Любители на кучета - 129

• 32 379
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
О! И ние имаме снимка с ушо във водата!

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 21:58 от Tintina

# 646
  • тук-там
Много сладко! Разхлажда се Wink

# 647
  • на чист въздух
Сладурчета

# 648
  • под тепетата
На нас лявото ушо ни задава посоката - у морето !

# 649
  • Варна
'ного ви харесвам ушаците на всички 🥰 Добро утро Simple Smile

# 650
Хайде пък - ние с ,,клепналите" уши..., да се усмихнем в темата!       
  🙂

# 651
  • София

На Джина острите ушлета й служат да чува добре какво искам от нея, за да направи точно обратното. А дългият език й е нужен, за да мете с него улиците и обира всички съедобни боклуци, които намери  - това последното ме докарва до бяс, но няма управия!  #Cussing out
Последният хит са опадалите от дърветата черници в парка - вече ги изучих всичките, има с черни и бели плодове. От цвета на "продукцията" й, която събирам после в пликче, може да се разбере кои дървета сме посетили...

# 652
Моля за съвет - как кученце на 2м да го успокоим да спре да плаче, когато е само.. Наскоро го отделихме и от братчето му, като бяха двечките не плачеха

# 653
Изобщо не съм специалист, но на 2 месеца според мен е много мъничко да се оставя само за дълго. Нашето беше на около 2 и половина когато започнахме да го оставяме по половин ден (и то само 3 дни в седмицата) и си изкара така 1-2 месеца, гледах да работя предимно от вкъщи. Около четвъртия месец може би започнахме да го оставяме по цял ден.

Иначе първия ден плака най-много, след това свикна и всеки следващ беше по-добре. Държахме го в заграждение докато не се научи да го прескача.

# 654
Kучета не съм гледала, едното го осиновиха, за другото чакам също желаещи, но междувременнно стои само.. Само ако имах възможност да ги гледам нямаше да ги дам на никого

# 655
  • На земята
Ах какви ушаци се размятат. Да покажа и нашите.

Най-обича да се чекне, ама няма да ви показвам другите пози, че е за срам момата.

# 656
  • тук-там
Едно око и едно дупе от нас:

# 657
Понакъдрило се е дупето от морската вода май Laughing

# 658
Скаридка,възхищавам се на постъпката ти
Опитай да оставиш на бебето дребно лакомство за гризкане и парче от твоя стара дреха вързана на възел в средата. При нас помогна,за да свързва оставането само с нещо вкусно и забавно.
Когато се връщахме ги прибирахме веднага. Така чакаше да тръгнем,за да играе,гризе и гушка с тях
В случая стара моя тениска ме заместваше при кученцето

# 659
  • под тепетата
Нещо ново със сър Рангел, Борянче?

Общи условия

Активация на акаунт