливи с Анабел!:kissing_heart:

Мързели...

# 68
Една прегръдка....силна..., мило момиче!❤

# 69
Добре завърнала се Барби! Съжелявам за загубата ти, но пък се радвам, че сте намерили любовта отново, под формата  на Анабел( която е страхотна сладурана)! И честито бебче!
Стиснала съм палците за Мейпъл и чакам Пламена да намине с добри новини!

# 70
  • София
И аз я чакам пламена, ама то ще е чак следобед. Всичко ще е наред!

# 71
Добре завърнала се, Барби!
Ние сме отскоро в темата,но те разбирам. ние също имахме куче,което ни подари 15 незабравими години.
Винаги ще я обичаме и помним

Девет месеца след като си отиде взехме ново бебе-чак тогава бяхме готови да отворим душите си отново.

Скоро стана на три години

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 13:41 от Krotinia

# 72
  • о`майна лунна нощ е
Много съжалявам за миличката Барби. Разбира се, че я помним и ни липсваше.
Сега домът отново е пълен освен с косми и с бебешки играчки, а от това по-хубаво няма. Барби е дошла с мисия в дома, изпълнила я е и си тръгнала, за да даде път на нещо още по-хубаво!

# 73
  • Пловдив
Много мъчно ми стана за звездичката Барби снощи като прочетох. В такива моменти каквото и да кажеш е съвсем недостатъчно. Добре дошла на Анабел, нека внесе много светлина в дома ви. Heart

ама не ти ли омръзна да ме снимаш вече, аз съм си все аз...

# 74
Благодаря за загрижеността Hug Мейпъл вече си е вкъщи, моят приятел я взе и след малко се прибирам и аз при нея да се гушкаме тримата. Добре е преминала операцията по думите на вет, доста бързо ми се стори - около два часа след като я оставихме, ни се обадиха да я вземем. Да ви кажа, не очаквах така да се разстроя, докато и слагаха част от упойката, направо за секунди стана безпомощна милата. Поплаках си малко. След това доста е поскимтяла, докато МП отиде да я вземе, а той е тръгнал веднага като звъннаха. С вътрешни шевове е, не са и сложили фуния или нещо друго, ще я наблюдаваме да не се ближе. За около 5 дни казаха да я караме по-спокойно. Сега малко ме е яд, че не отидох и аз да я взема, че МП забравил да пита вет някакви неща, та ще се съветвам тук с вас при нужда Simple Smile или ще звъннем на вет, разбира се.  Един от чернодробните и показатели бил малко над нормата, та изписаха и хранителна добавка, за да се регулира.

Анабел е голяма сладурана Hug ще ви дари с много любов.

Общи условия

Активация на акаунт