ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 166
  • 738
  •   2
Отговори
# 120

Феми, стане ли дума за Чачо, не мога да ти откажа. Заповядай:

# 121
Не му блазя на Ча но мисля че тя ще е за Салих.
Да гледам Евлилика Феми и защото много ми го похвалиха но наистина  ми хареса Баръш е супер ролята му лепна но мен друг човек ми стана любимец Серкан Алтунорак въпреки  че и преди  съм го гледала много ги  харесах  с Гьокче Ейибоулу и тя сладури а голяма де.. 😍
След толкова време се сдобих с чифт а Санем и Бора техните  герои са страхотни 😍🤣 на мой Озан нещо такова му трябва сценаристите са ми  познати като едната е от ЗИ 😅 ще видим той Тансел ще играе за О3 медия лекарски  някакъв.
Благодаря за пожеланията на всички. 😇

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Диде Hug, на патеричка Честит рожден ден! Само добрини да има в живота ти!
Ама много ти е сладка Моли-нка, съща малинка за схрускване. Heart Eyes

Хазалка е УАУ на снимките за списанието.

Нека се снима Шезлонгова с Чачко, добра актриса е. Каквото и да е имало преди амнайсе години, всички знаят, че е било най-много за една нощ. Вече са достатъчно зрели, както да не му отдават значение, така и да не го повтарят.

# 123
# 124
Новоооооо , мислено си пожелах да ни зарадва и ето че се сбъдна. Ко се сбъдне и съня ми да го вида и гушна .Sob  Най- много желаем отново ХазЧаг!:praying_hands:

чок красив бееее . Аферим ! Морският ни Аполон ! HeartSunglasses Що е с дълъг ръкав ? Чакаме баклава , шорти да точим лиги. Нали почнаха снимките за сезон 2 сега рибарско фото.   

Емка , Hug Грасияс за гифките . Мил момент и фенката се разплака и си я гушна.  Когато получаваш и даряваш Любов! Heart

скица Relieved зор с репетицията не се отказва People Dancers

Диде , кой е Серкан Алтунорак ? Метни фото да вида. Не е бест моделс , аз отдалеч ги надушвам.
Ча няма да повтори минали грешки. Научи си жизнения урок.
Не говора само за шезлонговата.
Ако изобщо е спал с нея. Дори да е за Салих не му подхожда . Може да му е любовница. Той ще го играе мафиот.
Добра актриса е но е неуравновесена. Немам и доверие. Нашия няма да и се върже . Ако ще заменя сегашната да е по лицеприятна . Пада си по скромни кадъни. Няма лошо.

Green HeartGift Heart

Nature Sweat Drops Фотографа е доста добър . Hands Clap Освен банския ми хареса и мини розовата чантичка и бижуто.

Асоциация - морска красива русалка .  Heart EyesGreen HeartYellow HeartNature Sweat DropsGift Heart

любим кадър и блузка

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 18:42 от femmi2

# 125
  • Варненска клюкарка
Направо я почувствах водата, спокойна и чиста❤ Прекрасна фотосесия.
Пък ние вчера ходихме на плажа в Аспарухово и все едно се къпахме в салата, никога преди не е имало толкова водорасли там😱

Фемо, и да не беше си го пожелала, пак щеше да се появи, работи, редува с почивка и е нормално да е много повече време навън. Аз даже очаквам поредните кадри с любимата на яхта - така беше през 2018 докато снимаше Протектора, така беше през 2020 около снимките на ХЖ, сега пак снима, няма да пропуснат с Дуда да вдигнат малко шум....😜

Проф♥️

# 126
Фотосесията  една от най добрите досега . Има през годините, които също са хубави и ми харесват.

Красота  е в Турция . Водата бистра и чиста . Великолепен пейзаж и морска русалка нежна, плуваща. Blue Heart

Редакционният директор на ELLE Melda - Narmanlı Çimen сподели снимка с Хазал Кая

Латината се е обяснила в любов. Има часова разлика и като се е събудила е видяла любимеца си.
#ÇağatayUlusoy
Първата ми благословия за деня е да се събудя и да те видя...благодаря ти любов моя🤗😍❤️

Бел , като знаем колко дълго чакаме за снимка.... След като пуснаха тийзъра пак се покри и чак април месец се показа. Има нещо у вселената и вибрациите.  Айде и по шорти как плува и бъде по социален в мрежите ко се сбъдне направо отивам да пускам тото.Joy  
Дуда не искам да ми се мярка пред очите!
Да си седи мирна ,щото запалвам фитила!
Няма нужда от лигавщини. От както се изложиха предния път Ча не си позволява такова нещо. Пепел ми на клавишите да не цъфнат...... Съня ми се сбъдна, като ги щракнаха папараците през 2018.
За другото няма да ми го причини . Да си драскат каквото искат.
Дали изобщо е купил такъв имот?  Боже, как искам да отлети за Ел Ей или другаде и смени обстановка , хора. Какво стана нали много обичаше да стои в Америка. И там е на спокойствие лови си риба. Айде да не почвам дали е заради севгилито? Какво толкоз ще издържи сама. Голема лИбов значи. Head Band Като приключи проекта да отлита.    

За 112 . Мъж та дрънка и полис Kiss

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 12:06 от femmi2

# 127
Здравейте Hug
Бирсен Алтунташ е писала за Шивача.  
Главната сценаристка е жена и работи с Гювентам. Казва се Рана Мамтиоолу или нещо подобно е фамилията.
Работила е над   Жестокият Истанбул.
Там го окепазиха по ред причини. Дженк си остава силен и запомнящ се герой.  
Всичко са изпипали и Чаатай няма да играе в нещо, което не му харесва. Доказал е усет за роли и проекти.
Млада  сценаристка е видях снимка. Гювентам каза, че ще работи с млади лица. Работила е също над квартирата на невинните. Също хитов проект драматичен. Другият сценарист на Шивача е мъж.
В момента Рана работи над Краля в който спрягат Киво, като главно лице отдавна.  
Изглежда Беррак ще връхлети в живота на героя на Ча неочаквано.
Беррак е  добра като актриса, но си пада луда.
Една от новите кадъни в Шивача ще бъде сестра на Пейами. За сефте Чачов герой ще има сестра в проект.
Ще разкажат и за живота и семейството му в миналото.

Рибарската почивка е била за уикенда и пак сме на сета. Добре, че аркадашите качват снимки от сета е скука.
Рибаря не се сеща за ИГ.
Спокоен, щастлив и здрав. Кариерата върви
Това е важното.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:15 от femmi2

# 128
Фемиии, бързо да видиш какво ти нося - Чачо на снимачната площадка.
      Хареса ми шивача на тази снимка. Вероятно интересен сериал се заформя. Ще чакаме да го видим в целия му блясък.

Цитат
📸💫 Чаатай Улусой и Berrak Tüzünataç на снимачната площадка на сериала "Шивач/Terzi"

# 129
Фемиии, бързо да видиш какво ти нося - Чачо на снимачната площадка.
      Хареса ми шивача на тази снимка. Вероятно интересен сериал се заформя. Ще чакаме да го видим в целия му блясък.

Цитат
📸💫 Чаатай Улусой и Berrak Tüzünataç на снимачната площадка на сериала "Шивач/Terzi"
Идваааам Емкааа , как ще изпусна този готин шивач. Брутален ! Стилово барнат и с оформен причос. Kiss
Направо припадам.
Интересен сериал се заформя. Не се съмнявам в това. Ашкъма е с усет.
Карджъ е от най добрите в бранша като режисьор с интересен поглед.
Ще му стана фенка. Скица е.
Измрънках за шезлонговата може и да се получи като тандем.
Луда е това му трябва на нашия. Иначе абсурд нещо в реала.
Беррак е с готина рокля на снимката.
Дали не се задава фотосесията за проекта.  На това ми замирисва.  Отпуснаха се  и Ча си показва лицето.

Ох , падЪм Joy извадиха компромата с шезлонга и как я подпира и Дуда ще ревнува.Joy Баш от нея няма причина.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 21:21 от femmi2

# 130
Цитат
📸💫Хазал Кая на корицата на новия брой на списание Elle

„Женската ми страна в днешно време е преобладаваща. След като станах майка, разбрах, че отдавна не съм се интересувала от тази страна, че съм се адаптирала повече към другите си роли. Реших да обърна повече внимание на себе си като жена, мислейки, че има нещо, което ми липсва, и да разбера."
Хазал Кая

„Имах молба от моя дигитален мениджър, обещах му и казах: „Искам да работя с марка за грижа за кожата като Lancôme“. С други думи, официално го поисках от Вселената и веднага след това започна нашето сътрудничество, обхващащо парфюми и продукти за грижа за кожата.
Хазал Кая

"Избягахме в специално кътче на Büyükada, за да се потопим на слънце с нашата любима Хазал Кая, която става по-освободена, когато постига мир със себе си, става по-красива, когато щастието й расте, и осъзнава собствената си стойност."
В броя ни за юли-август!
@ХазалКая110
  #ХазалКая #Lancome

# 131
Берак има много хубаво тяло
Когато беше с Биркан даже ги харесвах.
Успех на Ча.
Страхотна Хазалче 😍🥰

# 132
Диде , тя с Биркан ли е имала връзка ? Обърках ги нейните авантюри . С хубава фигура е но е мъжкарана в лице. Мрежите извадиха компромата и прават шоу. Интрига около  Аполона.
От кога чакам Joy

като монах е с тая мода не ми допада но това е моден сериал . Още се надявам да го видим разсъблечен в някой кадър Stuck Out Tongue Winking Eye  В сезон 1 ще бъде без брада и  втори пуска брадица и е по мъжествен . Sunglasses
Brilló el sol a pesar de la niebla!! Mí bello y dulce Ulusoy ❤️ Cuánta  ansiedad por verte Peyami!!
От латините
Цитат
Слънцето пекна въпреки мъглата!! Моят красив и сладък Улусой ❤️ Колко съм  нетърпелива да те видя Пеями!!

🔥🔥🔥Nature Sweat DropsSparkling HeartNature StarWear Crown

Хазалче е приказна русалка . Хубав грим.  Женствена , успешна в харомония със себе си.  Патроните ми пълнят душата ! Няма фалш при тях !  Хазал говори за Вселената в интервюто. Така е станало и с Ланкоме. И тя като мен вярва в това. Ще си пожелая официално най силното ми желание с тях двамата:praying_hands:

както пишат в Туитър Хазал е Божествено секси.

Съпоставка . Блузката я пази и облича от 2012 год. Запазила се е на цвят.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 16:18 от femmi2

# 133

Три години бяха заедно с Биркан той сега е с друга

# 134
О , значи не е било авантюра с Биркан . Диде , какво ще кажеш за Рана сценаристката на Шивача. Писала е за ЗИ.

ново от блу тв Семих бей. Чок харизма ! Heart Eyes

Green Heart

От Ланкоме - Париж

6 юли – Световен ден на целувката

Световният ден на целувката за първи път се празнува във Великобритания през 1988 година. За значението на целувката са изречени много нежни и мъдри обяснения. Целувката на двама влюбени е в основата на творчеството на най-великите музиканти, художници, но и на много учени.

Авторът на първата целувка не е идентифициран. Тя не е изобретение като телефона или електричеството. Не е кръстена и на човека, оставил първи мокра следа от целувка на бузата на половинката си.
В света съществуват най-различни легенди за появата на целувката. Една от тях разказва, че целувката е измислена от средновековните рицари, които по този начин разбирали дали техните съпруги са пили вино. Според друга целувката идва от връзката между майката и бебето. Не са малко и тези, които вярват, че целувката уста в уста е измислена още от маймуните.

Въпреки, че произходът на целувката не е толкова важен, интересен е факта, че учени, антрополози, историци и философи нямат точно обяснени защо се е появил този акт.
Първо, целувката е една културна традиция. Почти в цял свят, хората, които навлизат в романтична връзка чувстват необходимостта да се целунат. Страстната целувка увеличава пулса с над 100 и повече удара в минута.

Целувката увеличава нивото на хормоните в кръвта и може да удължи живота с една минута. При страстна целувка се губят 6,4 калории за една минута. Целувката нормализира киселинността в устата, успокоява нервната система и предотвратява стреса.

Нашия как целува Божкеееее . Хазалка е Огън също .
Kissing Heart

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:36 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт