Да си гледат кариерата. Ча какво да се съобразява с нея ?Той е с особен характер. Тя се съобразява да не натрапва ЛЖ с него. Може би и тя не обича тези неща но съм забелязала с бившите й гаджета е била повече активна. Те не са били известни красавци с фенки, като него. Колкото и време да мине това е част от славата и ЛЖ винаги ще се обсъжда от феновете и пресата. Одобрена, неодобрена, хубава, грозна , приятна неприятна, с кариера или без. И аз се чудя на акъла си какво още се занимавам с това сърце не трае. Показа се и веднага ме умилостиви всичко мога да простя без най лошото. Пепел ми на клавишите.
Има нещо, което ме дразни не говоря външно . Не я усещам Дуда като мой тип.
Така е желание не му липсваше и си личи, че не му е безразлична Хазалка. Лицето му се променя свенливо, Очите греят.Още държа, че му трябва темпераментна мацка и няма го познаем. Луда любов.
Марги , ако гледаш Влад започва началото на август. Аз си го следя макар и да го разводниха. В римейка на Ичерде ще играят актьори от Влад.

Отишъл бил в Измир заради нея един път, к'во толкова...

), филм или сериал ще е? Допреди няколко месеца редовно се информирах за Къванч, но в последно време поизоставам...