Препоръчайте ми степер-марка,модел...

• 98 515
  • 246
  •   1
Отговори
# 75
Аз засега се спрях на този , обаче наистина искам да знам от опит дали е ефективна тренировката. Аз искам само за стягане и оформяне, защото съм слаба, но не искам да правя големи мускули, още по-малко дебели прасци. А също и се опасявам да не си прецакам колената, както прочетох по-нагоре, че е един от "страничните ефекти". Та въпросът ми е "Трупат ли се мускули и болят ли колената?"

# 76
Пак ви казвам,не си давайте парите на вятъра Hug Peace  bouquet

# 77
# 78
Защо на вятъра, Поци, откъде знаеш, че ще го ползвам само 2-3 седмици?! Като нямам време да стъпя във фитнес, всяка алтернатива е добре дошла.

# 79
Защо на вятъра, Поци, откъде знаеш, че ще го ползвам само 2-3 седмици?! Като нямам време да стъпя във фитнес, всяка алтернатива е добре дошла.

Защото не помага  Thinking
Но ти желая искрено успех Hug Hug
Дано при теб има ефект  bouquet  bouquet

# 80
Аз пък смятам ,че е задължително за всяка жена да има степер,иначе как ще оформи седалищните части и бедрата.А?

# 81
Аз пък смятам ,че е задължително за всяка жена да има степер,иначе как ще оформи седалищните части и бедрата.А?

Във фитнеса,как ooooh!
Има ли някой да се похвали ,че се е стегнала с тези боклуци Whistling Whistling Whistling

# 82
Аз пък си мисля, че във фитнеса ще натрупам маса, а не искам да качвам нито кило, нито имам какво да свалям. Нищо не ми виси никъде, че да трябва да стягам и да се потя много-много. Не съм стъпвала във фитнес, нямам и намерения, не знам просто какво да правя вътре и да си губя времето (не че изобщо имам такова време)... Искам нещо за тонус, колкото да се движа (засега и разходките с детето ми стигат, но есента, зимата...?) А не ми се вярва да няма чак пък НИКАКЪВ ефект. Thinking

# 83
Аз пък си мисля, че във фитнеса ще натрупам маса, а не искам да качвам нито кило, нито имам какво да свалям. Нищо не ми виси никъде, че да трябва да стягам и да се потя много-много. Не съм стъпвала във фитнес, нямам и намерения, не знам просто какво да правя вътре и да си губя времето (не че изобщо имам такова време)... Искам нещо за тонус, колкото да се движа (засега и разходките с детето ми стигат, но есента, зимата...?) А не ми се вярва да няма чак пък НИКАКЪВ ефект. Thinking

Нямаааааааааааааааааааааа Crossing Arms Crossing Arms
По-добре си вземи велоергометър или кростренажор....а не тези боклуци  bouquet  bouquet

# 84
Имах крос-тренажор и го ползвах от дъжд на вятър.Сега се чудя къде да го сложа,но степера нито заема място и докато гледам тв или слушам музика се качвам на него .Може за самочуствие ,може за настроение ,но откакто си взех степера се чуствам по-жизнена.
А когато искам нещо по-здраво отивам в "Славия" и готово.
А степера ми е SPORTPLUS и ми е много сладък.
Искам да помоля господина да си сложи снимка и в цял ръст ,за да преценя дали си заслужава да блъскам толкова в залата.
 Wink

# 85
...
Искам да помоля господина да си сложи снимка и в цял ръст ,за да преценя дали си заслужава да блъскам толкова в залата.
 Wink
...
Заслужава си...бъди сигурна Wink

# 86
Ами в такъв случай какво чакаш или те е шубе?!А?!

# 87
Ти къде ходиш да се потиш,ако не е тайна разбира се?
 Embarassed

# 88
Шубе ме е Mr. Green

# 89
В "Славия " ли ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт