ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Бел, страхотна новина. Поздравления. Ай, много сериозна професия си е избрало момчето ви. Smile

Проф, понеже похвали Алено сърце и по-рано, аз не бих отказала линк в скрит текст или на ЛС.
И за повторенията на Вратата през уикенда не знаех, ако имам възможност ще се възползвам. Като реша да търся в нета не нацелвам номера на пропуснатия епизод, а си намирам следващите един - два, неизлъчвани още по тв, а само на voyo. 🙃

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 08:51 от Margarita N.

# 196

Уауууу Диде , майсторка си ! Обсесията не минава. Страхотни са !

Любимците ни радват с морски фотосесии. Blue HeartSunglasses

Хазалка е подновила своя ИГ с тези снимки .

Ето какво още е споделила в интервюто за списанието.  

Цитат
Хазал Кая за навик, който искаше да поправи, но не можа:

📍„Знам, че съм твърде тревожна, но определено ще го поправя. Също така трябва да овладея прекомерната си защита към близките си, защото от време на време мога да бъда неразбрана."

хареса ми  за възпитанието с Фико.
От малък е отворен към света и е комуникативен.
Цитат
Опитваме се да подкрепяме Фико, за да може той сам да създава знанията си, а не да си втълпява в главата това, което ние знаем. Следваме го и се опитваме да създаваме решения и условия, които отговарят на неговите нужди. Имаме собствен стил на възпитание, в който повече слушаме него, а не себе си.

много ми харесва това фото . Милота !:heart_eyes:

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 14:00 от femmi2

# 197
  • Варненска клюкарка
Проф, някак съм пропуснала заглавията (изчервяващо се човече)
Момичета благодаря! Така се получава Марги, и това някой трябва да го работи. Дано се изучи и дипломира успешно, че като знам какво е,  много ме е страх.... Чудех се дали да разкажа нещо за което си припомнихме тези дни, пък  и друг път е имало повод😂 А сега случая пари😁
Скрит текст:
Когато синът ми беше на 10 месеца му правихме прощапулник. Събрали бяхме 3 баби, зълва ми, снаха ми с племенницата ми, която по онова време беше бебе на 14 месеца и също беше прясно проходила... Още 2 приятелки и така... Опънахме платно, наредихме на дивана разни предмети както повелява традицията. Баба ми търкулна питката  няколко пъти докато сина ми тръгне след нея, братовчедка му и тя тръгна и нали беше по сигурна в краката като за с 4 месеца по-голяма, буквално прегази моя юнак и питката му и стигна първа до дивана с предметите😆 Моя и той се добра до там и се сдърпаха за апарата за кръвно, който стана на парчета, маркучите му се разхвърчаха, а после се сдърпаха и за банкнотите, които бабите бяха оставили -  и тях ги направиха на парчета😂🤣.... Приятелката ми през смях ги нареди  "доктори ще стават, доктори" ... Сега и двете бебета са на по 19 и са студенти по медицина🤪 но племенницата ми на есен ще е трети курс, защото по стечение на обстоятелствата по рано завърши средно образование. За мен това е един мнаго скъп и мил спомен, още повече, че някои от присъстващите тогава, вече не са сред нас... Съвпадение ли, съдба ли, но на фона на куп интересни предмети (телефони, калкулатори, шарени предмети и книжки) странно какво си избраха бебешорите

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 21:01 от Беллора

# 198
Бел , затова се правят прощапулници . От малки са си намислили професията . Не е лесно медицината .
Има хора, които не могат да гледат и понасят кръв .

Kiss

Green Heart

Аркадишите близки на Чачи в реала .  Пу бе така им се радвам! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 15:38 от femmi2

# 199
Бел, наистина мил спомен. Heart Ами аз понеже вярвам в съдбата не бих го нарекла случайност:)

Цитат на: femmi2
Отдавна не сме я виждали такава Heart Eyes

# 200
  • Варненска клюкарка
Прекрасна е♥️ толкова красива не съм я виждала от тогава - февруари 2018 г. Според мен миньончетата трябва да изглеждат нежни, а не секси или поне второто да е по умерено.

# 201

това чок готино и яко Sleeping

Фикош дали ще бъде на РД на другарчето си ?

тука е на градус от виното:wine_glass:

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 11:57 от femmi2

# 202
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Успях да изгледам целия "Алено сърце". От 20 серии последните 5 ги изкарах с много рев. Още имам буца в гърлото.

# 203
A.Ş.K. Сериалът ще се излъчва в Испания. Сериалът с участието на Хазал Кая и Каан Урганджъоолу се очаква да привлече голямо внимание в страната.

Интересът към турските сериали в чужбина продължава главоломно. До момента в чужбина са показани десетки турски сериали. Показван преди в Пакистан, Иран, Аржентина, България, Обединените арабски емирства и Перу, A.Ş.K. Сериалът вече ще бъде пред публиката в Испания. Сериалът ще се излъчва в платформата за цифрово излъчване Mitele Plus.

В ролите са Хазал Кая, Хакан Курташ, Небахат Чехре, Аслъ Тандоан, Каан Урганджъоолу и Еркан Джан. Сериалът е излъчен по Kanal D през 2013 г. Първият епизод от любовно-драматичния сериал е излъчен на 25 септември 2013 год. Въпреки амбициозния си актьорски състав, сериалът, който се провали в рейтингите, се сбогува с екраните с 13-ия си епизод, публикуван на 30 декември.

ЛЮБОВ. Темата на поредицата беше: Кое е нещото, което парите не могат да купят? Ако попитаме хората…
Едни отговарят щастие, други даряват здраве, трети отговарят любов. Любовта… Тя е по-силна и по-ценна от всичко друго. Дори от пари. Никой не може да купи любов, без значение колко е богат. Дали е така?

Азра (Хазал Кая) и Керем (Хакан Курташ) държаха в ръцете си само любов. Най-ценната, но безценна любов! Обичаха се безумно. Запознават се в Спортната академия и оттогава не са се разделяли. И така, достатъчно ли беше любовта? Азра едва успява да се грижи за семейството си, Керем отдавна си търси работа. Искам да кажа, че в живота им нищо не вървеше освен любовта. И всичко щеше да се влоши.

Източник : Оя Доан  https://televizyongazetesi.com/hazal-kaya-ve-kaan-urgancioglunu-bir-araya-getiren-dizi-a-s-k-ispanyada-gorucuye-cikiyor/1330270?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Успех на сериала в Испания .  Имаше още какво да ни покажат пусти рейтинги . Турските сериали отдавна завладяха испанците и турските артристи станаха известни и обичани там.

Лежерно в темата , като любимците ни . Айде да ни зардват , свикнахме Шивача да се показва често .
Вижте на какво рядко фото попаднах .Heart

ех тези цигари .

чок готино поигралиса си цветово . Копнеж и Носталгия💔

Имаш място в сърцето ми, което никой друг не може да има🖤

Как да започна деня си, без да чувам  гласа ти? Как ще нарисувам усмивката си, ако ти не си моята радост.
Как да не те обичам. Ти си моята радост, моят ден и моето утре.
Ти ми даде нещо красиво, което никога не свършва!😘
Sunglasses
Необятна красота , като необятното море ! Nature Sweat Drops
Често е с тези очила на снимките да му предпазват очите.

Шезлонговата не е ли на снимки на Шивача след празниците ?
Щракнали са я на релакс с новото гадже.
https://www.youtube.com/watch?v=EFjQJl55Ujk

Диема фемили са купили Ямата . Брутален сериал. Шоу тв им стана традиция да излъчват екшън след  Ичерде- Вътре, които им донесе рейтинг и успех .

-----------------------------------------

Ще сложа гълъбчетата . Акън  е усмихнат за сефте го виждам такъв до нея.

Скрит текст:
Акън Акънозю бе забелязан с приятелката си Сандра Пестемалджан вчера следобед.
Нямал още нов проект - преговаря
Актьорът отговори на твърденията, че сцената с плач в последната сцена на Game of My Destiny все още е в дневния ред на социалните медии:

📍"Благодаря ви много. Радвам се, ако успяхме да отразим тази болка."

За новия проект:

📍„Водят се преговори, но още нищо не е решено“

На въпроси за сватбата със Сандра той отговори, че е между него и любимата му, а на следващите въпроси за сватбата на Ебру и Джедай се засмя и пожела на всички успешна работа.
Стандартните въпроси за проекти и няма ли да се женят.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 17:22 от femmi2

# 204
GrinningJoy
Ще сложа гълъбчетата . Акън  е усмихнат за сефте го виждам такъв до нея.

Скрит текст:
Акън Акънозю бе забелязан с приятелката си Сандра Пестемалджан вчера следобед.
Нямал още нов проект - преговаря
Актьорът отговори на твърденията, че сцената с плач в последната сцена на Game of My Destiny все още е в дневния ред на социалните медии:

📍"Благодаря ви много. Радвам се, ако успяхме да отразим тази болка."

За новия проект:

📍„Водят се преговори, но още нищо не е решено“

На въпроси за сватбата със Сандра той отговори, че е между него и любимата му, а на следващите въпроси за сватбата на Ебру и Джедай се засмя и пожела на всички успешна работа.
Стандартните въпроси за проекти и няма ли да се женят.

Те пък едни гълъбчета Joy По-скоро руса сврака и надут пуяк, който не знаеше дали го боли или го сърби, ама нейсе...да се оправят.

Феми, зарежи пернатите и гледай тук какво става. Май си пропуснала фотосите от петък. Стари нови снимки от 2018 не споделяни досега. Мислех, че си ги видяла и затова не ги сложих тук. Обаче прегледах последните две страници в темата и не ги видях, затова ги слагам Grinning

# 205
Ох падЪм пернатото чифте да се оправят JoyJoy

На това фото от 2018 е като Джон Сноу. Направо е за зимното кралство с ушанката Joy
Между другото Дени съм останала с впечатление че следиш и гледаш ам. филмите. Ще правят предистория на Троновете и сериала ще се излъчи през август.
Домът на Дракона от Джордж Мартин.
Писателя е особен не е за всеки обича да пише за смърт. Книгите са му много дълги.
Троновете си остават шедьовър по НВО. Попаднах на статия и прочетох, че Том Круз ще прави продължение на Топ Гън.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 01:24 от femmi2

# 206

Попаднах на статия и прочетох че Том Круз ще прави продължение на Топ Гън.

Том Крус направи продължението. Премиерата му в България беше на 27.04.2022.
Вече става почти август и аз само части от лентата съм гледала, но идващия четвъртък съм на кино, та може точно него да изгледам. Четох различни рецензии, които бяха от "супер продължение" до "пълна боза". Обаче най-много ми "хареса" една рецензия писана от последователите на либералните нрави. "Последният бастион на мъжкарството в Холивуд падна. Тестостеронът се лее на килограм" - демек в лентата няма нито един хомо и мъжете ползват жените за забавление. Цитирам по памет, но много ме дразнят разни предерунгели, които се правят на ощипани булки.

# 207
Национален ден на сладоледеното изкушение - Сладоледа  #NationalIceCreamDay 🍦😋
Грабам  Казанова и заедно ще хапваме сладолед Yum аааах само какво ти мисля....... въображението ми се вихри. Stuck Out Tongue Winking Eye

секси сладоледаджия Kiss

Sleeping Божееее , колко е красииив ! Sob

Нещо не ме грабна трейлъра ,значи е по кината вече.
Дени , препоръчай нещо холивудско романтик , красиви актьори , пейзажи.
Харесвам  Джордж Клуни отдавна не съм следила какво е снимал?
Още е семеен нали аз ги харесвам с неговата.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 23:11 от femmi2

# 208

Nature Sweat Drops Феми* тази година Чаго и Къванч
ще почиват ли заедно на яхта, за да ловят риба..

Heart Eyes

# 209
Софчеее , добре си наминала:heart_eyes:
Как беше твоят израз за Казанова ,който е ТОП.
Няма жена ,която да не се разтопи в ръцете му като сладолед на слънце.

Има такива железни колежки, ние не сме от тях Joy

На въпроса ти хубаво е да ги видим заедно на обща почивка графиците им не позволяват. Когато имаше почивка Чаго беше при родителите си в Чанаккале и там лови риба. Всеки снима проект ,сега Киво е в Шиле с Берен за новия филм , а Чаго снима Шивача. Предполагам са се видяли в Истанбул.
И двамата не обичат да споделят в мрежите.
Като поотрасне Ефе ще ни го покажат и ще видим батко Чаатай с него. Heart Eyes
За гала вечерта на Шивача я чакам с нетърпение както и проекта и тогава ще видим аркадашите.
Няма начин НФ да не подготвят бляскава гала вечер. Още повече че ЧУ е тяхно лице,  като иноватор.
Ще се изкефим да е там спец. колежка и да се наснимат хубаво.Heart Eyes
Щом събраха КивБерн има и надежда за нашите и това не го мисля само аз. Само да се съгласят.
Времето си лети и по бързо продуцентите да действат. За КивБерн феновете не са правили акции , стана от само себе си.

Да си пожелаем на Вселената любимеца да се появи или да пуснат тийзър от НФ.Hands Pray

Има класация  в Туитър е пълно да подкрепим любимците си.
Нашия е в много категории не съм наясно как върви и докога е гласуването.
Дени , съм сигурна, че е наясно и ако има възможност да разкаже.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:15 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт