Любители на кучета - 129

• 32 040
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Тони, искам да нацелувам муцунката с изплезеното езиче.
Гинчето е сладкиш и тя.

# 706
  • София
За мен Гинчето е "рошавото Лори" - дали са сестри или братовчедки, хич не ми пука; лика-прилика са си, макар и не баш еднакви.
Ре, ние си го целуваме, като изсъхне езичето - много е смешна, защото тогава губи чувствителност и е много потресена като се наврем в нея, пък не усеща Grinning

# 707
  • София
При нас бебето ни целува и усещането е все едно те минават с мокър парцал 🤣. Слава богу не му мирише устата.

# 708
  • София
Вас буквално може да ви къпе бебето Grinning сигурно е странно докато свикне човек Simple Smile

# 709
Момичета, някоя от вас пробвала ли е да поставя подкожно банка рингер вкъщи, на дехидратирано куче или котка?

# 710
  • под тепетата
Иланг, как беше - роднина, милиционер...Smile
 В тая жега и аз бих  легнала на плочките !
Завидях на  Лори за прохладата на планината !

# 711

Глезанката се наслаждава на гледката Grinning

Поредният проблем с нея - сега пък почти не иска да пие вода, предлагам във всякакви чинийки , купички, шепи даже и отказва. Иначе е жизнена, яде, играе, дивее, ама пустата вода не иска да пие. За това и я сипвам сега в гранулите и първо изпива водата, докато стигне до гранулите.

# 712
  • София
Аз съм решила, че ако ми се случи, ще давам водата във форма на сууупер рядък айрян, буквално все едно изплаквам кофичката от кисело мляко, ама икономично. Като правя таратор, всеки път държи да бъде почерпена, нещо като неустоимо лакомство й е. Ако и при вас киселото мляко е любимо, може да пробваш (аз, слава Богу, все още не съм).
И краставицата добре хидратира (не да я нахрани с краставица, де, ама може по малко).

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 21:19 от ToniShu

# 713
Да, давам и по лъжица две кисело мляко, а навън като се разхождаме за награда - краставица и морков, но не съм сигурна дали набавя нужното количество вода в тези жеги.
 Това с редкия айран не съм се сещала, но ще го пробвам още утре, благодаря за идеята Hug

# 714
  • София
И Нори пие малко вода. Или поне на мен така ми се струва.
Ето една снимка от днес малко преди да се овъргаля в едно л…но.
Изкъпах я сега, но още намирисва, а утре има час за подстригване. Ще умра от срам така да я заведа. Освен утре сутрин пак да я търкам.

# 715
  • под тепетата
Plamena.., чудесна гледка! А няма ли да ближе ледче - хем ще се разхлажда, хем си е вода.
renni79, едва ли не са чували, че кучетата правят така. Все пак са кучешки коафьори Smiley Това е все едно да учудиш  педиатър като види как на консултацията бебето се напишква или  нааква. Пък и се очаква да работят с професионални препарати. А ти може да му пресушиш козинката и кожата от често миене с препарат.

# 716
Момичета, някоя от вас пробвала ли е да поставя подкожно банка рингер вкъщи, на дехидратирано куче или котка?

Да, аз вливах рингер и глюкоза на Лъки. С абокат, нали? Аз трябваше да вливам по 1 спринцовка, като трябваше да гледам да няма балончета в спринцовката и съвсем леко се натискаше, докато се влее течността.

# 717
  • Варна
И Нори пие малко вода. Или поне на мен така ми се струва.
Ето една снимка от днес малко преди да се овъргаля в едно л…но.
Изкъпах я сега, но още намирисва, а утре има час за подстригване. Ще умра от срам така да я заведа. Освен утре сутрин пак да я търкам.

Добрият стар оцет върши чудеса, от опит знам.

# 718
Иланг, котката почти колкото Саске. Да са ти живи и здрави.
Чета кучешката тема и всичките са ми любимци, имената им знам и сама като погледна снимка и знам кое куче е, няма да изброявам, че да не пропусна някой сладур.
Шефа:

PS: Чета ви от години.
С ММ много искахме да си вземем куче, но тогава се наложи да го командироват и не се получи...
Но като се приберем за постоянно в Щатите сме решили, че ще осиновим. Даже още една котка бих искала, но не знам Уши как ще го приеме.
Вие сте ми много полезни, защото научавам доста неща, никога не съм гледала куче и всичко с което вие се сблъсквате ще ми/ни бъде в полза в бъдеще.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 21:16 от Ивекс

# 719
Показвам ви Лъки пак и понеже всеки път попадам на различен вет, единият ми каза, че е хубаво да се дава всеки месец примерно Милпразон и отделно капки Адвантикс, а другият ми каза, че Милпразон не давали до 5 месец, понеже толкова бил инкубационният период, ако случайно бил ухапан от комар, докато е бил новороден. При това не било препоръчително да се дава от това хапче преди да е направен тест за Дирофилариоза. И за сега нищо не му даваме, но май има по някоя бълха от време на време и се чеше.. Другият път пак ще попитам, ама.. така ли се прави? Първо тест и тогава хапчето? Милпразон е само за вътрешни паразити, нали? Тоест има ли нещо комбинирано, което да е ок хем за вътрешни паразити, хем за външни като бълхи, кърлежи и комари? Или трябва да се дават отделно за вътрешни и външни всеки месец или? Оф... 😁

Редактирам се с още един въпрос: Какво мислите за "каймата за животни", която продават по супермаркетите? Май е само от кокали, но не знам дали е добре да се дава с ориз примерно. Че бях взела пилешки кожички, ама разбрах, че не било добре да се дават и сега сигурно ще ги хвърля 😁

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 22:52 от Angelovam

Общи условия

Активация на акаунт