Любители на кучета - 129

• 32 393
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Yvka,
Освен ако е порода с козина тип "коса" тип йорки,  пудел, шнауцер, не е желателно да се подстригва. В последствие не може да се възстанови "основната" козина.

Късокосместите пускат постоянно и се набива навсякъде.
Фурминатор "desheder" не трябва да се ползва ежедневно. Максимум 2 пъти седмично в периода на смяна на козината. Скубе както е забелязала Poppy, а отскубнатите "основни" косми също не се възстановяват . За ежедневна употреба (може и 2 пъти дневно) , Фурминатор имат друга четка , пластмасова с гумени зъбчета. Сваля прилично подкосъм а и прах(за след разходка) .

# 556
Whitefang, ние и два пъти седмично не го ползваме. Един път най-много. То и няма кой да се занимава, да го скубе по-често.

# 557
  • Бургас
Не давам да спи по дивани и легла. Постилам нейна завивка само на дивана в хола, компромис един вид. В спалните не я пускам, няма работа там. По дрехи и легла няма косми.
Фурминатор ползвам, но май попремина при нас космопадът.

# 558
Мдааа,и аз така бях я научила,ама ММ всичко развали.Тя ходи и спи навсякъде и така...няма оправия..Освен да си взимам двойна доза 🍷😂

# 559
Не е декоративно, а е тип каракачанско... Бая големичко е....
Yvka,
Освен ако е порода с козина тип "коса" тип йорки,  пудел, шнауцер, не е желателно да се подстригва. В последствие не може да се възстанови "основната" козина.

Късокосместите пускат постоянно и се набива навсякъде.
Фурминатор "desheder" не трябва да се ползва ежедневно. Максимум 2 пъти седмично в периода на смяна на козината. Скубе както е забелязала Poppy, а отскубнатите "основни" косми също не се възстановяват . За ежедневна употреба (може и 2 пъти дневно) , Фурминатор имат друга четка , пластмасова с гумени зъбчета. Сваля прилично подкосъм а и прах(за след разходка) .

# 560
  • Пловдив
Bоryana, Рангел ще внесе много радост в живота ти, а като те чета и на нашата тема ще донесе свежест. Heart
Тайричка, мила, все още не са ти купили по-голяма маса. Мъчи се животинката, стресира се от теснотията и за това и капе козината. Една  голяма маса би оправила положението мисля... Stuck Out Tongue Winking Eye
Вкъщи с котка и с куче и всички домашни с дълги коси - всичко е в косми и все някой е в период на космопад. Ами каквото такова...

На Шошо спасителски гащи и дневник няма - прибрахме се в нашето си село. Само за един ден скокнахме до морето. И не стига, че  оповръща колата, наложи се да влиза сам в морето, ами и след това беше изкъпан.
Мъка, мъка...

# 561
  • София
Взимате си почти плешиво куче в цвета на пода и мебелите 🤣.

# 562
Тайра се занимава с това ...
Скрит текст:
Моля ви,препоръчайте нещо за космопад..Направо съм пред нервна криза вече 😭😭😭
Реша я всяка сутрин,понякога и вечер.Свалям по една голяма топка косми.Вкъщи има още толкова всеки ден (всеееки ден чистя 😭)
Давам рибено масло ...вече се изчерпах.Ще говоря и с вет за някакви добавки евентуално..Направо ще полудея вече 🤯 [spoiler/]
Занимава се с това, защото не са го поканили на дивана горкото нещо. За проблема с космите препоръчвам:

ПС Помага и психотерапия с посещение на дома на голдън ретривър.

# 563
Тя няма нужда от покана,просто под масата от малка и е любимото място 😁 А тези хапчета,трябва да ги ям като бонбони 😂
Вет препоръча Ветоскин,ама вика не се надявай да няма никакви косми.Сега им е сезона.А и те се скубят постоянно.Та ще го пробвам,пък да видим.

# 564
  • Sofia
Чери: Ние вече сме с намордник, че ядем боклуци: изхвърлени кокали, мухлясал хляб.

# 565
Тя няма нужда от покана,просто под масата от малка и е любимото място
Женско кане обсебва мъжа в семейството по-страшно и непоправимо от извънбрачна връзка.
Joy
И върти кифленски номера - "аз ще страдам мълчаливо в най-тъмния и самотно-студен ъгъл и ще ти късам сърцето, защото не ме покани на дивана достатъчно убедително"

# 566
Е виж сега,при мен тия кифленски номера не минават,но при него с пълна сила...Ама да се оправят двамата,мене не ми дреме.
Горкия ми мъж с нас двете...😂😂😂

# 567
Здравейте, от 1 месец сме вкъщи с померан - на 3 месеца е . От развъдника, от който я взехме ни казаха да я храним с Роял Канин, тъй като там е яла само такива гранули. Но за съжаление когато я взехме вкъщи не искаше да яде от тези гранули. Казаха ми са ги смесвам с пауч - от купичката изяждаше пауча и оставяше гранулите.  Водих я на ветеринар за третата ваксина и той ми каза, че гранулите на Роял канин не са добър избор и ми продаде друга марка гранули, които кученцето отново не яде. Бихте ли ми дали някакви съвети за храненето на кученцето?

# 568
  • тук-там
Браво на кученцето, че само е схванало каква гадост са тези гранули на Роял Канин. Тук са пускали линк с рейт на различните гранули, но като цяло трябва доста да се чете и да се подбере според нуждите на съответното животинче. Аз много пъти съм писала, че храня с Барф и смятам, че това е в пъти по-добро от гранулата.

# 569
Браво на кученцето, че само е схванало каква гадост са тези гранули на Роял Канин. Тук са пускали линк с рейт на различните гранули, но като цяло трябва доста да се чете и да се подбере според нуждите на съответното животинче. Аз много пъти съм писала, че храня с Барф и смятам, че това е в пъти по-добро от гранулата.
А Барф дали е подходяща храна и да померани?

Общи условия

Активация на акаунт