Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 436
  • 446
  •   1
Отговори
# 135
Леле майко…
Дано вдигнат нивото, че дотук сериалът за мен е пълна скръб.
Един тембър на Гомес хич не може да го спаси🙈
Костова с клизма сякаш й вадят думите; Братоева всичко е развалила - и физика, и игра; Инджова дано удържи; камериерките дразнят; Явор - нелепо зализан…и то не останаха🙄

# 136
Поредното доказателство, че колкото повече сезони има един сериал, толкова по-зле става...

# 137
Леле майко…
Дано вдигнат нивото, че дотук сериалът за мен е пълна скръб.
Един тембър на Гомес хич не може да го спаси🙈
Костова с клизма сякаш й вадят думите; Братоева всичко е развалила - и физика, и игра; Инджова дано удържи; камериерките дразнят; Явор - нелепо зализан…и то не останаха🙄

Има едно неписано правило (освен ако не е писано в дебелите книги), всеки нов сезон с нови прически, нови коли и т.н. Почнах 4-ти сезон на Щурите съседи, Емилио/Фермин вече е избръснат и подстриган яко. И т.н...

# 138
Аз снощи го изгледах и сега ви чета, но виждам, че на повечето ви е бил скучен. И при мен така се получи.
Даже съм позаспала в някакъв момент и съм изпуснала това, че Стойчо Розата бил заминал, от тук го разбирам.

На мен доста моменти ми се губят, явно бая съм забравила 2-ри сезон Grinning
Например, гледах в недоумение защо Никола и Художника са заедно. Калин кога се появи, между Гомез и Виктория какво беше и защо тя беше изчезнала...

И това с Гонзалес, Санчес и т.н. вече се изчерпа и не е интересно. Да сменят смешката.

А, и прическата на Дарина е нелепа.

В крайна сметка, каква се очертава интригата в този сезон?

# 139
  • София
На мен ми хареса прическата на Дарина, виж на Никола...

# 140
Точно,най накрая се сетиха да сменят цвета на косата на Дарина и да не е като измита чиния.Така ми е приемлива.
Но Никола е просто ужас.
Е интригата е,че ще има голяма конкуренция и удари под кръста между двата хотела.Аз поне така разбрах.
И Гомес и Никола пак ще си менкат жените.Но това нещо...
А, и Дарина ще се бори с Калин,който се върнал да отмъщава.
На мен ми е тъпа тази смешка със Севда,дето трябва да ѝ викнат сто пъти,че да реагира.На кой му е смешно това..

# 141
  • Галифрей
Никола сякаш си е сложил цяло шише за заглаждане на коса а дрехите му  ужас. Преди се обичаше доста по добре. Аз така и не разбрах  това с хотелите, толкова зор Гомес да има хотел и ще го дават на друг.

# 142
Точно,най накрая се сетиха да сменят цвета на косата на Дарина и да не е като измита чиния.Така ми е приемлива.
Но Никола е просто ужас.
Е интригата е,че ще има голяма конкуренция и удари под кръста между двата хотела.Аз поне така разбрах.
И Гомес и Никола пак ще си менкат жените.Но това нещо...

А, и Дарина ще се бори с Калин,който се върнал да отмъщава.
На мен ми е тъпа тази смешка със Севда,дето трябва да ѝ викнат сто пъти,че да реагира.На кой му е смешно това..

То това го гледахме вече два сезона Grinning

Пък Никола не беше така зализаничък и преди?

# 143
  • Галифрей
Не имаше модерна прическа, на моменти рошав,защото е къдрав но беше елегантен.

На метростанция Витоша,ще има кътче на Съни Бийч на 29 февруари от 16:30 до 17:30 и фен среща с част от актьорите. Кътчето ще седи до 1 март.
Ако някой не знае къде е станцията тя е до мол Парадайс.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 13:33 от Диана Бишоп

# 144
Там сме, ама друг път! Wink

# 145
  • Галифрей
Салдури 😁❤

# 146
  • Бургас
В кой хотел снимат, бяха казали един,а нещо не го познавам.

# 147
  • Русе
Nevis resort & aquapark

# 148
  • Галифрей
Хареса ми епизода много забавно, ех само тия реклами ме дразнят.

Трима мъже влюбени в Дарина 😁

# 149
  • Mediterraneo
Нито ми е забавен, нито ми харесва вече. Голяма тъпотия. Само Младен оправя атмосферата с неговите глупости.

Общи условия

Активация на акаунт