ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 199
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Рана беше от екипа на Сърма така че не е виновна за нищо. 😅😅😅

То в тоя сериал освен Дженк нещо открояващо няма да ти кажа Феме
Затова боли и е обсъждано
Но и Озан е за бой сам е виновен но да не спасим по темата.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 14:28 от x BlackRose x

# 136
На новата страничка да блести Хазалка ! Sparkling Heart Като истинска холивудска Звезда.

Селяхатин Пашалъ и Лара са станали родители на новородената Лейля. Честито !

зад кадър от Пера Палас

Диде , Flowers Hibiscus пиши си Ози е наш човек.
Значи е била в екипа на Сърма , която напусна.
ОзПел . Ашка се вижда през очилата им Sunglasses
с бяла ризка много е готииин. Неговата така се е нашарала.Head Band
Не обичам толкоз татута.  

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 23:24 от femmi2

# 137
Феме скрий го този  ашк че е по трагично и от вашата Дуда 🤣🤣🤣
Обясни ми как мъж като него е с такава жена...
Повдига ми се меко казано от всичко в нея вече.Няма такива позьорства и смешки...

Жената на Селяхатин родила

Впрочем  Бел е същинска хрътка поздравявам я как разбра че Серенайката лъже
Раците по принцип са добри в това 🤣

# 138
Няма да го крия джанъм ОзПел са ми по симпатични от ДуЧаг.
В реала съм споделяла много ме кефят Серкан и Йозгенцето. Споделят ашк в мрежите но го правят красиво. Любовта им личи в очите! Heart Колежката Айча и Алп също.
Ози е много влюбен в момента и не си дава зор. Надявам се да си хареса нещо стойностно. Още ме яд за Гост , имаше потенциал и каста си го бива.  
Дудето  се съобразява. Ако ашкъма и разреши ще се конкурира с Пеликана Joy Стигат ми лигавщините на яхтата.
Не е лесно характери , зодии.

и да съм виждала това фото съм го забравила. От архивите на ПЕ.
Хапва си нашия.
Бон Апети ! Yum

Още целувки и тематичен коктейл
Обичам ликьор Yum

Страст и Огън ! KissNature Fire Какво спокойствие , сърцето ти пулсира. Ще го задуша от целувки като ми падне .
Падна ми в ръчичките бейбииии

Lips

това е класика в Протектор ! Sleeping

скандално неприлчни:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 21:11 от femmi2

# 139
Моли ни описва всячески как виждаме нещата

# 140
Разгелееее ще гледаме филма с Хазалка и Онур Туна. Тези дни си мислех няма ли най после да го излъчат накъде.
Нещо свежо с добри актьори. Дисни плюс са купили филма. Успех на проекта.Flowers Four Leaf Clover От това ,което са ни пускали и загатвали си химичат главните и чок ми харесват:heart_eyes: Останалите от каста също са добри.

Историята за намирането на любовта, докато търсите себе си.
"Benden Ne Olur" е само в Disney+ на 29 юли.

https://mobile.twitter.com/DisneyPlusTR/status/1545003612635648000

Каква сладурка е. Heart Eyes  Сигурно ти е подарък за РД.
И ние като Моли си закриваме очите .
Какво харесват в тях те си знаят. Понякога си мисля, че не знаят.
За Чачи мнението ми е  неговото е навик и взаимно уважение. Щастието Обича тишината.
Дори от името на възлюбенатЪ се обривам какво да направим......  Вероятно притежава други таланти, като актриса е зле .
Диде, Озан ще снима. Предстои есенния - зимен сезон и ще си хареса проект.
Щях да питам гледала ли си останалите проекти на Рана по сценарии.
Квартирата на невинните е психо драма нали така?
Не искам да забива в нея в Шивача. Нашия го влече това и разгръща таланта си. Добре, че епизодите не се разтягат на платформата.
Каквото и да е да не завърши трагично накрая. Това им е специалитет на турците.

Camera

След като е на късмет искам  Чачи да ни зарадва с още и да се появи!

ново от Меслиска Памук , Чок гюзелим беее . Красавица . Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 19:07 от femmi2

# 141
  • Варненска клюкарка
Ще се появи, неизбежно е! По принцип когато работи, редува процеса с кратки почивки тук-там т. е. не е зашмулен вкъщии и се случва по-често да го снимат навън. Аз го чакам с Дуда на поредна яхтена фотосесия - има предпоставки за  такава - предишните два пъти пак снимаше проекти за НФ, шумът се вдигна точно навреме.

Диде, не разбрах какво съм познала за СС. Аз нея по дифолт я подозирам в лъжа, през годините знатно се е проявила по тая част   та го очаквам от нея винаги - хитра,  престорена и фалшива ми е, затова. Мамата още помни как се посмяхме последни тук по разни поводи свързани с големи манипулации свързяни с нея, направо изигра ролята на живота си, ама не на екрана😝😜

Сладка Молинка, много искам и аз такава душичка♥️

# 142

Класа ! Trophy

На кеф е не си крие вече визията и се показва с приятели. Искате да ме уморите с ДуЧаг.
Ко стане ще правя, като Моли и ще медитирам. Няма да ги снимат папараците. Дуда най много пейзаж да сподели. Почвам им Байрама пак вече ги обърках по колко пъти го празнуват може и да има яхтена почивка. Ако не е на работа. Може и на ресторант да я заведе това е рядкост.  
И аз не разбрах за каква лъжа на СС  пише Дидето? С Лабумски признаха, че са заедно и релаксират в Гърция.

Бел , нищо не коментира за сценаристите на Шивача ? Ще разкрият ли какви са тези плашила или няма такива след промените ?

Буракджъм с неговата изгора - турската Парис Хилтън .

Още от Интервюто
Оя Доан е отразила част от него в сайта си.
https://www.dizidoktoru.com/magazin/hazal-kaya-iliskilerimi-seff … yorum-h24842.html

Цитат
Хазал Кая, която се омъжи през 2019 г. и е щастливо омъжена за Али Атай, даде интервю за списание Elle. Известната актриса спомена, че е прозрачен и миролюбив човек в изказванията си.

Хазал Кая каза: „Обичам да споделям чувствата и мислите си открито. Предпочитам да градя всичките си взаимоотношения върху прозрачност. Само по този начин се чувствам спокойна.“

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 09:05 от femmi2

# 143
  • Варненска клюкарка
Много отдавна прескачам новини за режисьори и сценаристи... Май последно съм ги отразявала около Протектора. Стига да не са някои пълни смотаняци че да ме е яд, ама и не ми се вярва Ча да се остави на такива.

# 144
И аз не вярвам да се остави на такива и му се доверявам.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 07:18 от femmi2

# 145

Патронът доста се отпусна напоследък и всяка седмица излизат нови снимки.
Истинско пиршество за феновете. Ами не сме свикнали на такива волности Grinning
Направо ме е страх да си помисля, какво ни очаква след няколко месеца.
Хазал буквално изкача от всяка страница и сайт. Активна и на двата фронта в живота й. Да се начуди човек откъде взема тази енергия. Ами като си спомня как се гледаха с нейния възлюбен ми става ясно. Всяка обичана жена е красива и жизнена до небесата. Sparkling Heart
Изобщо, през последните седмици за всички известни лица излизат новини след новини и снимки след снимки.
Бурен социален живот се води при съседите. То не са сватби, бебета, реклами, изненадващи папарашки снимки, всеки ден нещо ново......не се оплаквам, споделям изненадите си от случващото се Grinning

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 20:47 от DeniAra

# 146
Дени , така е не е нормално. Аз го надушвам от далеч и хоп появява се.
Ох на това фото е уаууу
Сърцето ми се разтупа.
С бял костюм е перфе.
Хазал е Неуморна и не е спирала да е активна.
Любимците са Земни , истински , талантливи.
Различни са като темперамент двамата.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 22:43 от femmi2

# 147

Сватбари и младоженци Heart Eyes

# 148
Много са красиви младоженците.Heart Eyes Роклята на Ебру е като излята. Щастие им желая и да не си оставя кариерата.  
Нашият режисьор е там.
Весел и усмихнат в центъра на купона в Чешме.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 07:20 от femmi2

# 149
  • Варненска клюкарка
Дени, комшиите бързат да си наваксат, че новата Ковид вълна вече е на хоризонта - не са решили, не са ги запрели пак. Бързат да си поживеят🙃
И аз не съм против че се пораздвижиха, доста се бяха оспали.
А Ча ще се показва всяка седмица, новия проект трябва да се рекламира. Когато снимаха ХЖ ми беше писнало да го гледам всеки ден оръфан и обрасъл, сега поне ще е елегантен.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 22:19 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт