Да, попадала съм на информация, че по онова време е с Хилял Алтънбилек (в сериала изпълнява ролята на Йозлем, най-младата жена на чичо му)

Следващата му роля е главна в споменатия Всяка твоя сълза с Мирай Данер. Реших да пропусна...
Но пък съм го гледала в Любов 101. За него времето е спряло. Влезе в ролята на ученик и за разлика от други свои колеги там ми приличаше на такъв.

Към момента май продължава да е с Афра Сарачоолу - Чачовата колежка в Йешилчам.
За Акън информация/видео можем да получим от Дени.

Етоо, говорим за едно и също.
На всеки различни неща му оказват въздействие и в това няма нищо необичайно. Аз с баджаначката се забавлявам обаче, че най-често споменава точно тези, които не харесва.
Ако погледне отстрани и си прочете последните постове ще разбере какво имам предвид.Всеки си има такива, които недолюбва. С причина или без видима такава. Най-яркия представител в черния ми списък е СС
Ако ме питате защо все така не я понасям - нямам отговор, вътрешно усещане някакво. Не я обвързват вече с Ча, но вулгарното ѝ излъчване си остава завинаги... И нея обаче някои я определят като красива, талантлива и успешна. Според логиката на Феми да търся повредата в себе си или феновете ѝ?!
Но аз си познавам баджаначката, такава беше, такава си и остана - твърде емоционална.
Не се сърди, но на твоя пост след въпроса на Рори избухнах в смях.Тя пита нещо конкретно, свързано със сериала. Не се разхожда по чужди дворове, а тук винаги сме си позволявали да обсъждаме всички. Нея на този етап не я вълнува двойка ли са в реала, не са ли, ПР ли е било всичко и т.н. Феми, сега си така, а представям си ако следеше активно всичко и ти бяха любимци - щеше да се чувстваш адски разочарована и излъгана

Един непоискан съвет - не си го причинявай! Не си вкарвай негативни емоции заради хора, които са ни тооооолкова далечни. Дишай спокойно ако и дългоочакваната раздяла на Чачо с Дуда не се състои, а някога преминат на следващ етап.

Мерт не съм го гледала много от видяното и за мен е талантлив. Още са заедно с Афра и ми харесват като чифте. Млади , хубави с енергия. 

, ами аз го написах - Вратата и Алено сърце, който върви нощем веднага след Вратата.