ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ново с Хазалче, ръчка си тела  

Фико на кон с бавачката и тати

Плезурко сладък Yum

В ютуб за улеснение без теглене.
Изгледахте ли филма ? Споделете мнение . Аз го изгледах на дъх. Забавен с романтик комични сцени . Хазалче е уникална . Ще се радвам да играе по често в такива филми .Гласовете и на двамата са красиви.
Сертаб Бал и Сонер . Влюбих се в тях двамата.  Толкова си подхождат. Heart Eyes
Нашата я бива да надига шотове и беснее . В бара с приятелките говориха за мъже и забавляваха.
Сертаб и Сонер се запознаха, когато му отвори вратата и после заседнаха в асансьора като на филм. Поговориха си и от раз се харесаха . Сонер е известна личност у филма. Енис играе себе си и е въображаем приятел на Сертаб. Алкохол се  лее , изпиха кило вино , минаха на уиски. Сертаб гостуваше в тузарската къща.
Готвиха , хапнаха си , говориха . Само Насъл повтарят и после като се целунаха и казаха Обичам те минаха на Ашкъм. Угасна тока и Сонер вика Айда стана романтик и се целунаха нежно. После и стана гадно на Сертаб, като Сонер гостуваше в предаване и писателката имаше кратко участие в него, като водеща и доколкото сфанах пита го за ЛЖ и той каза че е сам. След това се извини на Сертаб , не е лесно да си известен. Тя му прости. Като ги сбара с оная в караваната , кара на зиг заг , само така няма да ги търпи я Joy
Ашкъм какво ти става , не е това, което си мислиш . Не е ли ти да мълчиш !
Финала е с хепи енд. Заря и романтик на босфора . Скочи му и как я държи само , чок яко Blue HeartGreen Heart
Целувките ..... Kissing HeartCupidRevolving Hearts
https://twitter.com/MagazinKafasi/status/1553500300560027649

финалната целувка HeartKissing Heart

Чок хубаво целува тоз синеочко  бееее , нашата не му отстъпва .  Толкова пъти превъртам да гледам целуфаните им . Така като му се метне отгоре ме кефиии , искам да ги видя така и с Чачииии . Както е тръгнало ще е в някой друг живот прероден .

С Енис Аракън:relaxed: Сладурка е с тази визия
Селинката от участието й във филма
https://twitter.com/dreamyfool/status/1553750995863277573?cxt=HH … WisC4nY6ThJArAAAA

гифки с Онур от филма. Човека не може да се Обръсне от сърца на Огледалото Joy
Да се разхладим в жегата Stuck Out Tongue Winking Eye

Онур Туна/ Сонер Гюлер

Ново от колежката Гизем Караджа.  

# 286
  • Варненска клюкарка
Аз бих го гледала, ама припомнете оригиналното заглавие. Как го търсите на ЮТ с озвучка ли е, или само на турски?

# 287
Засега е само на турски и няма още превод.
Бел , аз съм сложила филма в поста от ютуб.
Пускаш и гледаш.
С хубаво качество на картината е. 

Какво ще стане от мен е на първо място сред филмите на Дисни плюс в Турция. Надминал е даже и сериала с Енгин Акюрек. Браво , така се радвам. Такива филми ми се гледат разведряващи. Отзивите в мрежите са добри.
Така се смях как онзи сърба чорбата звучно и Сертаб изчезна на мига. Joy Не се свалят така мацки. И после се запозна със Сонер.
Щеше да е готино някоя интимна сцена и на целувките сме доволни. Kissing Heart
Аман моралистите отбелязват интимните сцени с колегите на новите сериали.
Не свикнаха ли?
Така е на световните платформи и хората не си лягат със забрадките. Актьорите си вършат работата. Чаатай така им отговори. Нищо срамно.

# 288
Benden Ne Olur

Взех го от пост на Феми, но да го има и в отделен 🙃Нямам възможност в момента да го пусна, но предполагам, че е на турски.

# 289
  • Варненска клюкарка
Benden Ne Olur

Взех го от пост на Феми, но да го има и в отделен 🙃Нямам възможност в момента да го пусна, но предполагам, че е на турски.
А, пропуснала съм го наистина😊 Омръзна ми да обяснявам как се слагат такива неща...
Копвам го, че когато имам време смятам  да го гледам.

# 290
Марги , Мерси че го сложи в отделен пост.
Моя е дълъг, но се налага да е такъв след като само аз пиша подробно и слагам от актуалното.
Ако някой беше ме редувал можеше и на отделен пост да го сложа. Запазила съм си статия нова за ХЖ , която Джан Улкай е отбелязал в неговият профил и туитнал. Ще я сложа, защото ми хареса това ще стане, като се добера до компа. Ако някой ме редува ще съм благодарна.

# 291
Феми, за километричните постове май си права, че са поради липсата на активност... Но за себе си ще отговоря, че като няма какво да споделя просто си чета и ме мързи да се разписвам. Пък и патрона не дава повод 😆

Онур като го гледах със Севда Ергинджи в Ябълката смешно ще прозвучи, но някак ме притесняваше зловещия му поглед 🤣Сега изпитвам колебания за филма с Хазал...

# 292
Права съм Марги затова е нормално да не забележи човек всичко.
Ако имате възможност с изречение може да разредите поста.
Като замина за Истанбул и ме няма на  вас оставям диспансера.
Дано издържа пътя.
Друго си е да знаеш че си в мегаполиса при любимеца. Heart Eyes

Марги , не изпитвай колебание. Онур е готин във филма и с Хазал са Огън. И на мен понякога ми изглежда зловещ като почне да играе и забравям затова.
С мустаци не ми харесва.
Онур за Хазалка се изказа хубаво, че е било забавно да работят заедно и е добра актриса.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 15:05 от femmi2

# 293
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И на мен погледът на Онур Туна ми е плашещ. Ще видим кога и дали ще го гледам филма. По-скоро ще изчакам рускините да направят превод.

# 294
Здравейтееее Nature Sunny

На първо място сред филмите турски на Дисни.Hands Clap

От сета на филма с Хазал и писателката

Зад кадър с колегите

Smile

От романтик изненадата със светлините Heart Eyes

това е реакция, когато приятелката й вижда Сонер и си е пийнала .  Сладурка е пухкавелката не и знам името . Марги може да сподели , играла е във вратата.

Tropical Drink
тук са в бар и надигат шотове и танцуват. Хареса ми цветната рокличка с която са облекли Хазал.

Като нежна кукличка е фея.

Споделям статия , която ми попадна от гала вечерта на филма, когато говориха пред журналистите. Хареса ми как го е казала , искрица надежда за всички в разгара на пандемията . Енис  и мен разплака с тези думи за Хазалка
 В ново ампоа я гледаме във филма . Енис и Хазал са близкки в реала от много време.

Източник : https://www.tvdunyasii.com/benden-ne-olur-oyunculari-filmi-anlatti/

На пресконференцията преди прожекцията Хазал Кая, Онур Туна, Енис Аръкан, Аслъ Т. Къзмаз, Селин Шекерджи, Елчин Афаджан и Джем Белеви отговориха на въпросите на журналистите.

Известната звезда Хазал Кая  , която играе ролята на Сертаб Бал във филма.
Не беше ясно дали ще мога да дойда или не. Този филм е заснет в разгара на пандемията, все още нямаше ваксина. Това беше искрица надежда за всички нас, всъщност бяхме на снимачната площадка и работехме по това време. Оттогава този филм винаги е бил като фар на надежда в живота ни. Най-накрая излезе и ние сме много щастливи, че най-накрая можем да го споделим с хората. Много сладка женска история. Сред сценариите, които съм получавала и романтичните комедии, които съм гледала за първи път ясно виждаме как една жена намира своя път в живота, нейните грешки и слабости. Ето защо е такова удоволствие да съм в този бизнес. Както казах, светлина на надеждата и извор на щастие, надявам се да е така за всички вас.

Онур Туна:  Мисля, че това е различно от любовните истории, романтично-комедийните произведения, с които сме свикнали.  Добър филм, мисля, че всички ще го харесат.

Енис Аракън:  Една наистина прекрасна женска история. Вчера имах възможност да го гледам, влюбих се в Хазал. Плаках във всяка сцена. Плаках, когато нямаше сцени за плач, защото се влюбих в Хазал. Мисля, че това е фантастично представяне. Когато се прибрах вчера, говорихме 3 часа и казах защо плача. Казах й че съм плакал за таланта й. Вярвам, че ще докоснем сърцата на публиката, която ходи на кино в тези смутни дни, вярвам, че ще ги зарадваме. Пожелавам ви приятно гледане.

Джем Белеви:  Много е хубаво да си с толкова много стойностни актьори и сценаристи. Първият ми филм, толкова се вълнувам. Успех в работата на всички.

Селин Шекерджи :   Забавлявахме се много, наистина се забавлявахме много. Надявам се и вие да се забавлявате, докато го гледате. Ще гледате Хазал в образ, който не сте виждали толкова много, че всички се вълнуваме най-много за нея. Всички ще се смеят с Хазал.

Aслъ Къзмаз :   Аз съм такава щастливка. Надявам се един ден всички да почувстват това, което аз чувствам в момента. Когато започнах да пиша тази история, написах 11 страници първата вечер и я изпратих на Енис.
Той  каза: „Аслъ, в момента правим книга“, тогава книгата излезе и Хазал влезе в живота ми. Нашата история беше истинска любов от пръв поглед. Хазал прочете книгата и каза "Аз ще играя". Представете си, че сте написали книга и една от най-талантливите турски актриси казва: „Аз ще играя“. Няма да повярвате на представянето на всички тук, толкова са добри.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 14:29 от femmi2

# 295
Все още не съм гледала филма.

# 296
Дидко , сигурна съм че ще го изгледаш при възможност . И двамата ги харесваш и чакаше филма.
Писателката сподели, че са се харесали с Хазал от пръв поглед.

каква естествена и непринудена целувка когато бяха в къщата му. Kissing Heart

финалната е готина Kiss

хубав си е погледа на Онур . Умее да гледа с влюбени очи и показва реакции.  

това е с новото севгили Ясемин .
Особен характер е , рядко се задържа с някоя с нея се показа и отпуска. Може би е намерил това ,което търси. Не е лошо мацето хареса ми. Играла е със зетя Али в  Последно лято.  

Статията за която писах, че ще споделя . Джан Улкай режисьора на ХЖ е отбелязал и лайкнал . Статията е написана от скоро.
Горда съм от този филм и роля на любимеца. Автора безпристрастно е написал статията.
Чакаме новото предизвикателство Шивача.  

https://www.t-vine.com/film-review-tearjerker-paper-lives-kagitt … n-past-two-years/

Paper Lives / Kağıttan Hayatlar е “един от най-добрите турски филми, излизали през последните две години”

Режисьорът Джан Улкай и писателят Ерджан Мехмет Ердем разкриват реалност през очите на човек, който се опитва да се справи с травмата си от детството, и гледна точка към психологическото и емоционалното страдание, с което са обременени бездомните сираци. С главната роля на Чаатай Улусой, това е въздействаща драма, която разкрива радостта и несправедливостта на живота.

Бързо предупреждение; филмът включва смущаващи сцени и коментари за насилие над деца, самоубийство, кръв и смърт.

Мехмет (Çağatay Ulusoy) е болен събирач на отпадъчна хартия, който е лидер на група бездомни сираци, работещи по улиците на Истанбул. Повечето от приходите на децата са скрити за операцията по трансплантация на бъбрек на Мехмет.

Докато здравето му се влошава, Мехмет решава да намери майка си. Въпреки това, след като намира малко момче, Али (Emir Ali Doğrul), в един от чувалите за боклук, той започва да пренебрегва плановете си и критичното си състояние. Мехмет създава моментална братска привързаност и съчувства на обстоятелствата на Али у дома.

Три основни теми, които филмът пробива в главите ни, са свързани по силата на ефекта на доминото, започвайки с копнежа на детето за майчината любов.

Всички осиротели герои в този филм се придържат към традиционното вярване, че любовта на майката е безусловна. По време на филма поставяме под въпрос истинността на това вярване, което поставя майките на толкова висок пиедестал. Това, което следва, е детска травма, когато вродената нужда от майчина любов, която наистина се противопоставя на всичко останало е незадоволена.

Мехмет оставя всичко настрана, за да даде на Али родителската любов и грижа, които никога не е имал, докато расте.
В известен смисъл се опитва да излекува собственото си вътрешно дете, като помага на Али безопасно да се събере отново с майка си. Сираците във филма дори изразяват желанието си да умрат, за да могат да бъдат с майките си.

И накрая, механизмите за справяне, които човек създава за да се защити от нещастията на реалността. Довереникът на Мехмет Гонзалес (Ерсин Аръчъ), който има татуировка на родителите си, които никога не е виждал е малък пример в сравнение с ключовото разкритие в края на филма.

Определено е достатъчно завладяващ, че ще искате да го гледате втори път, дори само за да оцените колко добре са заплетени реалността и илюзията. Като цяло, това е сълзлив и турски филм, който те кара да се разплачеш, никога не разочарова.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 18:37 от femmi2

# 297
Феми, пухкавелката е Елчин Афаджан. Преди Вратата съм я виждала в Ичерде. Беше с малка роля, почти незабележима - казваше се Гюлшен или Гюлчин, асистентка на Мелек.

# 298

Марги за теб с любимото цвете

Наздраве със Смех бей , жената и любовницата. Запази спокойствие продуцента.

Дени , не е минавала да се разпише в диспансера.

Марги , прочете ли отговора за Киво беше питала за филма преди.
Сега излезе и заглавието Последно Обаждане за Истанбул. Предполагам че ще претърпи промени или така ще бъде.
Оператор на филма е Гьокхан Тириаки работил с Чаатай в проекти. Оператора си е важен човек. Сприятелиха се и нашия беше свидетел на сватбата му.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 18:35 от femmi2

# 299
  • Варненска клюкарка
Феми, пухкавелката е Елчин Афаджан. Преди Вратата съм я виждала в Ичерде. Беше с малка роля, почти незабележима - казваше се Гюлшен или Гюлчин, асистентка на Мелек.
На мен това момиче ми прилича на една колежка на Хазал от Марал. Ако е тя, имат една много сладка снимка, където Хазал на шега я хапе по бузката. Същата колежка беше я посетила на сета на НИ. Ако е тя де 😊

Чак и на мен ми се доплака като прочетох думите на Енис Аракън. Някакво такова усещане имам и аз за изпълнението на Хазал, макар, че още не съм гледала филма и впечатленията ми са само от тийзърэ. Яд ме е че избързаха с пускането по кината, пускайки го едва на втората седмица от отварянето на киносалоните и така не му дадоха по-голям шанс, много хора дори не разбраха че кината вече работят, а повечето се страхуваха от  върлуващия Ковид...

ПП Енис А. и в Изкушението игра собствената си персона в една от сериите, забавен е 😜

Общи условия

Активация на акаунт