ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Маргито ми♥️😘 идваш и с любимия ми кон и с любимата ми емотка hahaha  Ох и какво великолепие са тези маргаритки♥️♥️♥️
Не е за вярване, но и на мен ми се случи миналото лято да ми е някак трудно след продължително отсъствие отново да пропиша в темата. "Нямаше ме" месец и нещо - два - нова работа, през август когато почти целия отдел излезе в отпуск, аз отскочих до Германия, после ума ми ангажираха разни търсения свързани с образованието на сина ми, пак работа и свикване определено бях на друга вълна. И даже случайно попаднах  отново в темата😂 А  бях тръгнала към темите за образование да питам нещо, но по навик се цопнах тук😆 Дано утре не се изключа пак че вече сме на етап класиране...чакаме го...

Феми, да ти е жива и здрава майчето 🌹🌹🌹

# 166
На млади години...😅 Рори, всъщност не си личи много, но актьорът и сега не е стар - на 32 е.
Иначе по снимките с Хазал изглеждаше по-добре, не е плешив.
Да, правилно предполагаш. Маргаритките са от моите. Колкото пъти мина през тях все се спирам и им се радвам. 😆Зареждат ме.

Белче, стискам палци ❤️
Тук съм си аз, надничам, но няма с какво да се включа. А после ми е трудно да наруша мълчанието.
Теб те нямаше почти през цялото лято и се притеснихме наистина.

Баджаначке, много добре те разбрах какво искаш да кажеш. Просто в отговора ти не се съдържа точно онова от което се интересува Рори и затова си позволих да се включа и оспамя едно хубаво както само аз си знам. 😅

# 167
Марги то е на цялата мама този домашен любимец.
Но доста реакции ще ни описва.
Маргаритки и пак се сетих за Дженк много си лоша... като ти видях цветята

Направо е убиец

# 168
Така ли стана Диди, общ е домашния любимец 😅
И Дженк ли поднасяше маргаритки... Въобще има ли турски сериал, в който да не покажат любимото ми цвете...
Аз моите си ги разнасям тук по стара традиция. Започват да цъфтят около датата когато отбелязваме годишнината от маргаритената сватба в АФК и съчетавам поводите.
Тази година ме домързя, но за сметка на това днес ще наваксвам. Като отвързана съм 🤣

# 169
Така ли стана Диди, общ е домашния любимец 😅
И Дженк ли поднасяше маргаритки... Въобще има ли турски сериал, в който да не покажат любимото ми цвете...
Аз моите си ги разнасям тук по стара традиция. Започват да цъфтят около датата когато отбелязваме годишнината от маргаритената сватба в АФК и съчетавам поводите.
Тази година ме домързя, но за сметка на това днес ще наваксвам. Като отвързана съм 🤣

Никак не и ги поднася сцената е трагична гледка
Феми и Дени знаят за какво говоря. 
Горчи та пушек се вдига.

Скрит текст:
https://m.youtube.com/watch?v=KZ0UiaH_jF0&t=11s

# 170
Марги , освен Дженк и Гирай поднесе маргиритки на Гедже . Толкова ми е мъка за неизживяното между тях . Щеше да има признание на чуства и романтика  . Пожар са тия двамата ! Гирай щеше ли да се бори за любимата си ? Гедже се луташе постепенно започаваше да се доверява и да разбира какво е семеен уют .
Да се помолим на вселената да ги събере отново на платформа . Нали Дидко да не се мотат продуценти и мениджъри .

https://m.youtube.com/watch?v=KZ0UiaH_jF0&t=11s
кефи ме тая сцена със завързаните очи и Дженк бей .Heart Eyes Кутлубей не може да пее друга изпълнява песента.

Денииии , спешъл за теб ново от любимците ти . Акън се радва на дом . любимци и Чаатай навън с малък фен .  
Въх бееее , нерде е това нерде празнува Байряма . Що така тъжно е погледнал в обектива или е изморен ?

Нашата морска русалка

Ново - старо от РД на Руткай

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 14:22 от femmi2

# 171
https://m.youtube.com/watch?v=osyUjE6sg-0&t=152s

Специално за теб Феми на мен и розата унищожена от Сехера ми е любима.

Аз мисля че щяха да го мъчат като Дженк ако имаше рейтинг но това не писане не е за  първи път  и Дните с Елчин и него така от написаното и неумението отидоха по дяволите.

Как му е жал да я закопчае...🥲🌹

# 172

Миличките ми те душички Broken Heart

Дидко метни насам гонката с Гирай и патлака.
Много си харесвам сцената в кухнята, когато полиса се опита да и изтрие лицето и Гедже се смути .
Гирай внимателно подхожда към нея.
Това писане на парче не е добре за актьорите . Чачи добре прави като изисква готов сценарии от начало докрай. Едно от условията му е това и Одобри. Платформите си работят така.
Фандома ко беше силен щеше да има шанс сериала ни.

Мисля, че щеше да се поизмъчи Гирайчо , щяхме да видим сцена в бара .
ох неустоим е тукаааа Sleeping
https://www.youtube.com/watch?v=dwshcXRCjqU

мацките му налитат

Рафет Обожавам да го слушам . Дуетите му се получават.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 18:51 от femmi2

# 173

Нямам маргаритки за показване, защото съм на рози и затова ви ги подарявам с удоволствие Heart Eyes

Заедно с розите ви подарявам и хубава гледка на част от Родопите.
От скитане и работа по света и у нас нямам много време да пиша, но чета с удоволствие всички любими теми.
Видях, че стана дума за "Почукай на врата ми", Керем и Ханде.
Много се зарибих по "вратата", а на двамата станах запален фен.
Изгледах всички роли на Керем и го добавих до другите любимци (Чаатай, Акън и Бурак).
Станаха великолепната четворка за мен, а Ханде все повече я харесвам.
В ролята й в "Черната перла" не я харесах изобщо, но заради Толгахан я гледах.
Обаче в ролите, с които партнира на Бурак и Керем я харесвам и с радост ще я гледам в други нови роли.
Гледах я и в ролята на медицинска сестра където играе с Буура Гюлсой.
Там също ми допадна. Мисля, че се справя с работата си и даже става все по-добра.

Колкото до двойката Еда и Серкан, съвсем ясно ги добавих до Емир и Фериха.
Даже изместиха Рейян и Миран. Ебру и Акън много ме ядосваха с реалити шоуто което изнасяха месеци наред и даже успяха да ме отблъснат от гледането на героите им. Гледах снимки от сватбата на Ебру, споделих няколко. Пожелавам щастие и любов, но пак видях много шоу и реклама в цялото събитие и не съм кой знае колко впечатлена. Някак си ми е като брак по договор/сметка, вместо брак по любов. Ама явно нищо не разбирам от любов и връзки, та няма да пиша повече. За Акън и кучетата му даже няма да коментирам Joy

И за да не съм голословна пускам една снимка на новите ми любимци Heart

И няколко на общата ни слабост Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:25 от DeniAra

# 174
Ново - Хазалка  на почивка в хотел Озен ⛱️👑📷🚤

В Родопите бяхме мин . година и във Велинград. Много ми хареса там особено топлия мин. басейн, като за мен. Хората са дружелюбни.  

В моята класация не могат Еда и Серкан да изместят Реймир. Разлика космос за мен.

ТОП са тези кадри на Общата ни слабост.  Балсам за Душата!

https://twitter.com/CagatayOnly/status/1545961141104525312?cxt=H … WgIC-wfHdrfQqAAAA
От фенски профил

Усещате ли красотата, която ви заобикаля?
Ти си смисълът на доброто, откакто те познавам. Ти си красотата, която се появява, когато те описвам. О, съвършени описания, каква магия те преследва! Стиховете пропускат да споменат вашите заслуги. Какъв е пътят към твоя свят?

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 20:33 от femmi2

# 175

В моята класация не могат Еда и Серкан да изместят Реймир. Разлика космос за мен.
 ...
Satisfied Satisfied ще ме умориш ти мен някой ден, скъпа ми баджаначке.
На нас това ни е добре известно, често напомняш. Всеки влязъл в темата повече от веднъж е разбрал какво харесваш и какво не. Няма да те питам защо толкова се впрягаш, нито очаквам да спреш да го правиш, просто си разсъждавам на глас, че на мен ми е странно как все още си ги причиняваш ХанКер, Дуда и т.н. като са ти дотолкова неприятни. Аз непоносимите за мен неща и тези които са ми безразлични ги подминавам и не си отделям от времето да ги обсъждам. Много двойки определят като красиви, химични, включително и една част от споменаваните тук - не ми допадат, но какво от това. Имат си фенове, радват им се и всичко е точно. Личната класация при всеки изглежда по различен начин и това е нещо напълно, напълно естествено.
Никой не е длъжен да се съгласява с останалите и да харесва това, което и те.

Дени, прекрасни са Flowers Rose

Застоях се, да взема да сложа и нещо любимо hahaha

# 176
Баджаначке , не разбирам какво сте се прехласнали по тях?
В мен ли е повредата? Хората сме различни и не е нужно да харесваме всичко.  
Дуда си я причинявам, щото съм мазохист и с рогата напред и в реала и виртуала. Какво ще става с връзката им времето ще покаже.

В Туитър пишат снимките са от италиански ресторант в Истанбул. Сам ли е или с компания?

Снимките са  заснети на вечеря снощи в италиански ресторант в Истанбул. Семейството, което сподели, каза, че Çağatay Ulusoy е толкова хубав! Благодарим ви семейство Курти❤️

творчество - ХазаТай Много са им гюзел морските колажи.
Това лято е чок саджък!

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 01:43 от femmi2

# 177
От турските сериали никоя двойка не ми се доближава много близо до Фемирите. Това тяхното въздействие като визуализиране на чувството любов го намерих в един индийски сериал, но разбира се и там сценаристите не дадоха щастлив край на тази любов. За всички ни има различни други екранни любимци, но за всички ни Фемир са на първо място и това наистина казва много.
Дени, аз не съм го гледала твоя любимец Акън и те моля да сложиш клипче с него в най-любимия ти момент. Аз също харесвам Бурак след паптньорството му с Хазал, но много харесвам и Арас след партньорството му с Ча. Тяхната "двойка" не е романтична, но е много силно въздействаща и ми е в топ 3 на двойките в турските сериали. Харесала съм и още един млад актьор (Мерт Йо....... не мога да му запомня името), който мъничко напомня на Ча в някои моменти на един сериал който само аз от диспансерчето съм гледала.

# 178
Рорче , виж как добре си го изразила. Няма да е интересно ко всички харесваме еднакви неща. Арас и Ча са ненадминати. Зрителите много ги обикнаха. феновете след Емир най много харесват Сарп като роля и визия.
Това са ми наблюденията.
Семих Атеш е добре вникнат образ и ме забавлява.  
Младежа сигурно е Мерт Йозанджъоолу ( Баран  от споменатия сериал. )
Там играе и колежката Айча Туран. Мерт е гадже на Афра колежката от Йешилчам с Ча.

Акън последно игра в съдбата не съм го гледала. Направиха силна игра с Ебру във Вятърничав и сериала е популярен и в чужбина. 
Това е мацката, която се омъжи за баскетболиста.
На мен ми изглеждат щастливи и влюбени и не го играят. Аз гледам с друг поглед и разбирам болката на феновете.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 01:31 от femmi2

# 179
Феми, да, в ЧР е Баран, но аз го харесах във Всяка твоя сълза. После загледах към края някои от сериите на ЧР и си потвърдих харесването. Само че пишеше, че е гадже с актриса от ЧР. Но може да е било по-рано във времето. Той много добре стои до партньорката си във ВТС. Харесват ми колкото Керем и Ханде във вратата (гледала съм само 15на серии).
Съдбата или Вятърничав са по-добрия сериал на Акън. Няма да заглеждам сериалите, но събудихте любопитството ми и ще трябва да потърся някой момент с актьора.

Общи условия

Активация на акаунт