ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Има класация  в Туитър е пълно да подкрепим любимците си.
Нашия е в много категории не съм наясно как върви и докога е гласуването.
Дени , съм сигурна, че е наясно и ако има възможност да разкаже.

Има няколко класации в Twitter и не знам за коя точно споделяш, но за всеки случай пускам линк към една от тях https://gencleresorduk.com/2022/07/15/favori-erkek-oyuncu/.
Интересното е, че тази класация е насочена към най-младите фенове в Турция и е част от някакъв проект "Питаме младите хора". Не виждам обявена крайна дата. Може да се гласува по много пъти и за различни участници. Артистите са сложени в групи, но не съм проучвала по какви критерии са групирани.
Има същата класация и за жени - https://gencleresorduk.com/2022/07/15/favori-kadin-oyuncu/

Обаче тези класации са пълна измислица за обработка на мислите и живота на младите хора в Турция.
Сега се разрових в нета да видя какво аджеба е това и попаднах на авторите на класациите и съдържанието на множество страници под името Gençlere Sorduk / Попитахме млади хора.
Всичко е от името на правителствена организация "Асоциацията за човешко образование Култура и социално подпомагане Исмаил ЙЪЛМАЗ". В една от страниците има въпроси свързани с влиянието на светската култура върху мюсюлманската младеж. Западните модни вълни и отражението им в живота на младите турци.
В общи линии, глупости на търкалета и промиване на мозъци. Сакън, да не изтърват някое турче да стане светски човек...Но имат мощна организация и са навсякъде в мрежите, а феновете споделят като луди.

# 211

Ново с треньорът й по пилатес.  

Админ от НФ е споделил че са започнали подготовката за сезон 2 на Пера Палас.

В началото Heart Eyes

Хооооот - горещи срасти са най опасниииии . Аполон ! Nature FireKiss как да не се разтопиш пред такава гледка.

Наздраве! Tropical Drink

Ще ви споделя какво е написала и изобретила фенка с любимеца. Писмото го видях в Т и руска фен група. Реакция от него едва ли ще има , но си пази подаръците. Убедила съм се в това като ги е показвал.

Цитат
Творби, изобразяващи Çağatay Ulusoy от неговия унгарски фен
Отворено писмо за Чаатай Улусой!
Скъпи Чаатай!
Съжалявам, че ви притеснявам , това е моята работа по гобленова техника.
В момента имам готови 21 снимки. Това писмо и снимки на моята работа са изпратени от мен и моите приятели фенове с искрена любов и уважение!
Уиц Ерика❤🇭🇺

Гобленова техника за подарък е много хубаво и не е лесно. Gift Heart

Слънчева и усмихната красива и талантлива Мелиска . Ех , да му се ..... и вкуса на нашия.Smiling Imp  
Да се учи от аркадаша Мерт.

Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 10:14 от femmi2

# 212

Чаатай можел да споделя сторита в Instagram.....

Видеото е новото парче на аркадаша Мустафа. Свежо е и на мен ми харесва Heart Eyes

# 213

това ме усмихна от фенски профил . Фенката или фена не може да се съсредоточи да учи заради този красавец .
Цитат
Току-що забелязах, че когато не съм активен в социалните медии, само тогава #CagatayUlusoy се появява и сега имаме и предварителен месец на пускане. Сега се чудя дали е просто съвпадение или той тихо ми казва да се съсредоточа върху Обучението си. Наистина този човек държи много на феновете си.
https://twitter.com/CAGATAY_FANNO1/status/1546916264811311110?cx … WjMDR1bOJ4PcqAAAA

Нашия пуснал стори и подкрепил аркадаша.  Готина е песента лятна и Мерт не е пее хич зле .
Разбира се че може да ползва инста стига да желае. Написал е братле желая ти успех.  
Севгилито Мелиса ще го поздрави. Сега ко качат общо ново фото и запеят заедно ще избият рибата.

Това е новата песен и клип на Хадисе и Мурда с латино ритми .
https://www.youtube.com/watch?v=CXzCDMUzlC0

Хадисе я харесвам като певица и глас . Красавица е .  Напоследък слушам тази нейна песен ,кефи ме и текса е хубав . People Dancer

Морски нови снимки на колегата Бурак Дениз

охаааа мускули Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 17:45 от femmi2

# 214

Феми, не открих нищо ново за Чачо и Хазал, но ти водя друг красавец. Надявам се да ти хареса. Предполагам, че и на Диди ще допадне.

# 215
Ново от Хазалка Smile

Sunglasses

Видео от сета на Шивача. Не е каквото искаме с главните герой и това е нещо .
https://twitter.com/oanaenache15/status/1550380775417282561

Красота Неземна и този пронизващ поглед.Cupid

Green HeartBlue Heart
Ехаааа , Емкааа , Грасияс за гифките . Диди ще ги хареса със сигурност. Heart Eyes
Няма ново около патроните , чакаме дисни да пусне романтик филма с  Хазалка и синеочко.
Шивача ще се появи , може и още утре .
SunglassesKiss

Ние с  Дидето непрекъснато звъним на 112 заради красавците Joy

Не познах любимката си Тувана Тюркяй. Красавица е пее красиво, играе, но се е променила. Това е новият й любим.

Ехаааа , КивБер от сета в Истанбул . Елегантни и красиви . Heart Eyes  Бързо приключиха снимките в Шиле .  
Ще снимат и в Ню Йорк.

Репортаж с аркадашите на Чачи и Мустафа Мерт Коч .  Да бяха го питали нещо за ЧУ примерно той ви подкрепи в соц мрежи , а това е рядкост .
Да разкаже  за приятелството им.
След като го нарича братле това приятелство е изпитано. От времето на Протектор съм виждала общи снимки с Ча и Мустафа. 

Това е Ашк , написал е песен за севгилито.
Имали планове да пътуват. Много им се радвам като чифте. Мелиска я харесвам още преди да се загаджат .

❥ Мустафа Мерт Коч: Написах песен за Мелиса! Двойката беше забелязана в Бебек:

📍„Моята песен излезе. Много ми се обадиха, отзвукът беше добър. Направихме много добро видео. Ще пиша новите си песни в кратките си почивки. Дори втората си песен посветих на Мелиса. Това е песен, която тя много обича. Искам тя да участва в новия ми видеоклип."

Написахте ли песен за Мелиса?:

📍 ''Ще кажа, че писах специално за Мелиса. Това е много красива бавна песен."

Мелиса за работата и плановете:

📍Мелиса: „Заснехме реклама в социалните медии. В момента няма проект за новия сезон, но снимаме един много красив филм, който се казва „Нешет“.

Относно новата визия:

📍Мелиса: "Да, имам нов имидж."

📍Мустафа: „Наистина ми харесва.“

Заявявайки, че ще заминат на почивка през август, влюбените казаха:

📍 „Предстои ни почивка в чужбина. Ще видим места, които още не сме виждали."

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 16:50 от femmi2

# 216

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1550528291223883776?s= … rl1P2mbAjw1AAHRzw

Ново видео с Хазал Heart Eyes Много е готина с тази кърпа на главата.

# 217
Здравейтеее , какво правите в тая жега , и още по горещо ще става . Да си под палмите на морето в прегръдките на любим човек да пиеш коктейли и да се разхлаждаш. Ето това е  !  Heart

Готина е нашата русалка с кърпата на главата Heart Eyes Плодчета си хапва .

ново с Фико Heart EyesAnimal Horse

Уауууу това е фантастично - Чок саджък .Nature Fire Браво на автора ! Hands Clap

Sunglasses
Горещ Алпи на релакс докато любимата снима филма с Енгин Коч . Милия не изтрая без нея и я посети на сета в Асос. Много им се радвам на тия двамата Two Hearts

Хайде Денииии идвай да купонясваме и денсим .People Dancer
Виж къв красавец ти водя и неворятната Хадисе . Прилича на Шакира но Хадисе я слага в малкия си джоб .
Много повече ми харесва как пее  .Heart Eyes

тая песен ще я върта .... Готина лятна мелодия нема маанета . Баклава се рее , море ....

Ето и превод
Летен ден

Горещ си като Оранжев Огън,
единственият, който може да задържи любовта в сърцето ми си ти.
Летните дни изгарят, това слънце също пече,
и тази любов със странен вкус задейства сърцето ми
в тази просторна светлина, която настъпва през нощта.

Вземи ме, обгърни ме с ръцете си, не ме пускай  
Вземи ме, обгърни ме с ръцете си, не ме пускай.

HeartKiss
Ето и нашият Огън който запалва страстиии и  греховни мисли ..... SleepingNature Fire
 Разбира се като слушам песена ми изникват тези двамата, които са цяла Вселена !

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 18:13 от femmi2

# 218
  • Варненска клюкарка
Ча се появи на нова снимка. Приятно си изкарва на брега, докато Дуда дава знаци от яхтата. Както казах, аз очаквам поредното общо изпълнение, може би тази години за разнообразие във водата около яхтата😜🤪

# 219
Ще се появи , домъчня  ни за него. Като лекарство  ми действа. Защо звездите ме чуват и изпълняват желание , а това с чифтето да я разкара не ме слушат!  Давала знаци от яхтата , ще видим кой ще познае и докога ще трае тая мъка. Някой неща дори привидно не са такива каквито изглеждат.
Как живна тоя човек!
Ще има да си чакате за папарашки снимки. Залагам няма да има.    

Колко е красииив .SobSobCupid Божествен !  Усмихнат и в Страхотна форма. Леко е изваял мускули. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пият бира , играят табла , не е отказал цигарите. Благодарим на другарите рибари, че ни зарадваха. Баш рибаря не се сеща да качи фото.
Sunglasses
Усмивкото ми . Пу , пу ! Феновете са го доближили в близък план . Smile

и хоооп

Çağatay Ulusoy (2011-2022)

Красавицата ни ! Green Heart

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 23:49 от femmi2

# 220
  • Варненска клюкарка
Аз пак ти казвам че ако се разделят няма да е нито заради звездете ти, вселени, Господ, магии и заклинания по пълнолуние, нито заради други подобни неща. Можеш да се молиш само за себе си и хора близки или свързани с теб. Хора се събират и разделят защото това е част от живота, а не щото някой друг го е пожелал
Ако тези глупости бяха възможни, досега Ча щеше да има 10 деца - по равно от незабравимата и непоносимата, каквито са желанията на феновете. Ча се появява регулярно защото е лято,  повече време е навън, работи и съчетава с почивка. Щастлив е защото е в компания на любими хора, а половинката също е с него, затова писах че дава знаци от яхтата от близката акватория. Няма как да знаем какви са итношенията му с Дуда, защото от тях не сме виждали нищо. Миналата година сме го виждали 4 пъти, 3 от които с нея. Хората по различен начин показват чувства - едни са по демонстрациите и публичнете лигавщини, други предпочитат тишината. Ча затова е Ча, защото е различен. Косвено за отношението му към половинката му можеш да съдиш по отношението което проявяват към нея най близките до него хора. И в заключение, никой млад, богат и нормално изглеждащ човек, не търпи отношения в които е нещастен. Особено пък 6 години. Жевотът тече много бързо, каква причина може да кара човек сам да си причинява нещастен живот? Той е с нея през по-голямата част от времето през което е известен, а има огромен избор. Това че не бие тъпан всеки ден по разни теми, и не се снима от всички страни, можу ли да е критерий за отношенията му с
половинката му?
Моли се за по смислени неща!

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 12:03 от Беллора

# 221
Ето снимки от яхтата и пеизаж .Не се показва всичко и дали е Чачовата яхта  ?  Това момиченце кое е ? Племеницата й или ? Външно прилича на леля си.

Знам Белче , че е така. Някой се събират след 20 год и преоткриват. Други не издържат и година. В шоубизнеса дебнат изкушения. Искам да дръпне и международно да помислят повече затова с Гинчо и кариерата му.
Съчетава почивка и снимки не винаги се показва. Готино ми е да го виждаме и радваме.
Малко снимки сме виждали споделени с роднините му. Сега видях нова снимка с брата Аталай и се замислих двамата рядко ги виждаме на снимки.
Работят заедно брата е в екипа на неговите проекти.

Сега си представям как Марга чете и се хили Joy  Вика си тая моя баджаначка не миряса знае си нейното и не се Отказва.  Неговото е удобство  не любов и тя е по влюбена от него . Като характер е особен.  
На какви теории съм попадала у форума  аз нищо не съм пред тях и Вселената:joy:

За нашите хора си права не е случайност или е кариерата на Ча  тръгна от Фериха и с Хазал.  Изживяли са нещо, което само те си знаят макар и кратко. Ко ще и на всички Вселени и Богове  да се молим действителността е различна. Това не пречи на феновете по света да си мечтаят и да ги Обичат!

За смислени неща всички искаме живот без война и болести.

ХазБур Heart Eyes  Немаме против да играят отново заедно. Хазалка  си запазва приятелства с повечето колеги и с Бурак е така.

Дени е майсторката на колажи и ще каже дали е възможно да се получи нещо с новата снимка на рибаря и компилацията с Хазал.  

Сертаб Бал - Хазал в червено е Огън ! Малко остана и ще се насладим на филма.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 15:53 от femmi2

# 222
  • Варненска клюкарка
Сигурна съм че нищо не е изживявала Хазал с Ча, тя никак не е по тайните връзки. На другия ден ги хваща за ръка и ги показва, няма не искам😂 На Чачун по някое време му личеше че му се иска, но с това си остана.

Какво значение има дали са влюбени Ча и Дуда? Това да не е сериал?!? Някои хора никога не са се влюбвали, но това не им пречи да обичот и да чустват принадлеоност към човека до себе си.
На Хазал и личи че е влюбена, чак загубена, за разлика от мишо, който ми е малко като пън и такива неща сякаш са му малко далечни,   но какво от това? Изглеждат щастливи. Може и да греша нали, както и ти може да си в голяма грешка за отношенията на Ча и Дуда. Не ги познаваме и няма как да знаем. Впрочем влюбването и страстта бързо преминават и ако няма друго,  отношенията буквално прегарят от някалко месеца до година и няколко месеца...
Всеки може да си вярва в каквото си иска, сигурна съм че много хора вярват, всички се молим, когата много ни се иска нещо, случвали са ни се съвпадения,  малки странности, или даже големи  чудеса... Странно нещо е живота. Можеш да се помолиш за нещо, но то да е градивно. Щом вярваш във вселенската сила и справедливост, трябва да си чувала и за ефекта на бумеранга - това което пожелаваш на някого или искаш нещо да му се случи, ако е с отрицателен ефект за него, се връща с двойна сила към теб! Готова ли си да се разделиш с твоята половинка?

Да, това е племенницата и- момичетата си почиват, момчетата гонят рибите и така всяко лято...

# 223

Харсва ми с бялата тениска и гащетата  не с ония рибарски парцали . Всеки е  с тела до не го и с кутия цигари и запалка. Масово се запасяват с тютюн от комшиите. Лекарства евтини и всичко не като при нас.

Защо да няма значение как без любов ? Любовта обичта са с различни измерения.

Значи това е племеницата пораснала е. Рибаря си почива по мъжки на брега. Възлюбената стои скрита на яхтата.
Не че искам да ги виждам заедно аз не бих издържала да не се покажа или прасна фото ко ще да се сърди ще му мине Joy Ще забравя за приличие.
Не знам дали съм готова да се разделя с половинката. Няма причина затова.
Има нещо такова с времето любовта не е като в началото.

Объркват ме нашите хора. Не е по тайните връзки може да е било за сефте. Трепет и ревност е имало. Нашия е проявил вкус , нашата е стопирала нещата.
По онова време не искаше да говори за Чаатай по интервюта.  
Ча не си пада по показност.  Ако един ден се преоткрият ще е чудо. Хазал е с хубаво семейство и се обичат с Мишо.

това е новият на Селинката . Smirk

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 20:40 от femmi2

# 224

Феми, ами ти ме караш да изпитвам смесени чувства и да се чудя на собствения си акъл. hahaha Години минаха откакто разбрахме, че Дуда е част от живота на нашия, а още задълбаваме.
Понякога се забавлявам с теб, друг път като ми се сторят крайни изказванията ти се напрягам леко и идвам с добре познатия репертоар, а има случаи просто чакам Бел да напише със свои думи една част от нещата както ги чувствам и аз Satisfied
Не те упреквам, просто не мога да ти се начудя и да приема това, че толкова желаеш раздялата им... Как пък феновете все знаят кое е най-доброто за любимците им, че се хабят напразно... Факт е, че Дуда и Ча толкова време са заедно и явно има защо. Връзката им съвсем нормална ми изглежда на мен. Че само тя се съобразявала и едва ли не му се натрапва - звучи ми твърде далеч от истината.

Незабравимата и непоносимата - ясно за кои две се отнася Joy Joy Joy Бел, всъщност непрежалимата я наричаха Хазал Joy
И при тях с Мишо всичко си е точно. Обичат се, подкрепят се, на детенце се радват, в професията си са успешни, какво повече да искат....

Като играят влюбени и прекарват голяма част от времето си заедно понякога актьорите се увличат. Все още съм на мнение, че такъв беше случая и при Ча и Хазал. Просто не прерасна в нищо сериозно, но ако съдим по това как се променяше изражението му само като чуе името ѝ, не него желание определено не му липсваше.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт