ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Хазалка е с нови снимки от фотосесията в момента не съм пред компа. Засипа ни с красота и енергия. Позира естествено и фотографа го бива.  
Красива най красивааааа. Личи си че е щастлива от живота.

Елегантен ,красив и строен като фиданка е патрона. HeartПочва да брадясва дано не пусне прекалено растителност.
Първи сезон ще е като младеж без брада.
Коментирах че ми намирисва да пуснат и фотосесията не е ли рано? Още не са обявили кога ще излъчат Шивача. Нека се показва и радва. Заслужаваме заради търпението обичта към него. Феновете по света му се обясняват в любов.
Ако пожелаят и световен тренд ще го направят.
Коя е кадъната с татуто на снимката до Ча ?

Ко се помолим на Вселената Чаатай да снима реклама дали ще ме послуша ? Самият той трябва да го пожелае и не отказва оферти.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 07:16 от femmi2

# 151
Бонбончи

# 152
Здравейтеее с горещо лято с Хазал Кая .
Чок саджък . Nature Fire Истинско бижу. Ще и отива да играе русалка във филм . Приказно красива е ! Yellow Heart

Да му се прииска на човек да е на това място и гмурне във бистрата вода. 

Стил от Шивача . Heart Eyes

От нашият режисьор на Шивача . Близък приятел е с Ебру .
танцува на сватбата People Dancers

След купона в Чешме предполагам днес няма да снимат на снимачната площадка и ще почиват.
От утре им почва Байряма. Ко нашия е на риболов и не работи разчитаме на аркадашите да пуснат фото. Или Ча да се сети за ИГ.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 13:37 от femmi2

# 153
  • Варненска клюкарка
Всички цветове и отиват, но неочаквах за това бонбонено розовото, а то я прави като кукличка ..♥️♥️♥️ Стои добре дори и на фона на рижавата и коса. Хазал изглежда много различна.Този път е случила на фотограф.

# 154
А представяте ли си каква красота щеше да бъде с нейния си цвят коса? За коя от ролите се боядиса? Повече я харесвам с тъмната коса.

# 155
Рори Hug За мен и така е красива . Новият цвят я отваря още повече. Но като брюнетка също е готино миньонче. Боядиса се за ролята си в Пера Палас . Ти изгледа ли го намери ли време ?
Прочете ли Дисни е купил филма и ще му се насладим.

# 156
  • Варненска клюкарка
Колегата и с непроизносимото име от ППП е нарекъл новородената си дъщеричка Лейля Пера. Той в едно интервю звучеше в истински възторг от Хазал, даваше и много мили примери от партньорството им, по снимки зад кадър личи и особена атмосфера около тях - питам се дали бебето не е наречено на нея и на най успешния проект в кариерата му. И кой каквото ще да казва, но на още един актьор му потръгна супер след партньорство с Хазал, а не е като да не е участвал в доста популярни проекти преди Пера.

Харесвам Хазал като брюнетка, а и любимото ми съчетание е тъмни коси + светли очи. Рижаво-жълтата и коса я състарява с  едни 5 одини и буквално размива чертите и. Но сега има по-тъмен тен а и гримът и ярките дрехи компенсират, особено на фона на прекрасната вода.

# 157
Феми, гледам това, което може да бъде намерено прецъквайки с дистанционното. От Дисни + няма как да се възползвам по две причини - доп. такса и липса на превод/субтитри на БГ. Ако има някъде в нета достъпни сериите с БГ или руски превод бих го гледала. Обичам истории с пътуване във времето, а в комбинация с Хазал ще е удоволствие да го гледам при наличие на възможност.

Марги, попаднах на Почукай на вратата ми някъде около 20 бг формат серия. Поразтърсих се в нета, попрочетох, погледнах малко напред серии със субтитри. Сюжета ми напомня на Ягодовата любов или както там се казваше сериала с Деметката и тогавашното й гадже. Но Керем и Ханде са много по харизматични като двойка, но в моята лична класация на двойките в турски сериал ги слагам след Емир и Ферия, които са недодтижими за мен и Филиз и Саваш/Баръш. Тъкмо реших, че е леко и приятно за гледане сериалче и се оказа, че фирмата в която работят влюбените е отговорна за смъртта на родителите на момичето, а бившата на мъжа е зарязана на сватбата си. И сега имам въпрос. Нататък ще има ли интриги и номера от типа на номерата на Ханде, Джансу и майката на Емир? Защото не ми се гледа такъв тип история и да го спирам ако предстоят подобни ситуации.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 10:17 от Рори72

# 158
  • Варненска клюкарка
Рори, не съм Марга, ама се сетих че в каста нататък ще се появят няколко физиономии познати ни от АФК. Даже вече видях бен Юнал Сарафоолу. И сега е някакъв бизнесмен. Обичайно тоя тип сериали започват като комедии или романтики, доста силно, но после се превръщат непонятно в какво. Първата комедия която загледах беше Брак с чужденец, главната я разболяха от левкемия и комедията хвръкна във въздуха 😱
На мен Вратата пък ми е същи Киралик -  има сделка, главната става асистентка на главния и гледа да докаже че я бива и е различна, главния е впечатлен, но още не го разбира, не закъсняват първите трепети.... и ми писна от Киралика и го зарязах. Но Керем и Ханде са по интересни от Елка и Ардуча. В интерес на истината сега ми е п-интересна Ханде, Керем ми е нещо невидим, едни мускули и толкоз. Гледам ги и аз, но не много внимателно, имам пропуски, но и не ме влече да наваксвам. По това време съм в леглото и осъвместявам гледането докато прецъквам това-онова на телефона, ама аз обичайно повечето неща така ги гледам....

Иии поредните напуснали агент Гинчо! Става нещо там, голямо текучество има, само нашите се задържаха, всички останали са от няколко месеца, до 2 години(последните).

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 12:10 от Беллора

# 159
Сега ще ви почерпя за РД на майчето и после ще дописвам и подреждам поста.
Да ми е жива и здрава и друго не искам .  Наздраве !:tropical_drink:
Много сладка торта бишкотена  купихме  от кауфланда . Чак на мен ми се опря, която си хапвам по принцип.

Скрит текст:

Цитат
Според Birsen Altuntash, Berrak Tüziunatac е решила да напусне сериала "My Dreams, My Father and I / Hayallerim, Babam ve Ben", който промени името си на "This Girl / O Kız". Еркан Петеккая ще играе главната роля в сериала по сценарий на Сърма Янък.

Актрисата се присъедини към актьорския състав на сериала на OGM Pictures "Шивач / Терзи" с Чаатай Улусой в главната роля. Тя ще въплъти на екрана образа на Джемре, която ще нахлуе в живота на Пеями (Чаатай Улусой) и Есвет (Шифанур Гюл). Беррак трябваше да напусне „Това момиче“, тъй като тя ще участва в третия сезон на „Шивачът“, чиито снимки трябва да започнат веднага след края на втория сезон.

За трети сезон не е ясно може да има или йок . Продуцента да е размислил.
Това момиче не звучи добре, като заглавие.
В този сериал трябваше да играе Озан и той напусна след режисьора. Ще го заснемат с други артисти.

Някой се шегуват  Чаго и шезлонгова са репетирали още от 11 години за  Шивача JoyJoy
Дори да не му се нрави нашият е професионалист и ще играе. Тя също е добра в работата си.
Личи му на лицето на нашия ко не му се нрави нещо. Бъзикат се с Дуня, няма причина да ревнува. Желая  и чакам интрига не с Беррак.

Ново - Haza Kaya ,CansuTosun и NeslihanYeşilyurt

с бонбоненото розово е Уникална ! Sparkling Heart
Случи на стилист и фотограф . По често да снима такива морски фотосесии . Нашата морска русалка !

Още от интервюто .

Цитат
Красотата е много свързана с щастието, любовта към себе си и самооценката. Подобно на мен, Lancôme е марка, която основава своята философия на щастието. Какъвто си и колкото по-добре се чувстваш, толкова по-красива енергия излъчваш и толкова по-добре изглеждаш.” #ХазалКая #ELLE

Рори , правилно питаш Марга за Вратата . Тя се зариби по сериала и главните. Мен ме отблъсна поведението им. Тука има ,тука няма....... Преди, като го излъчваха в Турция съм чела, че има актьори от нашия сериал. Летните сериали по традиция ги превръщат в драма.
Моята тиха  лудост е само една засега !  

Честит Байрям на комшийте и на нашите любимци.Animal Ram

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 18:52 от femmi2

# 160

Феми, честит да е рожденият ден на майка ти!
Бъдете живи и здрави, задружни и щастливи!
Весел празник!

# 161
Емкааа , Мерси .Flowers Tulip Дай Боже ! Ще си го празнуваме вкъщи.
Любими снимки си споделила Heart Eyes
Нашия набира скорост с последователите.
Не е активен в мрежите но му харесват проектите.

Фико с приятелчета.

Сертаб Бал . Heart Eyes

Какво става с Гинчовата агенция и Серкан и Йозге напуснаха. Може да е изтекъл договора и толкова . Гинчо беше на РД на Серкан , изпрати букет и на Йозге за новият й проект.
Те сменят трета агенция ко не греша. Грижи се за ЧУ и Хазал с тях са си близки. Раздялата с Хазалинда не е била с лоши чувства според мен. Не вярвам да е заради голям процент и в новата агенция едва ли плаща по малко на Айшето, като голяма и известна агенция.Работи с много хора в екип.

Ще познаете ли тази сладурана усмихната Smile
Дамла Джолбай от Ичерде . Дали е от агъла на снимане ..... слабичка изглежда.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 14:05 от femmi2

# 162
Момичета 🤗
Отбивате се, радвам се като ви видя. Надявам се всичко при всички да е наред.

И тази година от моята градина 🙃 Да спазя традицията. ❤️
Скрит текст:

Не съм вярвала, че ако спра веднъж после ще ми е трудно да се включа отново... Благодарение на Бел видях питането на Рори, може би онзи ден не съм обърнала внимание или е допълнила впоследствие... Не е важно. Просто не успях да го подмина... 🙃 А и задава конкретен въпрос, в изказвания  като на Фема колко отблъскващи са Ханде и Керем с демонстрациите си не можеш да откриеш отговора.😆
Рори, 🤗 както Бел вече е споменала, от един момент нататък романтичните комедии ги превръщат в драми. Но не приличат на традиционните. Проблемите се разрешават по-бързо и често по нелеп начин. По същество: във Вратата ярко открояващи се злодеи няма. Бившата върти номера, появява се впоследствие други досадни мухи, кандидати не липсват и за сърцето на главната героиня... Но като цяло не задълбават прекалено в драмата, а двойката ми е слабост и преглъщах по-леко моментите, които вместо смях предизвикваха раздразнение при мен.
Ако продължиш с гледането, очаквай това, разхождала съм го неведнъж 🤣

Онзи път от сърце се посмях заради Бел, че не я грабват първите епизоди. Нататък пък съвсем няма шанс... По необясним за мен начин Вратата ме докосна - караше ме и да се замисля, и да спра да мисля. Скоро няма да загледам нещо от същия жанр, но не съжалявам за отделеното време. 🤪 Романтика, цитати, паралели, символика на цветята. Залитнах аз...  С други романтични комедии не правя сравнения, защото съм със скромни наблюдения.
В личната ми класация Еда и Серкан не успяха да изместят Ферия и Емир - тц, просто се наредиха до тях. ❤️❤️
Ханде ми беше по-интересна в началото и на мен, определено не я намирам за толкова бездарна колкото я описваха. И визуално ми изглеждаше доста променена.
Впоследствие обаче се поинтересувах от Керем и около неговите изяви натрупах повече наблюдения. Към днешна дата вниманието ми е насочено и към двамата. 🤪Но моята лудост си е съвсем умерена и тиха.
Така е. В сериала участват стари познайници от АФК. Мурат Онук/Юнал се появи в един епизод и с толкова ще си остане. Следващата е майката на Рюя, която ще е баба на Еда. И онзи 'убавец Сарпджан Кьороулу или както там се казва...
Биге Юнал /Селин/ пък е колежка и на Ча, и на Хазал.
Сарп Бозкурт в ролята на Ердем ако съм запомнила правилно е бивш на Хазал. Колко е малък света hahaha

Феми, да ти е жива и здрава, винаги да сте си опора с майчето. 🍀
Гледам диспансера се има вече и домашен любимец 😍
Браво на патроните, не се спират. И на вас, че все така успявате да поддържате огъня. love001

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 10:40 от Margarita N.

# 163
Марги, чудесни маргаритки си имаш. Оставам с впечатление, че никак не са малко и са си твои всичките. Сигурно е много релаксираща гледка - цяла полянка с маргаритки.
Благодаря много за обясненията свързани със сериалчето и може и да му дам  шанс.
Най-голям шок ми е представата за артиста в ролята на Ердем и Хазал като двойка. Е, може на млади години да е имал чар, но в тази роля (явно я изпълнява прекрасно) излъчването му е като на домашен любимец и нищо мъжко. В сравнение с него Али е направо мъжкар и хубавец.

# 164
Баджаначке , добре си наминала в диспансера.Hug
Мерси за маргарелките и пожеланията. Обичам да ми е цветно и релаксиращо.
Имаме си дом.любимец в темата сладката Моли.Heart Eyes
Поддържаме огъня. Рекордьор е нашият диспансер.
С нетърпение чакаме да изгледаме романтик филма. Мисля че и ти ще го изгледаш ,защото ги хареса Хазал и Онурчо от това ,което ни пуснаха досега. Каста е готин и добър.
За Вратата за да не съм  неразбрана остави демонстрациите, които са ми изкуствени не са честни с феновете, които ги поддържат. Те направиха така че сериала да не окапе с ниския рейтинг. Сега два окапаха това лято.

Общи условия

Активация на акаунт