Любители на кучета - 129

• 32 348
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Браво на момичето, сега се гушкайте. Знам, че трябва да хапне, макар и малко, да пийне вода и да се изпиша, после ще поспи и ще мине.

# 76
BarbieDi помним ви и много съжалявям за случилото се с Барби. Много се натъжих като прочетох 😞 Анабел е голям сладурана и ще ви помогне с лудориите си 🤗
Пламена сега оставете Мейпъл да почива. По-късно давайте по малко вода, а храна може и направо утре. Разходката нека да е кратка и спокойна, колкото да свърши нуждите.

Ние сме на кратка екскурзия из пловдивско и Макс си заплю една поляна пред една хууубава къща та утре ще пускам тото белким хванем джакпота и си я купим 😁

# 77
Браво на Мейпъл! Бързо възстановяване и ското пак да запопва с белите!

Сиви, много му отива тая полянка на Макс. Бързай за тотото, че и да поканиш и наша Рилка да се опне на зелената тревичка Joy

# 78
  • тук-там
Барби се завърна при нас. Сега чакаме и Джаки!
Малко настроение от нас:

# 79
  • София
Аз пък за Стела и Маги си мислех тези дни.

# 80
  • sofia
Стискаме лапи и палци за бързо възстановяване на Мейпъл!
На Макс много му прилича таз полянка!

# 81
Лори на гости, при прекрасните mtz,Мокка и Нъки❤                                                                                                                                                            Днес ще снимаме тримата опашатковци, заедно

# 82
Добро утро Blush Да дам отчет - вичко е наред при нас за сега - снощи Мейпъл почива, пи водичка, хапна малко и я изведохме навън да пишка. Даже ме посрещна като се прибрах. Тази сутрин пак я изкарахме, свърши и двете работи и е доста по-жизнена, тръгна да бяга навън ама я спряхме Grinning Днес ще е лежерен ден.

РУ, ще чакаме снимки от сладурските муцунки.

# 83
  • София
Много ви се радвам как сте се събрали, пу-пу!! Чакам снимките вечееее!
И догодина направо лятна среща на кучешката тема в Сардиния (ама не при  mtz, че и тя душа носи, ще накацаме наоколо й) Wink

# 84
  • тук-там
Ето ги позиционирани за снимка:

Заповядайте тук за лятна другарска среща Simple Smile

# 85
  • София
Ах, сладкиши сладки! Пу-пу, все едно винаги са били тримата, такива са едни нахилени другари Heart Eyes

# 86
Лелеее, прекрасни са! Така да им завиждам...
mtz, внимавай какво си пожелаваш! Да не взема да цъфна с една дива кучка...

# 87
Еха,......завидяхме с Джини! Разкошни са тримцата на снимката Heart Exl
Гинчето току що ме притесни сериозно. Изведох я да върши работа. Свърши я, ама не ми хареса консистенцията и тъкмо ѝ разправям, че като се приберем, ще има хапче активен въглен за награда и взе да капе... и докато ровех да си извадя чадъра от чантата и  диването вече дъвчеше парче кренвирш незнайно откъде взело се( май изпод колата до която бяхме спрели го измъкна)... Успях да ѝ бръкна в устата и да извадя по-голяма част, но сега съвсем се филмирах. Дадох ѝ активния въглен( и с него голяма борба падна, та се наложи да го скрия в кашкавал, което исках да избегна, но не би).....и сега съм на тръни.

# 88
  • София
Нищо й няма, спокойно. Освен ако не е било съвсем течно на изхода, като нищо ще й мине. И на Буба омеква понякога, ако сме прекалили с краставиците и морковите например. Но на следващо излизане си е окей.

Пламена, как е Мейпъл?

# 89
Рила също имаше проблеми на изхода като беше по-малка. От нищото се разстройваше и с дни така. Вие ме спасихте със съвета да давам пробиотик и ще съм ви вечно благодарна! Heart

Нищо й няма на Гинчето! Следи я сега 1-2 часа само да видиш дали има промяна и стискам палци да е било само кренвирш.
В градинката, където ходим за сутрешна и вечерна разходка се събират от скоро кварталните пияници. Вече косата ми настръхва само като излезем от нас. Пълно е с бутилки и огризки. Даже понякога и цели филии хляб. Очите ми са на четири, оглеждам всяко сантиметърче по земята и Рила въпреки това успява да лапне нещо, което не съм видяла.

Да висподеля радостта си: Един наш приятел разказал на негов колега, че сме имали трудности да намерим гледач за кучето и колегата предложил да я гледа. Малко е далеч от вкъщи, но има къща с голяма градина и голямо игриво куче. Та уикенда ще се срещаме с него и ако кучетата се харесат, Рила ще е на курорт вместо затворена в градски апартамент. Тъкмо и другарче ще си има. Пък дано прихване и малко възпитание покрай другото куче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт