Любители на кучета - 129

• 32 367
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • на чист въздух
вече сме големи, цели 4м. Да ви попитам, защо мухите толкова го налазват като излезе на разходка. Направо е ужасно, изкопан е и пак. Какво мога да направя

# 676
змия, честита да е рожденичката. Да е здрава и още много торти да си хапне!

ян, обезпаразитен ли е?

# 677
  • на чист въздух
Да. Капки също му сложихме на адванс
. Бяхте писали по напред в темата за кърлежи и се уплаших та и обезпаразитяваща кайшка му взехме, а то сега мухи.

# 678
Честита да е, чаровната пътешественичка, Холи!Нека е все така жизнена и щастлива със своите хора!🥰

# 679
Жива и здрава да е Холи- на още много пътешествия да я заведат и още много торти да изяде!

# 680
змия жива и здрава да ти е Холи и да я водиш още хиляди пътешествия 🤗

# 681
  • София
Милото момиче  Холи, да е жива и здрава.

# 682
  • sf
Да е жива и здрава Холи! Поздрави от Нейо
Скрит текст:

# 683
  • Sofia
donsita, Тронове, вино и куче - какво му трябва на човека..
змия, честита да ви е Холи, дълги години да се радвате взаимно!

Ние днес оставихме Чоки на лагер, така му викам аз на този хотел.. ама наистина с багаж кто за лагерник - шезлонг, одеялце, храна, играчки, лакомства…
В колата му беше жега, Пи вода няколко пъти и пак.. Като слязохме, обиколи двора няколко пъти и се нареди на вратата да си ходи… много ми домъчня, ама няма как. Освен това знам, че после няма д му се тръгва. А бе баш като на лагер..

# 684
  • Бургас
Мила Холи, ЧРД! Чакаме те във вълните!

# 685
  • София
Холи в морето сама не влиза, освен ако топката й е вътре. Предпочита да хапе вълните от брега. Ще пробвам да я снимам и да ви покажа.

# 686
Роки още не сме го водили на истински плаж с къпане, само на разходка и не е влизал, надявам се да успеем поне веднъж да го заведем това лядо да видим как ще е Grinning

И пак имам въпрос, някой има ли опит с хормонален имплант Супрелорин? Една приятекла ми каза, че е сложила на котката им и на мен ми се стори като манна небесна това чудо, понеже се колебая за кастрацията. Колкото по-малко било животното, толкова повече издържало, което също си е голям плюс за нашия 2-килограмов.
Припомням, че при нас проблемът е, че е голям любовчия и го подлудиха миризмите на разгонените женски.

# 687
  • Пловдив
Продължителност та на действие по никакъв начин не зависи от размерите на животното. Капсулата изпуска по малко количество постоянно в продължение на 6 месеца (12 месеца за по-голямата капсула) след този период  е празна.
Ако кучето ви не е породисто , го кастрираите.  Дългосрочната употреба на
Агонисти на Гонадотропин освобождаващ хормон може да има сериозни странични ефекти.-необратими.
Това се използва за кратко -1 2 пъти през живота , при не кастрирани породисти животни , за предотрватяване на нежелано заплождане в определен период. А не за коригиране на хормонално обусловено поведение , ако е наистина такова.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 01:05 от whitefang

# 688
  • Бургас
Защо да тъпчете кучето с хормони? Да хване някой рак? Котките масово умираха от тези препарати преди кастрацията да се популяризира у нас. Само ще измъчите животното и себе си.

# 689
Ами принципно и кастрацията крие рискове от това, което чета. Търся най-добрия вариант и за него и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт