ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Диде , гифа от Онедио Бел го е видяла предполагам той ще си стои там. Няма да слагам обсесията и ще се съобрaзя. Само Хазалка с новата фотосесия в гишето или в частта за нея. Ще махна стари неща и ще запазя морската тематика.
Гифчетата са Пожар.
Така ме е яд на тоя тъп Фокс ТР и рейта им. Rage
Сега ще се молим след време отново да им се насладим на платформа.

Ще си запазя подарените гифчета и ще си го ползваме за собствен кеф:stuck_out_tongue_winking_eye:

Диде , я кажи довечера Хазал онлайн ще се включи за УНИЦЕФ ли ?
Още нищо не е потвърдила  ко я издебнат навън ще я питат.

# 256
Феме нищо не съм видяла мило на работа съм на почивката ако остане време ще метна един бакъш...

Фокс съсипва всичко но още след като махнах Фатих Портокал понеже не правеше ейваллах на
Ердо и нарочно прецакаха Учител с Илкер са ми черни като катран а други сериали които едва кретаха си продължаваха
 защото има известни имена.
Смешно трагичен канал.

# 257
  • Варненска клюкарка
Наистина не съм го видяла, щото и толкова съм я гледала заглавната, имах доста други грижи. Но преди да шляпнете там каквото ви хрумне, искам първо да се сещате че това е темата на Ча и Хазал и само те имат място на заглавната страница! Знаете че тук сме толерантни и в писанията по страниците може всичко, обсъждаме каквото си искаме, в т.ч. и други любимци,  но те нямат място в заглавното мнение. Ико са колеги, от скорошен или актуален проект, може нещо накратко и толкова.

# 258
Претрупан ми идва заглавния пост и не го казвам с цел някой да се засегне. Виждам, че инфо, линкове, снимки/гифки са събирани. Вложени са усилия. Но много текст има. Биографии, резюмета към някои от филмите и сериалите, чак мнение на някой си режисьор за Ча... Също и това, че уж в три части - за Ча, Хазал и ОС, а тук-там се омесват нещата, не ми се връща и не мога да бъда по-конкретна, но преди време помня, че бях.Сега е излишно да навлизам в подробности, отстрани сигурно изглежда сякаш само се отбивам да помрънкам Joy
За мен лично колкото по-сбито, толкова по-добре. Тихичко се радвах когато в спойлери бяха подредени кадрите от ОС + актуални кахъри + вечните.
Сега да речем полезно допълнение са линковете към сериалите, но измежду всичката информация човек трудно би стигнал до тях. Пресен случай. Колко да е пресен, може и месец да мина. Joy Потребителка идва да търси нещо - Защитника или ОС, ако съм запомнила правилно срещаше затруднения.

# 259
Днес  на канал UNFPA Türkiye в ютуб ще има онлайн ефир  с участието на Хазал Кая .
Ние от Уницеф - Турция  първи обявихме Световен ден на населението. Населението ще достигне 8 милиарда души. Разговорът ще е на тема какво означава това за човечеството и планетата. Ще участва и посолството на Германия в Анкара.

Въпроса на потребителката беше къде да гледа ОС и аз Отговорих . Щом след това не се е обадила значи се е Орентирала . Полезно е да има преводи. Защо да няма мнение за Ча ?  
Това показва какъв актьор и човек е. Ако разгледаш други теми у форума ще видиш , че  не са по малко, като Обем.

Рекламира  френската Ланкоме , вижда се флакон.

Цитат
Хазал Кая  първият посланик на марката Lancôme в Турция, говори за сътрудничеството:
„Това е много специална марка с всички нейни служители и да съм част от това семейство е много ценно за мен. Държа много на ценностите, които носи , неговата философия и връзката, която установява със своите потребители."

Кралица !  Може ли да е толкова нежна и красива . Sleeping

Обсесията . Nature FireSob

Това е от най новата реклма на Ози за френска марка луксозна .
Озанеееее ..... Не е за хора със слаби сърца !
Татуто на гръбчето мокро да не ви говоря какво предизвиква в мен:kiss:

Animal Kissing Cat

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:23 от femmi2

# 260
  • Варненска клюкарка
Е тогава що редовно питаш Марга дали и харесва първа страница? Тя ти казва кое не е както трябва, а ти след нея " ми на мен пък така ми  харесва". Ми хубаво, но питането ти губи смисъл, щом  не си готова да се съобразиш с това което очаква от теб събеседника ти, след такъв въпрос.
Това с интервютата трябва да са линкове (да не се чуиди Дида що съм пропуснала Озан, карам из хаоса по диагонала, затова). Да не казвам че такива интервюта на знайни и незнайни люде са обичайни куртоазии и никой нормален човек с достатъчно полезни занимания не ги чете... Всичката тая информация е на  един клик разстояние - цъкваш,  идва уикито и още поне няколко сайта и няма нужда от нея на ограниченото място където си я сложила, а изяжда мястото на далеч по-приятни за очите неща..  
Правилото е на заглавната да са само нашите хора.

Извинявай ако има нещо!

# 261
Ново от Хазалка за Уницеф . С черен цвят на косата е .

Цитат
Нашият скъп посланик на добра воля на нашето събитие #WorldPopulationDay
Хазал Кая беше с нас:

💬"Да гледаме на света от различни гледни точки не е пречка да живеем заедно. Но ако подходим един към друг с толерантност, можем да превърнем тези 8 милиарда в #8 милиарда светлини на надежда."

Вярно е така се губи смисъла и няма да питам повече.Joy
Който изяви желание ще му отстъпя да прави тема, както на него му харесва.

Бел , няма защо да се извиняваш аз те разбирам. Обещах да се съобразя и няма да слагам други хора освен нашите. От актуални проекти ще бъде кратко.

Purple HeartHands Nail Care

Ехаааа ,  искам да видим в реала ето така да тренира принца.

Бел , разкажи какво става у Варна има ли наплив от турсити ?
На мен ми казаха че на морето заради високите цени е солено. По добре в чужбина. Обичам да се разхождам из морската градина и магазините.

Сега това ко не е Вселенско. Отлагахме  и хоп да си направим паспорти  и от днес Ердоган е разпоредил българите могат да влизат с лична карта. Това си е Официално.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 18:53 от femmi2

# 262
  • Варненска клюкарка
Ох аз съм една туристка по морската градина... Последно сигурно съм стъпвала там с малко дете. Ходим на разходки на север от града, там и на море - на  Кабакум че е наблизо е е чисто, ако имаме повече време - Каварна. До миналото лято най- често на плажа в Аспарухово, но там морето тази година е като салата, гъмжи от водорасли, пълна гняс. Като цяло във Варна на море ходят само тези които не разполатат с кола, мръсно е, много. Отделен лукс са наркоманските спринцовки в пясъка, останали от нощния живот по брега😱

# 263

Ще ми липсва русото - рижавоооо. Отваряше я  и е по секси. SobYellow Heart
Наистина сме с черен цвят на косата. Пера Палас или са го заснели без да разберем или са отложили заради хамилето сезона. Каза, че ще  си върне цвета като приключи проекта.
Няма как да са го заснели , беше на почивка и преди това с други задачи. Партньора също.

Били сме в Аспарухово и ни хареса . Не е така претъпкано. Канят ни имаме познати там не сме ходили в близко време . Обожавам Несебър, но си е далече.

колаж от Али Ав   Nature SparklesHeart Eyes

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 17:52 от femmi2

# 264
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хазалка в клипа пръска любимия ми (в последно време Stuck Out Tongue Closed Eyes) парфюм -  La Vie Est Belle на Ланком. Мисля си, че скоро може да пуснат и реклама с нея само на парфюма. Дотук я снимаха само с продукти за лице и грижа за кожата. Но тя е лице на марката Ланком, така че трябва да очакваме и парфюми, козметика за коса, декоративна козметика и т.н.

# 265
Здравейтееее , още снимки от онлайн срещата за Уницеф - Турция

Мрънкам да си върне Огнения цвят . Кефи ме така . И като брюнетка  е хубаво миньонче.

нашия Фико са го подстригали на паница и са съсипали косата на детето .

Нови снимки на новата колежка в Шивача  - Шифанур Гюл . Хареса ми  на снимките и черно бели още по ефектни
 Хайде да пуснат общо фото - кадър с главните .

Обожавам парфюми и често си купувам дори да имам . На Ланкоме са солени но си заслужава по коментарите .
Не само парфюмите .

https://twitter.com/AliAv24/status/1552158429594079232/video/1
Хермоса - Красавица Yellow HeartSunglasses

Още пленителни усмивки Heart EyesSunglasses

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 15:53 от femmi2

# 266
  • Варненска клюкарка
Тази черна коса май е признак че ПП2 няма да го бъде...  Не харесвам такава катранена коса, хеле пък на бледия тен на Хазал. На нея и отива естествения и цвят на млечен шоколад.

Аз съм маниачка на парфюми, но и традиционалистка, вярна съм на няколко аромата от години, не се влияя от моди и реклами.
Любимия ми аромат Венеция на Лаура Биаджоти не се произвежда от години и много ме е яд!

# 267
И аз така си помислих няма да го бъде втори сезон на Палас или ако го бъде ще е след раждането и възстановяването.
С черна коса и на мен не ми допадна.

Аз като харесам аромат и се го ползвам но омръзва. Олимпията ми е от любимите.
Не си купувам често луксозни има и които не са такива ,но са добри.
Мен ме знаете че си падам по спиралите. Сънувах и забавен сън с Чачи:joy:  Обожавам мъже да ухаят на секси аромат в реал , сериал. На Бандерас е готин аромат.

Бел ,видяли тийзъра на Дисни с Демет и Буура.
На мен  ми хареса. Изпапано е. Буура и Демет ще си паснат.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 17:56 от femmi2

# 268
  • Варненска клюкарка
Не съм видяла нещо. Мързи ме нещо и каквото върви на тв- то, това гледам, като "гледам" е по-скоро силно преувеличено. Не се вжевявам в нищо, защото рано или късно, всичко заприличва на онзи кон, който всички сте виждали ....

ПП В момента любим мъжки аромат ми е Соваж на Диор.
Дамски, повече от 10 години Шанс на Шанел.

# 269
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз съм маниачка на парфюми, но и традиционалистка, вярна съм на няколко аромата от години, не се влияя от моди и реклами.
Любимия ми аромат Венеция на Лаура Биаджоти не се произвежда от години и много ме е яд!
Говори ми. Ох!
Скрит текст:
И  мои най-любими заминаха в небитието, затова писах "любим в момента". Най-любимият ми, Babs на Фаберже, не се произвежда от поне 30 години. Изчезна и Bazar на Кристиан Лакроа. Даже най-обикновеното Булгари pour Femme нийде го няма. Тотално не виждам няколко от парфюмите на Том Тейлър, които много харесвах. А новите разработки нямат шанс да се съревновават с класиките по качество и дълготрайност. Ревностно си пазя някои антики. Както празни флакони, така и такива с прилично количество парфюм в тях. Ами с десетилетия не им се е променил ароматът. А някои по-съвременни след определен период от време почват да миришат на едно и също. И то няма нищо общо с първоначалния им аромат. Впрочем, в последно време всичко ми мирише на евтина ейвънска парфюмерия, дори и хората около мен да са се пръскали с различни неща. Признавам, че може да влача още нещо от паросмията след ковида.
Белл, тук във форума има тема само за любителките на стари парфюми. Не знам дали си попадала на нея. Някой ден ще им покажа колекцията си, ама още не съм се наканила.
Феми, в днешно време добри реплики на оригинални парфюми се продават на съвсем достъпни цени. Разликите в аромата може да ги доловят само специалисти или тренираните носове на ценители. Разликата в дълготрайността на имитациите я усеща всеки Joy. Ежедневното интензивно ползване оправдава закупуването на бюджетни варианти. Peace

Не ми изглежда съвсем черна на Хазал косата, а по-скоро много тъмно кафява. Но определено този цвят я прави някак обикновена. Доскоро медената ѝ коса я караше да блести и да се набива в очи. Може би предстои някаква роля на типична средностатистическа комшийка, знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт