Препоръчайте ми степер-марка,модел...

• 98 501
  • 246
  •   1
Отговори
# 45
http://www.asseenontv.bg/product.php?lang=1&catid=41&prodid=158
някой може ли да каже нещо за този степер?

# 46
  • София

За малко по-МАЛКО пари, ще си вземеш на Кетлер.

# 47
  • София
Аз си купих марка AB Fit от фирмата Спорт Депо - НИКАК НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕГО, КАКТО И ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО В СЕРВИЗА НА ВЪПРОСНАТА ФИРМА.
Иначе от уреда има ефект, дори и само с 10 мин. на ден каране, но въпросът е там, че моят вече 3 пъти се чупи, при все, че аз съм слаба и го използвам само за тонус Sad(( . Дават само 6 месеца гранация. 3-тата повреда стана малко след изтичане на гарнцията. Отне ми 2 седмици, докато успея да се свържа по тел. със сервиза на фирмата (имат такова работно време, че за работещите е практически невъзможно да посетят сервиза, без да им се наложи да закъснеят или излязат по-рано от работа), а на телефона никой не отговаря!!! Едва, след като се свързах с централния офис и им се накрах ми дадоха телефон, на който ми вдигна една дамам и обясни как ремонът ще е 30лв, понеже е нужно цялостна рекострукция. Естествено, попитах, не беше ли възможно таква да се извърши предишния път, за да не се стига до тук - 3 поредни пъти една и съща повреда!!! Отговорът беше, че едва на скоро имало голям брой дефектирали уреди и чак тогава разгледали възможни решения за поправка. А по мое мнение, щом нося уреда за една и съща поправка в рамките на около 2 мес, нормално е да стигнат до извода, че приложеният приом при първия ремонт не е походящ и да помислят за друго решение.

П.С.: По мои сведения Кетлер са най-добрите при производството на фитнес уреди. Аз не си купих тази марка, просто, защото ми досвидя за парите и сега определено съжалявам!
И аз имам твоя опит с тази марка. Туист-степера на Ab Fit, който си бях купила от Метро се чупи 4 пъти (през първите 6 месеца на гаранционния срок, който беше 1 година) и всеки път бяха едни одисеи с ремонтите... ooooh!
Накрая мъжО ги направи на 2 стотинки в Спорт Депо и те решиха да ми сменят уреда с друг - на Body Sculpture.  Е, вярно, почакахме близо 2 месеца, защото нямаха доставки и ставало със записване... Rolling Eyes Но....накрая го доставиха. Много по-добър е и най-важното нямам проблеми с него - не се чупи. Тренирам редовно - за загрявка 3 пъти седмично по 15-20 минути и 2 пъти седмично по 45 минути - проблеми няма. Доволна съм.

Но мога да се присъединя към мнението на Вивиан, че за долу-горе същите пари може да се вземе степер на Кетлер. Чувала съм, че и те дават дефекти, но далеч по-рядко....Така че....

# 48
  • София
Блондинке, кажи ми имаш ли ефект от степването? Особено в/у дупето ме интересува?

# 49
  • София
Здравей Вивиан.
Със сигурност има голям ефект. Аз отдавна си тренирам със степера и си усещах, че постепенно се стягам. Сега го комбинирах с диета и ефекта е много видим. Дупето ми се е стегнало, повдигнало и оформило доста добре.  По едно време ми се бяха образували и едни отвратителни бричове - те първо се скриха от степера, така че много си го обичам.
Наистина иска време и много тренировки, но си заслужава Peace

# 50
  • София
наистина ли се повдигна? сериозно?  Shocked
за колко време, моля те разкажи ми по-подробно Praynig

# 51
  • София
Ами като си помисля - през миналия юни купихме вторият ми степер, защото първия ми се счупи. От тогава започнах да "стъпвам", но не бях сериозна. После ходих на море и след това ме мързаше. Тренирах от време на време - веднъж седмично и дори по-рядко. През есента и в началото на зимата бях толкова натоварена, че хич не можех и да си помисля да тренирам. След нова година се поосвободих малко и качих няколко килограми и тогава започнах, но степера се чупеше отново и отново и го давахме за ремонт. Мисля, че през март взех новия и от тогава съм постоянна. Определено действа много добре на мускулите в средната част на дупето, които се стягат и именно те правят така, че да се повдигне. МъжО щом се впечатлява... Simple Smileзначи наистина има разлика. А той си е мускуляк  Laughing и ги разбира тия работи. Нали знаеш, Вивиан, че комбинирам степера и с упражнения с гирички. Но това го правя от две три седмици по сериозно. Преди това го карах само на степер. Много съм доволна от резултата. PeaceСтава постепенно, но със сигурност резултатите са добри.

HugСтрашна реклама направих  newsm78:hug:

Ти "стъпваш" ли на твоя степер или нямаш много време сега с бебка?

# 52
  • София
Време имам, ама желание нямам Heart Eyes Ама като те чета, започвам да го придобивам да ти кажа Hug А на мен основният проблем ми е това, че дупето не ми е такова кръгличко, ами плоско. И затова те питах дали има ефект повдигане. Но щом казваш че има, значи почвам.
Наведена ли тренираш?

# 53
  • София
Ами да ти кажа и моето дупе не е от най-кръглите, но видимо се закръгли и се повдигна. Честно казано и мен ме мързеше много, но си налагам волята и тренирам. Отначало (първите десет минути), докато загрея тренирам изправена, но като увелича темпото до 45-тата минута тренирам леко приведена. Гледам да усещам как се съкращават мускулите на дупето (глутеуса). Накрая правя 2 минути бавно темпо и това е. Peace Ако си наложиш волята и си избереш примерно някакво време от деня, в което да тренираш по 30-45 минути - бързо ще постигнеш целта. Аз тренирам към 18 часа и гледам някой филм или нещо друго. Вярно, че това е времето с разни сапунки, но все нещо се намира - и така времето ми минава по-бързо и неусетно.

# 54
  • София
Но Вивиан, ти си за пример. Малката ти бебка е на 2 месеца, а ти виж на какви килограми си. Направо си за чудо и приказ. Така че......няма какво да се притесняваш за кг и прочие.   bouquet Малко тренировки за тонус и си супер-мацка Hug

# 55
И още един въпрос ми изникна, ровейки из нета по въпроса - степера наистина ли натоварва и дупето или всъщност това е само реклама и натоварването остава само в празците?
Туист-степера натоварва и дупето. Обикновените натоварват само прасците и не си заслужава. Аз го имам (туист-степер) от месец и съм доволна. Карам и колело, затова не мога да кажа от кое има ефект, но като цяло при мен има видима разлика  Peace.

# 56
  • София
Блондинчице  bouquet  bouquet  bouquet
Почвам вече всеки ден, много се надъхах!

# 57
  • София
Давай Вивиан, аз се стегнах неусетно. Тренировките не ми тежаха. Гледах да не мисля за тях като за досадно задължение, а като част от дневния тоалет и разкрасяване!!!
 При 6 свалени кг нямам нито стрии, нито помен от отпуснатост. Всъщност аз си тренирах и без диета и сега като свалих си мислех, че ще останат едни отпуснати месца по ханша, но ....нищо такова. Има да поработя още върху бедрата, въпреки че вече се постегнаха доста. Те искат повечко време и упражнения.

Успех! Важното е да си постоянна. Ще видиш, че бързо ще влезеш във форма Peace

bouquet

# 58
Zdraveite na vsi4ki.Az sa6to imam nujda da posportuvam malko(ili po skoro dosta).Sled rajdaneto na vtoroto si dete ve4e mi e trudno da se vaztanovia.iskam da se postegna malko i da svalia niakoe kilqe.Problema e oba4e 4e niamam mnogo pari4ki i zatova iskam da popitam dali ne znaete ot kade moga da nameria steper vtora upotreba.6te vi bada mnogo blagodarna.

# 59
http://www.asseenontv.bg/product.php?lang=1&catid=41&prodid=158

Моля Ви дайте мнение , че вчера си го поръчах Sad Ей така импулсивно много ми хареса по ТВ-то дали има ефект и качествен ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт