ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 300

Феми, щом си забелязала липсата ми да взема да се разпиша с едно късно, горещо и ароматно кафе Grinning

Вчера бил Световния ден на красивите и по този случай има анкета и гласуване в този сайт
  https://www.kizlarsoruyor.com/magazin/q18797276-yakisiklilar-gunu-serefine-soruyoruz-sence-en-yakisikli-unlu-bu

Нашият красавец също участва в анкетата с тази снимка:

Половинката на нашия човек с руса коса от първия й телевизионен проект.
Харесва ми как изглежда на снимките и мисля, че русото й отива.

https://twitter.com/duygusarisin_ir/status/1554562203256332290?s … 9TmqmLyjfAcf690hg
https://twitter.com/duygusarisin_ir/status/1554562213448499200?s … 9TmqmLyjfAcf690hg

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 11:16 от DeniAra

# 301
Дени, Flowers Hibiscus Тенкю за кафенцето. Като ида в Истанбул ще се насладим на турско ароматно кафе с изглед от Босфора.  
Да видя любимеца е почти невъзможно освен ако не посетиш там където снимат.
В Истанбул разстоянията са дълги. Трябва да познаваш местата там да не се загубиш.
В общата тема у форума разказаха че са видяли в Истанбул Алперен Дулмаз и Фунда като са снимали сцени от филма в кафене, но са забранили да снимат.

Дени, ще ми е интересно, като изгледаш филма да опишеш впечатление през твоят поглед.
Романтик филма излезе с английски субт. ако ви устройва. Защо се бавят с руски превод ? Не са докопали филма ли ?

За Енис Ар. хареса ми как играе. Не съм го гледала в други роли.
Но си личи, че е талантлив и забавен човек.

Няма ли да пуснат от НФ тийзър на Шивача ко ще го излъчат през септември.
С тоя ковид, който пак налази да не отложат Галата.

Оффф , тая половинка значи.... Ама няма да почвам да си дигам кръвното. Ще кажа ,че и аз я харесвам с рус цвят.
На младини не изглежда зле. Аз не я харесвам и поради други причини.
Сега ко се изруси не съм сигурна дали ще ми хареса.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:27 от femmi2

# 302
Феми, пухкавелката е Елчин Афаджан. Преди Вратата съм я виждала в Ичерде. Беше с малка роля, почти незабележима - казваше се Гюлшен или Гюлчин, асистентка на Мелек.
На мен това момиче ми прилича на една колежка на Хазал от Марал. Ако е тя, имат една много сладка снимка, където Хазал на шега я хапе по бузката. Същата колежка беше я посетила на сета на НИ. Ако е тя де 😊

Прилича на нея, но не е тя 😜

Феми, благодаря. Прочела съм отговора за Киво и Берен и каквото още съм питала, но явно не е имало какво повече да кажа.

Този профил в Туитър където събират инфо за Дуда го последвах, интересни неща качват. Първият ѝ сериал е от 2011-та, дебюта ѝ като актриса е приблизително по същото време когато и Ча блесна. Съдба Joy
Все си мислех, че първата ѝ роля е в Слънцата с Керем.

# 303
Феми, пухкавелката е Елчин Афаджан. Преди Вратата съм я виждала в Ичерде. Беше с малка роля, почти незабележима - казваше се Гюлшен или Гюлчин, асистентка на Мелек.
На мен това момиче ми прилича на една колежка на Хазал от Марал. Ако е тя, имат една много сладка снимка, където Хазал на шега я хапе по бузката. Същата колежка беше я посетила на сета на НИ. Ако е тя де 😊

Прилича на нея, но не е тя 😜

Феми, благодаря. Прочела съм отговора за Киво и Берен и каквото още съм питала, но явно не е имало какво повече да кажа.

Този профил в Туитър където събират инфо за Дуда го последвах, интересни неща качват. Първият ѝ сериал е от 2011-та, дебюта ѝ като актриса е приблизително по същото време когато и Ча блесна. Съдба Joy
Все си мислех, че първата ѝ роля е в Слънцата с Керем.

Актрисата се казва Гюмеч Алпай Аслан. Участвала е в Малки убийства, Великолепният век:Кьосем и Светът на тайните.

# 304
Каква роля е играла Гюлмеч в Малки убийства?  Дуда също играе там и то не малка роля.

Марги , как се сещаш за тия неща. Не може да се сравнява нейния талант и красота с този на ашкъма. Дуда е известна заради връзката си с него. Затова и обръщат внимание. През 2011год. Чаатай наистина подлуди фенките си.
Съдба ли е що ли  аз си пея репертоара.Joy
Друг е въпроса какво ще ни сервира след това.
Когато видя да му блестят очичките и гледа свенливо ще призная, че се е влюбил.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 19:32 от femmi2

# 305
Тя в Малки убийства играеше Айше- най-близката приятелка на Мерве в Сармашък след Пелин.
Айше беше “информационната агенция” на квартала.

# 306
Точно тя е момичето от Марал
Снимката даже е от Марал с униформата на Луна.

# 307
  • Варненска клюкарка
Съдба е Марги, със сигурност и на двамата 2011 им е специална година😂👌

# 308
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И на мен 2011 ми е специална година. Не с хубаво, от тогавашна гледна точка. Поглеждайки сега назад, имам колебания доколко е било за зло. Може пък да ме е спасило от по-лоши неща. Поне открих форума и нямам отлепване от тук. Wink

Марал така и не го загледах. Харесвам Арас в Ичерде, но някак не можах да го възприема като романтичен партньор на Хазал. Може би защото знаех, че се познават и са приятели от отдавна. Като двойка винаги са ми изглеждали като две заедно отраснали квартални хлапета и толкоз.

# 309

Красавецът ми  стилен .Heart
https://twitter.com/khaledulusoy/status/1554944691891757062?cxt= … WjICz2a79opQrAAAA
Пуснаха клипче зад кадър от сезон 2  с Чачи и Салих Бадемджи. Камери статисти до тях.  

вече сме с 7 , 3 млн последователи. Като пуснат новият проект ще набере още по - голяма скорост.

Сертаб Бал. Уникален Образ и игра.Hands Clap Как да не се влюбиш в нея.Heart

Романтик - балсам за душата е тоя филм и този тандем. Blue HeartGreen Heart

коментар от мрежата they're so beautiful  - толкова са красиви 💙🥺

зад кадър с Енис Аракън Smile

Инфо за зетя , като режисьор.  
Цитат
Дигиталната платформа Disney Plus подписа договор с Taff Pictures за заснемането на втората част на филма „Светът на смъртните / Ölümlü Dünya”. Съобщава се, че старият състав ще се върне на работа. Филм, режисиран от Али Атай

--------------------------------------------------
В Туитър попаднах на това от фенка  на Хазалче , която наскоро е гледала Гост.
Мнението ни се припокрива. Ние не подценяваме проекта и оценяваме труда на всички. Каналите и тъпата им система за рейт съсипва всичко.
Едва ли ще се промени нещо. Затова все повече се предпочитат платформите.    

Цитат
Току-що завърших Misafir, наистина това е поредица, която трябва да се види! Толкова е подценено, иска ми се да беше по-дълго, заслужаваше повече внимание! Препоръчвам го на всички, в случай че още не сте го гледали
Оценявайте усилията на Хазал и всички актьори! Надяваме се да се срещнем отново възможно най-скоро с друг шедьовър 👏🏻❤️

Sob

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 19:51 от femmi2

# 310

Фемии, къде изчезна? Няма ли новини за любимците? Хайде, пускай нещо, че темата съвсем замря...

# 311
Емкааааа , Kissing Heart
Бях на басейн да се разхладя , но се и опържих. Зимата ще търсим лятото.

Няма нищо ново ,чакаме да пуснат Шивача.
Хазал е хамиле за втори път макар да не го е потвърдила още.

Конкуренцията Дисни пуска премиерата на Между света и мен на 14 септември.
Нетфликс ще отвърне ли на удара, като пусне най чаканият проект от феновете с нашият красавец и звезда.
Снимат сезони накуп , това е рядкост при тях.
До края на годината ще пуснат проекта.

Това гифче, което си споделила е сладко. Yum Тук казва думи на испански да гледат Протектор.

Целувката между  Сертаб Сонер е нежна и истинска. Тия двамата ми влязоха под кожата като тандем.

Някой може ли да ми намери заглавната песен с превод  от филма с Джем Белеви . Търсих в нета попаднах на други песни .
Дени , може и да открие песента Flowers Hibiscus

Дуда е в Измир при родителите или другаде докато ашкъма работи.
Така мисля от нейно стори, като погледнах какво е качила.

Ново - старо от ИГ профила на Бинур Каравели . Обзела е носталгията по Протектор

колежката Айча .

в близък план от феновете:heart:

Неостаряващият капитан . Прошарената брада му отива ! Sleeping
Ново от Иг профила му . Релаксира и се забавлява .
Ах , каква усмивка Smile

Емкаааа Flowers Hibiscus  дали ще успееш да ми резнеш капитана със синята ризка сингъл . 

# 312

Феми, заповядай:

Скрит текст:

# 313
Феми, кой е филма и коя песен с Джем Белеви търсиш?
Не разбрах...

# 314

Феми, заповядай:

Скрит текст:

Аууу Емкааа , страхотно е. Благодаря ти!  Съчетала си го синьо като морето:blue_heart:
Ще се радваме да се видят с Чачи в реала или да ги съберат отново в проект.

Дени , търся заглавната песен ако я има на клип
с Джем Белеви от филма с Онур и Хазалка. Интересно ми е текста към нея.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 19:36 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт