Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 430
  • 446
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Така е когато не приключваш когато трябва един сериал... Вече се чудят какво да измислят. Магията от сезон 1 я няма, заради слабия втори сезон и сега ще им е много тежко отново да върнат сериала там където беше. Никак не лошо начало на сезон 3, имаше и някои забавни моменти, но ще е необходим много добър сценарий и много добра актьорска игра, за да оправят бакиите от миналия сезон. А засега такива индикации чак не виждам.

# 121
  • София
И според мен се изчерпа.

# 122
Скучно ми беше. Около две трети от епизода им гледахме пиянските и махмурлийските изцепки, които бяха адски досадни. Не ги изтърпях и смених канала. Голямо чудо, един пиянски купон и толкова време отделено да гледаме кой как се е напил, къде е спал и как се справя с махмурлука си. Тъпотия.

# 123
  • Галифрей
Да съгласна съм трябваше да напишат по добър сценарии. Има толкова добри актьори, пейзажа е хубав, хотела също. Те търсеха 30 мин Гомес а Крумов седеше и се чудеше какво да прави. Гласът на БТВ а те го карат да чакат бая 😅 Ивон му звучеше сякаш има хрема.
Какъв беше този разговор между художника и Гомес? Пиянски истории пак ще има. Не съм имала очаквания да е като преди.
Гледам защото е лек ей така за фон.

# 124
Аз забравих да го гледам Blush
Дали ще има повторение някъде, че нямам интерактивна тв. Или пък онлайн някъде Thinking

# 125
  • София
На БТВ плюс няма ли го?

# 126
  • Варна
На мен ми хареса..
Много ми бях забавни  военните планиращи кръщене, а по принцип не харесвам този тип хумор.
Харесаха ми и проблясъците от спомени за купона,в стил - "Последния ергенски запой" /ей, не се научиха да не крадат директно идеи/.
Това, което не ми хареса е, че не рабирам какво стана с Ивон, Гомес и Виктория.. Защо Ивон скъса с Гомес, защо Гомес иска да продължи с Виктория. А най-не ми хареса лицемерната му, направо шизофренична реч - Виктория ти си татковото момиче, всичко ти е дадено, не можеш да разбереш, че искам да се боря и аз да направя така, че детето ми  да е като теб - да му дам всичко.. И да й вменява вина..Joy

# 127
Да, речта на Гомес беше двусмислена. Оставаше тя да го целуне и да завърши още по-безумно тази сцена.

# 128
  • Mediterraneo
От всичко най- много ми хареса адски секси гласа на Гомес. Не дикцията, тембърът му е превъзходен и въздействащ.

# 129
Санчес, както му вика Крумов 🤣🤣🤣

# 130
  • Mediterraneo
И Гонсалес май го нарече вчера.

# 131
  • Варна
От всичко най- много ми хареса адски секси гласа на Гомес. Не дикцията, тембърът му е превъзходен и въздействащ.
Ох.. колко сме ралични..което не е лошо.
Точно в Гомес най-много ме дразни гласа и интонацията му, .. Имам чувството че вечно срича ..Joy

Аз затова подчертах, че е тембърът това, което харесвам, не дикция и интонация.
П/П/  Да не спамя с нов отговор, но да уточня, че под гласа, имах предвид тембъра.. не че има значение, субективно усещане просто.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 12:35 от Хексе

# 132
  • Mediterraneo
Аз затова подчертах, че е тембърът това, което харесвам, не дикция и интонация.

# 133
Бойко дали така си говори в реалния живот? 😀

# 134
И мен ме кефи тембъра😃 ..май не гледам го и в едно предаване по БНТ с ученици ами не е така там

Общи условия

Активация на акаунт