Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 68 752
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
При Тихомирова,а ти?
Здравейте момичета,някоя от вас правила ли е двоен ЗЕТ на 3 дневен +6 дневен?
Аз мисля да пробвам такъв трансфер др месец. Ти при кой д-р си в Надежда?
При Стаменов съм сега

# 76
Момичета, назначиха ми трансфер на 27ми. Към естрофема започнах и циклогест.

# 77
Момичета, назначиха ми трансфер на 27ми. Към естрофема започнах и циклогест.
Успех и всичко ще бъде наред! ❤️

# 78
Здравейте, ЦИКЛОГЕСТ вагинално ли го слагате, защото изглеждат ректални?

# 79
Вагинално!

# 80
Може и вагинално и ректално. Simple Smile

# 81
аз го слагам вагинално, като 30 мин след това гледам да седя.

# 82
изтича ли после, аз лежах 30 мин и сега ми  тече. Да не би да не е могъл да се разтвори преди това или е нужно повече време?

# 83
30 мин е напълно достатъчно,за да се абсорбира каквото е нужно, останалото изтича да... така че ежедневна превръзка и всичко е точно Simple Smile
изтича ли после, аз лежах 30 мин и сега ми  тече. Да не би да не е могъл да се разтвори преди това или е нужно повече време?

# 84
Момичета исках да ви попитам ПИД на колко ембриона е добре да се направи? Например ако имам 3-4 дай Боже да достигнат 5ти ден, на всички ли трябва ПИД или може само на един

# 85
Според мен е за колкото има възможности човек, понеже 600лв за брой не е дребна сумичка...Може консултация с ембриолозите и да се направи на 1 или 2 зависи колко ще връщате по тяхна преценка,които са най-добрите..
Момичета исках да ви попитам ПИД на колко ембриона е добре да се направи? Например ако имам 3-4 дай Боже да достигнат 5ти ден, на всички ли трябва ПИД или може само на един

# 86
Благодаря ти, и аз така мисля едно или две, основно заради финансовата част ми бе чуденето.
Според мен е за колкото има възможности човек, понеже 600лв за брой не е дребна сумичка...Може консултация с ембриолозите и да се направи на 1 или 2 зависи колко ще връщате по тяхна преценка,които са най-добрите..

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 20:26 от Sivona

# 87
Момичета, може ли да споделите как са минали вашите трансфери- реално колко време се седи в болницата и т.н. - колко време е смаият трансфер? от това, което четох, е сравнително кратка процедура - но все пак бих се радвала дяа споделите мнение? благодаря предварително!

# 88
Момичета, може ли да споделите как са минали вашите трансфери- реално колко време се седи в болницата и т.н. - колко време е смаият трансфер? от това, което четох, е сравнително кратка процедура - но все пак бих се радвала дяа споделите мнение? благодаря предварително!
Здравей. Самият трансфер е може би около 10, максимум 15 минути. След трансфер винаги непосредствено съм отивала до тоалетна и съм си тръгвала, тъй като ме караха да се движа, за да се кръвоснабдява матката.

# 89
Благодаря за отговора - значи просто се прибирам вкъщи? Аз сега вземам естрофем и циклогест - доколкото разбрах и след трансфера ще продължа да ги взимам - какво ви предписаха след това? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт