ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 270

Моето Сърце ! Heart

Точно е като обикновена с новата визия . На нея и прличат Огнени цветове.

ново от колегата във въздуха .

За настроение Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.youtube.com/watch?v=yerOm2YpVZU
Младенович каква мацка е била преди да се оризили в лицето . Пее като звяр . Сърбите значят как да се забавляват .

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 22:52 от femmi2

# 271
Бел, смея се за коня. Не е лъжа Satisfied

По тв следях по едно време Опасно изкушение. До момента когато Кая и Ендер се ожениха и оттогава не съм. Нямам представа на кой сезон са и близо ли е финала.
Преди сериалите ми вървяха за фон, но когато съм детегледачка не става Stuck Out Tongue Closed Eyes и вече предимно наваксвам в нета. Последното, което загледах (по препоръка на Профи) е Алено сърце. Не ме грабна веднага и ми вървеше бавно първия епизод, но пък взе, че ми хареса и сега съм любопитна какво се случва нататък.

Попаднах днес на тийзъра с Демет и Буура . На пръв поглед ми харесва как стоят един до друг, но надали ще е нещо завладяващо ако са заложили единствено на награбванията...
Имаше и други познати лица - Зерин Текиндор, Метин Акдюлгер и тази, която беше или щеше да е колежка на Ча - Хафсанур Санджак.

Хазал преди дори с тъмна коса я намирах за сладка, чертите и не бяха така остри, но сега трудно възприемам промените ѝ, защото рядко са към по-добро.

# 272
Хафса щеше да ни е колежка , но  харесах новите снимки на Шифанур . Ще е интересанте ще трепери в ръцете му и ще иска Ощеее. Как и завиждам.

Баджаначке , и аз не съм по промените като теб.
Ти още ли с бретон ?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 22:51 от femmi2

# 273
Феми, от две години не съм. Беше ме вдъхновила главната героиня в сериала, който вървеше вечерта (Сюрея в Истанбулската невеста) и се реших на промяната, но косата ми расте бързо. Налагаше се да посещавам фризьорския салон по-често отколкото съм свикнала и не издържах дълго Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, тези твои фантазии Satisfied
Между другото Чачослав не е това, което беше... Едно време и аз завиждах благородно на всички, които го познават Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 20:30 от Margarita N.

# 274
  • Варненска клюкарка
Много ми хареса миналата година Хазил като пя със Зейнеп Бастък.Чертите и бяха нежни, меки, косата и блестеше, прическата много и отиваше. Напоследък обаче въпреки грижите за лице, чертите и силно се изостриха сякаш и поувиснаха, май това е резултат от диетите....
За съжаление, времето сякаш за патроните тече на друга скорост,  и хич не им се отразява добре, изглеждат като поизморени хора на средна възраст...

На мен ролята на капитана в отмъщениито не ми допада. Такъв бял и добър е доста скучен, направо бих го превъртяла ако можех.

Проф, не помня в Парфюмни размисли и страсти дали съм писала и дали не беше от един друг профил, но с Денси и още една потребителка съм разменяла аромати, но преди доста години.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 20:52 от Беллора

# 275
Баджаначке , мокри са ми фантазиите. Преди го делихме сега си е само за мен.
Не го отписвайте  Чачослав още си е красавец и за Шивача се стегна. Не съм се съмнявала в него. Таланта си го притежава.

При Зейнеп Бастък е готина Хазалка и с черен цвят. Тя се разведе с нейния не издържаха дълго.

Утре най края ще пуснат филма и феновете ще споделят кадри.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 22:44 от femmi2

# 276
И понеже си е само за теб фантазията ти е по-богата отвсякога Joy Joy Сетих се за шегите ни, кастинга, косачката, забравената ти спирала...

# 277
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Маргарелче, чакам с нетърпение да изгледаш целия сериал и да споделиш впечатленията си.

Белл, темата не е Парфюмните размисли и страсти, а тази - https://www.bg-mamma.com/?topic=314907

Уви, и аз мисля, че чертите на лицето на Чачослав отдавна не са това, което бяха. Към Хазал времето е по-милостиво. Само Капитана си е все същият и е като хубаво старо вино.
Вечер оставям Ябълката да ми върви на телевизора докато се подмотвам из нас. Нямам никаква идея колко серии и сезона е. В момента са стигнали до това, как фалиралият Халит работи за Шахика. Ама всъщност е спечелил от акции в Африка и планира триумфалното си завръщане.

# 278
Дисни плюс е пуснала снимки от романтик филма .
Феновете чакат , дано бързо се качи някъде . Нямам търпение да го гледаааам Heart Eyes

Дисни са написали за филма
Историята е крещящо луда, крещящо луда, крещящо луда... 🤗
#BendenNeOlur вече е на живо в Disney+.

Страхотна симбиоза между синочко и нашето зеленооко миньонче Пу Green HeartBlue Heart

Онур зад кадър от филма

Марги , сега  ще се шегуваме нищо че за някой неща сме на полюсни мнения с теб .  
Каста отдавна му се точим и със Софи .Joy Така е лесно пред  Казанова си губиш ума .
За спиралата ... Плануваме пътуване и ко ми се усмихне късмета и се сбъдне  съня Flushed

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 17:03 от femmi2

# 279
  • Варненска клюкарка
Как и отива тази прическа на Хазал - нейния цвят, опашка и бретонче - подмладява я.  В сравнение със сега, на кадрите от филма е като момиченце♥️ С дългата червена рокля е доста бухнала в тяло, а тук с бялата блузка и черна пола е фина и нежна, помня че миналото лято преснимаха сцени - цяла година след приключвяне на снимките и ще се забелязват разлики... И аз съм любопитна за филма, наистина се посмях на тийзъра 😂
Проф така е, Ча отдавна изглежда средностатистически дангалак. Последно ми е харесвал преди 4 години.Това светкавично дебелеене и слабеене съсипа лицето му. Кел файда че го пази от реклами, като онази спираща дъха красота я няма вече... И керемидките нещо ми се виждат по нарядко отгоре...

За парфюмите  
Скрит текст:
не я знаех тая тема, чета на другото място. Само 2 пъти съм разменяла аромати, не е за мен това. Имам запазени количества от 1-2, но според мен губят свойства, трябва да се запазва повече количество във флакона, за да запази аромата си по-дълго време, но пък какъв е смисъла тогава да давам едни пари и само да го гледам. Просто с носталгия се сещам за аромати, които никога повече няма да помириша ...

# 280
# 281
Дидко:cherry_blossom: , Тешекюлер за линка. Бързи са . Ейваллах. 
Нета ми е бавен в момента и  не са отваря като хората. Само ми кажи иска ли регистрация и с хубаво качество ли е ?

За Ча така е слабее  дебелеене се отразява.
Когато е гладко избръснат е като младеж. Феновете го сравняват с други негови образи. Като стегне тяло у фитнеса ще е супер.

# 282
Дидко:cherry_blossom: , Тешекюлер за линка. Бързи са . Ейваллах. 
Нета ми е бавен в момента и  не са отваря като хората. Само ми кажи иска ли регистрация и с хубаво качество ли е ?

За Ча така е слабее  дебелеене се отразява.
Когато е гладко избръснат е като младеж. Феновете го сравняват с други негови образи. Като стегне тяло у фитнеса ще е супер.

Иска У Торент програма или бит сваляш и гледаш това е всичко
Аз ще си го оставя за друг път ,че сега отлитам да спинкам

# 283
Хорааа , този филм наистина е крещяща лудост . Съвременен.
 Аз си знаех, че  ще е такъв като ни загатнаха с материал. Браво на екипа и на всички . Онур и Хазалче са блестящи. Искам да ги съберат отново. Hands Pray
Ръста не ми пречи. Нашата я бива да е нахъсана и играе комични сцени . Мнение на дружка , която е изгледала филма. Пожелавам им да е много гледан в дисни.
Цитат
Изгледах филма на Хаззал и Онур Туна и наистина си заслужаваше чакането и нетърпението... Съвременен, забавен, весел, без какъвто и да е намек от пуританските традиции и възгледи. Все едно не е Турски... посмях се от сърце с Хазал. Височинната разлика не са могли да я скрият никъде, но аз свикнах от Ебру и Дж и не ми прави кой знае какво впечатление, по- важното, че партньорството се е получило от енергична гледна точка. Основно героинята на Хазал е главна, отчасти въображаемия й приятел, а Онур Туна е по- скоро в поддържаща роля, е накрая й предлага брак все пак. Ходенето по барове и ресторанти, и разговорите с трите й приятелки си бе направо "Сексът и градът" в турски вариант. Случайни познанства и връзки, и константата Онур Туна/ Сонер като тузара...
Филма е наситен с много смях, емоции и комични ситуации. Бих го изгледала и с превод, заради точността в диалозите.

Това са снимки от  профил  гледат вкъщи филма ето какво е споделила
Цитат
Едно от най-хубавите неща да си в Истанбул е да можеш да гледаш Disney+ Turkey 🥹 най-накрая изгледах #BendenNeOlur

https://twitter.com/alboranhc/status/1553296082188247040

Да си припомним гифчетата Heart Eyes

Как подкара караваната като ги сгащи с мадамата ,няма да ги търпи я ще си намери майстора героя на Онур.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 14:05 от femmi2

# 284
  • Варненска клюкарка
Жалко че не изчакаха още малко, а пуснаха филма по кината когато беше Ковид върху Ковид😱 Що беше това бързане изведнъж, когато цяла година го задържаха? И на мен много ми харесват с Онур.

Общи условия

Активация на акаунт