ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 240

Ново от Хазалка с приятелка и колежка. Цъфти нашата усмихната.  
Не си копирах, както трябва поста като пиша новия . Бях сложила скрин шот от Бирсен. Посочила е източник Хюриет като е писала.
Тя не потвърждава хамилето. Ако е вярно дано да я изкара леко.

Творчество с Любов. Някой колажи са като истински.

Ако няма промяна и пуснат през септември Шивача логично е скоро да пуснат от НФ тийзър гала вечер , фотосесията за проекта.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 19:02 от femmi2

# 241
Тази ми е много неприятна беше в Дните игра втора жена на тъста на героя на Озан
Много неприятни ми бяха с преиграването с Нергис която има абонамент да играе с него и Елчин мисля....😆😆😆

# 242
Аз я знам от Демет движат с една компания и ще играе във втори сезон на тактиките.
Възможно е да отложат втори сезон на Палас или да снима хамиле ако се потвърди. Фахрие Евджен също чака второ дете и напусна историческия заради това. Няма да участва във втори сезон.

Диде , кой е тоя новия на Селинката. От нерде го изкопа ? Ибо Селим ми е по симпатик и то го харесваш като актьор.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 19:17 от femmi2

# 243
  • Варненска клюкарка
Мълчанието на  Хазал е равнозначно на потвърждение. Тя веднага реагира на неистини за себе си, и сега реакция няма. В следващите дни вероято ще потвърди в ИГ.

# 244
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много хубава новина за Хазал сте донесли. Цъка ѝ биологичният часовник и тя бърза да не изпусне времето. Все пак нейното заболяване не подлежи на оправяне, а напротив. С годините става по-зле. Колкото по-рано премине възможните бременности, толкова по-добре и с по-големи шансове да са по-леки.

# 245
Има суеверие при комшиите като мине време тогава да се потвърди. Не помня с Фико как беше дали лично писа затова.
Така е не търпи неистини и ако не е вярно ще реагира. Мишо лети от щастие две деца го дари Хазал. Всичко да е наред това е важното.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 21:29 от femmi2

# 246
  • Варненска клюкарка
Първия път на 23-24-ти май 2019 писа в сторито че е в 11-та седмица.  В съответната стара тема може да се нямери изявлението. Суеверието  го има в много страни и народи, в т.ч. и у нас.

# 247
Здравейте Nature Sunny

Страхотно видео са пуснали от EllE списанието от морската фотосесия са Хазалджъм. Молбата ми е ако някой от вас е на компа да го сподели.
Има и снимки.
Като слънце блести. Огън е толкова е красива и чувствена и секси. Nature Fire

Тази седмица ще излъчат и романтик филма по Дисни.
Предполагам феновете ще дебнат и ще го качат някъде. С превод или без задължително ще го изгледам. Даже няколко пъти. Толкова много чакахме за него.

Амазон платформата наистина ще снимат проект турски. Техни първи лица ще са Мурат Боз и Бурджу Йозберг. Готина са и двамата. Мурат го знам повече, като певец. След това може и Чачи да привлекат.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 18:13 от femmi2

# 248
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Слагам го - https://scontent.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/296116762_121304 … mp;_nc_sid=4f375e

# 249
Профи е пуснала линк към  видеото от EllE, а аз ще цитирам поста на Цеце, за да визуализираме тази морска фотосесия.
     Страхотна Хазал!
Феми, за теб, слагам ги тук, че и ние да им се полюбуваме

# 250
  • Варненска клюкарка
На една от снимките от фотосесията за Ел, Хазал стоеше права пред басейна с ръка на корема... Списанието излезе почти преди месец, снимана е вероятно преди 6-7 седмици. Намекнала ни е🙃😘

# 251
Разкошни гифки и Страхотна Хазалче.Yellow Heart
Благодаря на Еми че ги донесе. Kissing Heart

На мен снимката до корема ми се стори странна. Отдадох го заради Фико ,защото говори в интервюто затова. Може и да сте прави че ни е намекнала за хамилето.
Прекара хубава ваканция и споделяше много , може да е заради радостта й.
Фико е умно дете макар и още мъничко ще разбере, че ще си има братче или сестриче.
Някой деца ревнуват от това. Мишо е истински щастливец с нея не само защото го дари с деца.
Тя го поошлайфа в реала.
Не е красавец , повечето фенове свикнахме с него. Няма лошо да мечтае човек действителността е различна. Сега въпроса е дали ще снима Палас или ще го отложат.
Ще отнеме време да се възстанови.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 23:43 от femmi2

# 252

Горят направо изгарят...

И това е за обсесията Феми ако иска може да ги добави в гишето за кахърите...

# 253
  • Варненска клюкарка
През ум да не и минава на Фема! В кахърите само и единствено Ча и Хазал! Темата е създадена за тях и ОС/АФК и никакви други нямат място там. Други лица само в кратка информация за нови проекти. Като ключовата дума тук е "кратка"! Впрочем разделът с Кахърите е създаден конкретно за Ча и неговите изпъпълнения, сериални и реални.

# 254
Бел изглежда не си видяла ама преди и е минало да го добави. 😉 Даже го и добавила...😝
Разгледай темата добре моя гиф от Онедио е там. 😚
Аз просто и ги подарявам а тя да ги ползва както счете за правилно.

Общи условия

Активация на акаунт