Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 437
  • 446
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много слаб епизод.
Не знам как я мислят ама кораба потъва безславно.

# 151
Абсолютна пародия е сериала,но като за неделя вечер  бива.
То пък една Дарина,от сезон на сезон все по-повехнала става,а все по-желана.

# 152
Как може да го гледат българите в чужбина? Има ли някакъв вариант?

# 153
  • Варна
На мен ми харесва.

# 154
  • Mediterraneo
Как може да го гледат българите в чужбина? Има ли някакъв вариант?

Аз гледах директно от сайта на Бтв. Утре ще го качат по сайтовете.

# 155
  • Варна
И според мен е по-добре от втори сезон

# 156
Изобщо не е добре, но вие си знаете.
Докато има безкритичност, ще има и бози. И ги има. И ни заливат с тях, филм след филм, сериал след сериал, кой от кой по тъп, но пари трябва да се перат. И се перат. А тъпия зрител зяпа и залага на "българското". Даже го харесва. Ох, мили Боже. Шляп по челото.

# 157
  • Mediterraneo
Определено затъват нещата с всеки следващ епизод. Безкритична не мога да съм, достатъчно, че съм в ролята на опитен заек да им гледам тъпотиите. Между другото, давам 2-3 епизода аванс на всеки нов сериал, повечето ги зарязвам там. Този ще го догледам, защото гледах първите два сезона, не и поради някаква друга причина.

# 158
Скука...все едно един час гледах как организират едно кръщене

# 159
  • Галифрей
Всеки с вкуса си. Само не харесвам Дарина и Викито. Аз не мога да я разбера Викито.
В промото се събират с Гомето.
Иначе сериала е лек и забавен. 😘

# 160
Сериала е тъп и отчайващ, но щом ви харесва. Язък ми за хвалбите по него. Е, първи сезон беше добре, докато не го прегледах повторно. Втория сезон беше: О, простота, о, тъпота. Третия засега е негледаем. Изобщо не смятам да ги толерирам. И какво като е български. Само за това да му дам шанс - не от мен.
Ми то индийски, руски и турски сериали ги бият на най ниско ниво и с най нисък бюджет, и като актьорска игра, и като режисура, за сценария - имат добри сюжетни линии и добри идеи, но осират всичко. Жалко.

# 161
Маняк, много е зле положението! Joy
Този епизод ми допадна повече от предишния. Гомес се отнесе супер зле с Виктория и сега има наглостта да и се цупи. Ивон вече не знам какво иска. Никола е все по-абсурден. Триъгълниците около Дарина също. Добре, че са Младен и сватовете. Донякъде новия образ италианеца също внася свежест и напомня на сезон 1.

# 162
  • Галифрей
Аз не го взимам толкова навътре както казах и преди го гледам за фон, супер е готвя и тн. да ми говори нещо. Знам,че няма да бъде както беше сезон 1.  Тъй де като подхванала да гледам ще е до края,  поне е по добър от All Inclusive.
Трите мадами трябва да отворят клуб “ Не знам какво искам но обичам да се цупя” 😂

# 163
Ще си позволя кулинарна метафора - 1ви сезон беше идеалното суфле; във 2ри тотално спадна, а 3ти няма как да го вдигне отново при условие, че вече е загубило обема си, безвъзвратно.

# 164
  • Галифрей
Сигурно само аз го гледам, на мен серията ми хареса нещата се развиват. Сезона е много добър и свеж. Никола и Калинчо в комбина правят интриги. Знаех си,че един ден ще го каже “ Пиколото си е пикало” сякаш има синя кръв 😒
Вики се съгласи и измисли план да се преструват. Тя през цялото врем е  илл мъж 😁

Общи условия

Активация на акаунт