Препоръчайте ми степер-марка,модел...

• 98 512
  • 246
  •   1
Отговори
# 60
http://www.asseenontv.bg/product.php?lang=1&catid=41&prodid=158

Моля Ви дайте мнение , че вчера си го поръчах Sad Ей така импулсивно много ми хареса по ТВ-то дали има ефект и качествен ли е ?
МИнали са вече 4 месеца,как е със степера?Има ли ефект

# 61
Да попитам и аз за степерите. Много съм се навила за в къщи да си взема нещо. Пазя диети, но не е като преди раждането. Преди свалях, сега не. А работата ми е на бюро.
Трябва да намеря начин да се движа в къщи.
Моля, споделете положителен опит в избора и използването на степери и/или кростренажори!
Какъв уред даде резултат? Ориентировъчна цена? Как го ползвате? Колко често, с каква продължителност и т.н.?
Предварително ви благодаря, момичета! 
smile3525  261uu newsm39 jump

# 62
  • София
Имам степер, имам и кростренажор. Определено бих препоръчала второто. Степера според мен е една  ... малко излишна покупка. Виж кроса е друго нещо, ако човек е постоянен - ефекта е много добър.

# 63
Момичета ,ако на някпй му е омръзнал и е решил да го продава,нека ми пише.
Не ми се взима нов ,че съм несериозна.
Да видя дали ще спортувам.

# 64
Никакъв степер не бих препоръчала - разбива коленете, поне на моите адски зле се отразява.. още се бия по главата, че го купих изобщо.  #2gunfire Определено крос-тренажор би бил по-добър избор, но то е вече и въпрос и на място, и на пари.. Peace

# 65
Нашият степер е на ТCM за 70 лева Имаме го от месец и сме си доволни, предвид цената. И ние сме много несериозни принципно и затова взехме най-евтиния, да не ни е яд после за парите ако така си остане неизползван. Имаме и крос-тренажор, и някакъв уред за коремни преси които си седят така и си закачаме дрехите на тях. Особено крос-тренажора на мен ми е като уред за мъчение. Пробвала съм се няколко пъти да влизам във форма с него, карам го 3-4 дена, максимум седмица и ме домързява и спирам. А със степерчето поне за сега е различно. Както беше казала една от мамите по-нагоре, много си е приятно и забавно даже. Аз сега съм точно в сесия, не ми остава време да се наспивам хубаво и пак си степвам по 45мин-1 час пред телевизора всеки ден. За 1 час изразходвам 500 калории (то си ми ги брои). Дано да ми се запази ентусиазма, ама за 2 седмици вече съм си свалила 1 см от обиколката на ханша.

# 66
А има ли страничнодвижение ,или е обикновен,в смисъл туист ли е/май така ги водят/.

# 67
Туист си е да. Те обикновените само натоварват прасците, а с туист можеш да си махнеш и бричове, и да си оформиш дупето и краката   Grinning

# 68
А къде ги има тези на ТСМ,в склада ли.Близо ми е този в Младост newsm78

# 69
Не знам за Младост. Моя е от TCM на ъгъла на Иван Шишман

# 70
  • гр.София
Кой от двата модела степери бихте ми препоръчали?

# 71
Не си давайте пари за неща които ще ползвате 2-3 седмици Peace

# 72
  • Бургас
Аха Поци е прав.  Peace
Моят е от втория показан от Андрееваа.В момента толкова километри набивам навън,че въобще не го поглеждам. Wink

# 73
Здравейте ,аз съм много доволна от своя степер.Може да го ползваш с ластици ,а може и без.Марката е "Спортплюс"/sportplus sp-msp-001/,а цената беше около 75 лв. и за доставка още 5лв. Поръчах си го по интернет ,но къде точно не си спомням.
Вече втора седмица го ползвам и усещам как дупето ми е станало по-твърдо,а краката не са толкова отпуснати.Направо е много готино.
Успех и на вас момичета!!!!

# 74
Моят степер е като вторият ,на снимките по-горе .

Общи условия

Активация на акаунт