Любители на кучета - 129

• 32 359
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Въпросът е да се претегли рискът на едното и на другото. И едва ли ще е в полза на хормоналните препарати.

# 691
  • тук-там
Тук почти всички сме с кастрирани кучета, на които нищо им няма. Така че няма какво друго да очаквате като съвет. Това с хормините е престъпно за мен!

# 692
  • София
Мъжко куче и хормони няма да го спрете да тича по разгонени женски. Кастрирайте го. При мъжките е много лека операцията.
Моето мина през 5 упойки за по-малко от година и половина и нищо му няма.

# 693
  • sofia
С огромно закъснение, Честита да е прекрасната Холи! Още дълги години да е ваш спътник в приключенията! Да е здрава и игрива!
Още едно Не за хормони без нужда!
Неделно от нас:

# 694
  • София
Бухтичка, недей да четеш глупости, просто поговори с повече от един ветеринар. С четене в интернет няма как да вземеш наистина информирано решение. Проблемите при кастрация обикновено са при женските и всъщност са рядкост, а не принципно положение.

# 695
Бягство от жегите... 
  Поздрави Лори

# 696
Какво става ако заради травма падне нокът? Би трябвало да си порасне след време, нали? Подозирам, че Вълчан ще се раздели с нокътя на петия пръст. Онзи ден му метнах една шишарка, тя пък падна много близо до едно дърво и той не успя да спре навреме. Вдигна едната предна лапа, но си продължи после нормално и аз изключих да погледна по-късно. Какво се сетих да му видя след няколко дни петите пръсти (видях едно куче с доста прорастнали нокти) и установих, че бая се е ударил. Петият му пръст е двоен в сравнение с този на другата лапа, с открита рана от вътрешната страна и месото до ноктя седи странно. Промивам оттогава всеки ден с кислородна вода и мажа с йодасепт. Раната се пооправи, въпреки че явно го боли, защото я държи свита, като легне. Тия дни ще го водим на вет така или иначе за противобясната ваксина.

# 697
  • София
Попи, само промивай. На мен ми е падал нокът, новият е леко деформиран, но без други последствия.

# 698
  • София
Фази на гушкане в жегите (на климатик) с любимата играчка - цветето Цвета

# 699
# 700
  • София
Е, mtz, при вас определено е по-добре - да се гушкат един в друг сигурно е ебзценно Simple Smile

# 701
А, Гинчето, въпреки че уж не се качва по леглата, беше заловена  да се излежава на възглавницата на големия батко( имам подозрения, че и при малкия се случват тия работи, но нямам доказателства):

Иначе, в големите тукашни жеги, прекарва по-голяма част от времето разпльокана на плочките, че държат хладно.

# 702
Оле, чак сега видях, че Гинче има беличко на гушката..., досущ Лори!Като мини братовчедка и е!Сладурана, лекичко виновно гледа от възглавничката...  А Бубата ми е страхотно спокойно и доволно от живота, мишленце!❤Мокки,Нъки- любими- и на частичките снимани от тях се радвам!

# 703
О, да......имат много общо с Лори( може би само рошките по ушите са ни малко по- буйни и стърчат като антени, иначе са като две капки вода). И хич не е дребна, тя- 6 килца и половина е, височка и стройна- та като питат каква порода е  и кажем, че е на основата на пинчер, вечно има повдигнати вежди, насреща ни.

# 704
  • Пловдив

у нас дисциплина - 0
станеш от леглото и поне 1 добитък го е заел, замоташ ли се - стават два.

Общи условия

Активация на акаунт