ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Марги , какво се чудиш така е с любимците. Ние знаем какво е добре за тях , те не са наясно JoyJoy Да си гледат кариерата. Ча какво да се съобразява с нея ?
Той е с особен характер. Тя се съобразява да не натрапва ЛЖ с него. Може би и тя не обича тези неща но съм забелязала с  бившите й гаджета е била повече активна. Те не са били известни красавци с фенки, като него.    Колкото и време да мине това е част от славата и ЛЖ винаги ще се обсъжда от феновете и пресата. Одобрена, неодобрена,  хубава, грозна , приятна неприятна, с кариера или без. И аз се чудя на акъла си какво още се занимавам с това сърце не трае. Показа се и веднага ме умилостиви всичко мога да простя без най лошото. Пепел ми на клавишите.
Има нещо, което ме дразни не говоря външно . Не я усещам Дуда като мой тип.

Така е желание не му липсваше и си личи, че не му е безразлична Хазалка. Лицето му се променя свенливо, Очите греят.Още държа, че му трябва темпераментна мацка и няма го познаем. Луда любов.

Марги , ако гледаш Влад започва началото на август. Аз си го следя макар и да го разводниха. В римейка на Ичерде ще играят актьори от Влад.

Sunglasses

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 21:53 от femmi2

# 226
Нямам търпение за Пера Палас втори сезон

# 227
Дидкоооо , мила гюзел гифки си ни донесла с Есра Heart Eyes
Втори сезон догодина ще чакаме.

Ти нема да донесеш красавеца ще го доведа аз  и ще те цитирам Hug

Цитат
Феме супер гифки е направила Еми -благодаря и страшно много и на теб,че ги сподели.
Ето и моите с голямо закъснение,но на яве...

Ах този поглееед и устни. Sleeping

Диде , тоя пуловер папагалския от фотосесията харесваш ли го ? Кой е стилиста ?

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 18:06 от femmi2

# 228
  • Варненска клюкарка
Дуда може да не се харесва на повечето фенове, но е важно че е Чачов тип и той  си я харесва. Кой мислиш, че и прави романтичните снимки в някоя пустош, каквито сме виждали? Една връзка без взаимни компромиси няма как да просъществува 6 години. Помня как Ча отиде в Измир, вероятна при нея като се върна от  продължетелно пребиваване в Амерека до края на 2017 г. Та не се заблуждавай, Ча също се съобразява с нея.
Дали си готова да се разделиш с половинка те попитах в контекста на вселенската справедливост, нали все я споменаваш вселената - желаеш това на други хора, получаваш от същото, което си поискала за тях.

# 229
Аверите няма ли да качат клипче или снимка с уловена риба.  Искам да видя Ча в морето и разсъблечен по баклава.
Айде Хабиби достави ми това удоволствие.

Хубаво отишъл в Измир един път ако е заради нея.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 21:37 от femmi2

# 230
  • Варненска клюкарка
Нищо не разбра от това, което казах....
Спирам по тая тема, до следващия път като ми дойде свръх.

# 231
Феме само аз мога да те разбера по въпроса с Хамсията Дуда
Всичките ми хора и най вече Озан е с жена която не мога да понасям пречи ми на стомаха буквално но ако се разделят заради него ще ми е мъчно но за себе си ще съм доволна.
Добре че някои поумняха...дано и други го направят.

# 232
Феме само аз мога да те разбера по въпроса с Хамсията Дуда
Всичките ми хора и най вече Озан е с жена която не мога да понасям пречи ми на стомаха буквално но ако се разделят заради него ще ми е мъчно но за себе си ще съм доволна.
Добре че някои поумняха...дано и други го направят.
Ох бе Диденце , Обичам те знаеш ли. Heart Eyes
Абе трябва с теб да се видим или да си разменим телефоните. Ще си говорим за всичко и всякакви теми. 
Как няма да ме разбереш заради тая хамсия. Как го измисли само Joy
Аз също те разбирам заради Озан.

И Бел също я разбрах добре  за бумеранга и всичко и отговорих по мой си начин.

Диде , донеси Моли да опише някоя реакция.

Балсам за душата ! Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 22:15 от femmi2

# 233

Завалийката тя как успя да изгледа днес кака си Пеликанзер е така я гледаше милата.
Та нека дойде този поглед за всички бъктисали...

# 234
Здравейте!
Разбрах една прекрасна новина.
Хазал Кая е бременна за втори път.
Това пише в профила на Бирсен Алтънташ в инстаграм.

# 235
Здравейте  , и аз сега го прочетох.  Мехмет Юстундаг е писал за новината. Как ще заснеме втори сезон на Палас трябва да забременят героинята й.
Фико ще си има братче или сестриче. Ще чакаме потвърждение.

Диде , Моли ще гледа с нас Онур и Хазалка на тях ще им се радва:heart_eyes:
Пеликанзера не ми харесва татусите по нея.
За някой неща влияе на Ози. Но са  влюбени двамата. Феновете както величаем любимците и радваме ,така може да сме жестоки. Актьор и творец без почитатели и подкрепа е нищо.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 15:06 от femmi2

# 236
Кучето ми ме изумява наистина реагира на всяка сцена с Озан и се заглежда.Или е умна по природа или знае какво харесва майка и...
Вчера отрази повторението на Вратата в момента в който героя на Керем беше сам
Случайно се загледах от немай къде.
Имам доста личен въпрос който се интересува какво е може да ми пише на лични не искам да спамим тука

https://mobile.twitter.com/xblackrose95/status/1551435317693059076

На всякъде гърми хабер
Честита радост на темата и на семейството Атай и Кая

Феме ами не ти ли мяса на риба хамсия с тия думи не знам защо и викате Дуда жива умряла рибка си е...Смешница.

# 237
Ако е вярно, да им е честито на семейство Атай. Smile

Чета и се смея. Феми не влагаш винаги точния смисъл на думите, които употребяваш. Нали?! Wink
Звезди, Вселена, желанията ти... Така ти идва отвътре предполагам и бързаш да се изкажеш, разтоварващо ти действа може би, но ако се върнеш няколко поста назад ще се посмееш и ти. Например: Ча пък за какво да се съобразявал с Дуда?? Или че всичко му прощаваш без най- лошото Satisfied Отишъл бил в Измир заради нея един път, к'во толкова... Satisfied и т.н.
Понеже има периоди не я споменаваш аз сериозно започвам да си мисля, че вече ги преглъщаш по-леко нещата, но всеки път разбирам, че съм се излъгала.Stuck Out Tongue Winking Eye
Хем знам, че няма с какво по-различно да се включа по темата и пак не се научих дори да ме споменават да си стоя кротко и тихо. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Влад не го гледам. Изпробвах като беше започнал, но не ми се получи...
Друго мислех да питам. Видях тук снимката с Киво и Берен (леле, оказа се вярно това за повторното партньорство Open Mouth), филм или сериал ще е? Допреди няколко месеца редовно се информирах за Къванч, но в последно време поизоставам...

Показвах ли ви ги предишния път не знам и ме мързи да проверявам, затова още малко спам.

# 238
Не е лесно като се увеличава с- вото.  Нашата красавица няма да остави кариерата си.
Тя си обича професията. На сета с бебето като Фико.  

Марги , на теб ти е смешно така да е.
Нека те разсмивам.
Не ми се спори няма смисъл кой къде ходил и заради кого и колко я Обича. Не сме им в къщата някой неща не могат да се прикрият.
Вярвам, че има необясними неща във Вселената. 

Диде , от както е с нея и викам шаманка  в лицето на такава мяза.
За Хамсия не съм се сетила Joy Като ни прочетат ще се фанат за главата не е им пука.

На въпроса ти Киво и Берен снимат филм за НФ с продуцент ОГМ Пикчърс. Чачи също снима за тях проекти.
Подробности за филма не се съобщават още.
Ти до последно не си вярвала, че отново ще играят заедно.
Като видях снимката не ги асоцирах със ЗП.  
Важно е историята. Искам да е романтик филм без тежки драми.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 21:33 от femmi2

# 239
  • Варненска клюкарка
Била в третия месец, бебето май ще е февруарско♥️ Миналата година Йозге Йозпиринчи снима за Нетфлекс в доста напреднала бременност, до към седми месец, така че ако Хазал се чувства добре, бременносгга не би трябвало да е проблем за работата и. Лошото е че ще стане огромна, първия път още на корем не и личеше нищо, но горния етаж вървеше половин метър пред нея... Дано да побързат с проекта, че всеки ден забавяне ще и се отрази на физеческата форма, просто такава и е структурата. Дано да е здрава, че с тоя диабет и едно дете си е чудо, много рискува това момиче! Дано всичко да бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт