ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 26 841
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Дени ,има слабост към мъже с бели ризи зад кадър от Протектор .
И аз харесвам мъже с ризки бели , на нпкои им стои греховно секси .
Ах походката.....
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456248259

Феми, този и с чувал от картофи на главата да е, пак ще го харесвам Grinning

Ретроспекция на еднакви снимки/пози през годините

Като гледам така не се е променил кой знае колко много....

# 31
Дени , заповядай палавник Семих Атеш  и Гизел  

За разхлаждане горещо навън и в темата Nature Fire

Дени , може ли да го извадиш на гиф . При не се получи добре .
https://twitter.com/team_ulusoy/status/1535037466066968576?cxt=H … WgICznaicxs0qAAAA

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 16:58 от femmi2

# 32
Феми, заповядай:

И гифки от сета на Протектор:

# 33
Бирсенката е споделила  във втория сезон на сериала Клуб  героят на  Салиха Бадемджи ще бъде с малко екранно време. Ще снима паралелно двата сериала.Той е един от главните актьори в Шивача.

Емкаааа , Грасияс:hibiscus: фрапе няма да откажеш Wink
С лед да се разхладим за горещите гифки, които ще сложим с Казанова Stuck Out Tongue Winking Eye

ОМГ! Такъв мъж в леглото ти .Sleeping Искааам да го видя с баклава и мускули . Хайде зарадвай ни с публикация.
По телепатия ще го повикам.

Внимание: това видео може да е твърде горещо 🔥, пригответе малко лед, преди да го гледате!  Феновете са   спретнали страхотен клип . Hands Clap

Revolving HeartsKiss

Баджаначката дали ще  намери гифки от архива  с писмото , което Фера написа и Емко чете със сълзи . Cold Sweat

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 18:18 от femmi2

# 34
  • Варненска клюкарка
Дени, приличат си, защото е един и същ човек, но за мен най-свеж и изглеждащ  най добре на последната снимка. На първата че и втората, наричаме този му тип усмивка зъбна  протеза (застинала, фалшива) На втората освен това направо ми изглежда болестно отекъл 😱 Свалените кг и премахването на козината му се отразяват много добре - подмладява се значително.

Фемо, третираш Дуда като да е Чачова фенка, която припада ритуално щом го види и по цял ден целува земята по която той стъпва. Тя го има, човек от плът и кръв с плюсовете и недостатъците му. Живее с него в реала, не точи лиги  по снимки и не му приписва несъществуващи идеализирани качества. Няма красота която да задържи една жена 6 години при някого, ако той не и отвръща с любов и внимание! Тя е достатъчно финансово независима. Би се изморила много бързо, ако само тя поддържа тази връзка. Известен, богат и красив мъж по каква причина би пропилял 6 години от живота си, от младостта си, с човек, когото не обича или който не му носи нищо на душата? Та той е с нея повече от половината от времето през което е известен и има огромен избор! Това нищо ли не ти говори? И нейното семейство е доста състоятелно, че да е принудена да търпи живот без любов  за едната хубост дето напоследък не е това което беше.... А нима не е нормално Ча да се грижи за нея?

# 35
Посредствена актриса няма успехи.
Заможно семейство. Милионери ли са ?
Така е живее с него вижда го от плът и кръв и се блажи. Това е несправедливото.  
Истинските Чaчови фенове виждаш как се бъзикат с онзи колаж с рогата. Прават го за кеф, щото няма как да влияят на любимеца.
Не контактува с феновете си дори Мараба да напише.
Хората в мрежите коментират неща, които не ги пея само Аз!

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 18:00 от femmi2

# 36
  • Варненска клюкарка
Тава което четеш не са фенове а фанатици и никога не са страдали от много мозък.  Навремето същите пишеха че Ча бил с нея заради влиятелния и баща дето щял да го отърве от грижите му със съда. Влиянието по принцип върви с пари, как мислиш, дали е богат бившия губернатор на Измир? Сестра и живее в същото елитно и скъпо селище, сигурно щот и тя е на издръжка на Ча.
И какво като Дуда е посредствена актриса? И 99% от почитателите му сигурно са посредствени и не могат да се похвалят с велики постижения, но защо те да имат право да мечтаят за него, а тази която го има, да трябва да се откаже от живота си и любовта си, щот изкикимякалите Чачови фанатици нямат за 5 пари мозък в главите си? Ми то при такова отношение към неговите избори, той що да общува с тях?На него в реалния живот му трябва жена, а не актриса. То и половината му колежки с които е работил са също толкова посредствени актриси, само дето са хубави, ама каква полза от хубостта им, като пак стоят без работа...  И да се разделят един ден, няма да защото си познала, а защото просто такива са нещата в живота, връзки се разпадат непрекъснато, но това по какъв начин ще промени това че тя е била част от живота му толкова време и то в най-хубавите му години?
Извинявай че не мога да съм дипломатична като Марга, когато и писне да поливаш Дуда, тонът ми няма и отношение към това че си добър човек, в случай че Еми реши да ми размахва  пръст, знаеш че те обичам❤ но прескачам,  прескачам, ама ми писна от тъпотии! И аз не съм нейна Фенка, имало е случаи и да съм потресена, подобно беше и с Хазал и мъжа и, като жена ми щръква косата от физическите данни на мишо, но тези хора са толкова време в живота им, обичат ги и ги приемат и с недостатъците им (сигурна съм че имат доста такива) че вече ги приемам съвсем нормално, даже мишо го и захаресвах и го наричам така на галено😂

# 37
Бел и аз те обичам по този въпрос сме на коренно различно мнение. Разбира се няма лошо. Всеки е свободен да си изрази мнението.
Няма проблем като не си дипломатична. Hug
Съгласна съм с това ,че ако се разделят няма да е защото съм познала ,а защото това е живота.
Особено в шоу средите. Нашето чифте доста се задържа това според мен е защото странят от публичен живот и Ча не се поддава лесно на изкушения с неговия вкус. Моногамен е .  
Важното е да ни радва и не мисли за странични неща.
Сестра й живее в Зекаркьой така е има си семейство. Разликата между тях е Дуда лежи на баща си и ашкъма.
Сестра й доколкото знам е оперна певица с кариера живяла в чужбина. Мъжа й нямам представа какъв е не съм го виждала. Племенницата на Дуда и е одрала кожата.
Ча и да се е снимал с тях не са ни показали фото не че искам. Само го изкоментирах.

Не бих сравнила колежките на Ча с които досега е играл с Дуда.
Не са посредствени и са по хубави за окото.
Имат си проекти всичките и си снимат.
Серенай не я понасям. Само с нея не можах да го изтърпя. Сериала един лигав..... Тя си е скандална личност.  
Наскоро Бенсу завърши снимките на филм за НФ.
Айча работи и разглежда оферти. Сключи договор за две рекламни марки. Снощи присъства, като гост на откриването на Дисни плюс.
За Лидия не съм чувала нищо напоследък за нея.
За Хазалка тя е Вселена.Heart
Никой не може да и стъпи на малкия пръст.
След като роди разцъфна още повече и съчетава двете неща.

Фанатични Чачови фенове сигурно има тези с колажите не бих ги нарекла такива. Забавляват се.
Не съм фанатичка може и за такава да сте ме помислили след като поливам често любимката ми. Сещам се за такива коментари, когато вървеше делото . Нормално е хората да си го помислят след като баща й е влиятелен.
Ще завърша с това ,че по- добре да стои вкъщи севгилито и да му готви нали завърши курсове.

Харесва ли ви откриването на Дисни плюс ?
Някой тоалети бяха не на място не е за сефте.
Имаше и жълта преса там. Организацията не беше окей .
Нашият режисьор Карджъ с Бурак Дениз на гала вечерта на Дисни . Бурак е от техните лица и ще снима проект за тях .

Таркан на сцената

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 16:34 от femmi2

# 38
  • Варненска клюкарка
Нямам намерение да променям ничие мнение, пази Боже, но не понасям двойни стандарти и изсмукани манипулации. Значи когато обикновеното Айше и обикновената Фема (примерно) без да са професионално извисени в своята област, имат право да мечтаят за Ча и ако имаха тоя  късмет, биха застанали в живота до него, но Дуда, която не е от първи ешалон в своята област, но не е и на кота нула, не и било там мястото... Тогава питам защо Айшето и Фема обожават АФК,  модерния прочит на историята за принца и пепеляшка. По тяхната логика на мястото на Фера трябваше да е поредната супер моделка или актриса че да са от една черга с ГГ или това си е мястото на обикновената Фера, щот принца я обича и не му пука за подробностите? Двойните стандарти...

Като казах "някои колежки" имах предвид точно това - някои колежки, а не всички.  Гизема е пишман актриса за която най-накрая проумяха че мястото и не е в главните роли, че и във втория план не е... Ханде Субашъ от Орлите последно я мярнах през 2020, щеше да се омъжва за втори път... Сера 3 години стоя без роля, сигурно щото силно вярваше че е голяма актриса, пък от който  зависеха нещата с хубавите роли не беше на същото мнение (да не припомням досадните и ПР-и в кой сериал щяла да влиза, ама отказала, че чак няколко продуценти почти на мига побързаха да опровергаят нескопосаното напомняне за съществуването и😆). Добре че я бива в рекламата, добре че НФ вече не подбират както в началото, та най после вече засне проект, но още не е видял бял свят и реално вече повече от 4 години не е била на екран. Лежи на старите лаври и най успешния си проект -  сериала ЛЖ на СС, който със завидна периодичност се вее по жълтите медии ...😂 А, да, и на мюзикъла веднъж седмично, който е проект на мениджърката и и там са все протежета на Айше Баръм. Бенсула и Нф - ей го пак двойния стандарт, ми тя и Дуда снима филм за тях! Играе и в театъра. Впрочем Бенс  направо я съжалявах - 2 години се прегръщаше и целуваше в леглото и домашния басейн с кучетата си, или позираше тъжна и сама... Слава Богу че брачната терапия помогна и преди няколко дни ги снимаха с мъжа и да се целуват в морето❤ Впрочем тя като посредствена актриса, без успешен проект, с изключение на малката и роля в Ичерде, има ли право да е с мъжа си "тежащ" към десетина млн. долара и да му харчи парите?
Лидия...чакам да последва съдбата на Гизем, че явно и в бълващите на килограм платформи, все още не си е намерила главна роля...

Сестрата на Дуда е учила в САЩ. Академиите по разни изкуства са ужасно скъпи, според нивото, срока и изкуството може и към 300 хил долара да и е струвало или на татенцето. Омъжена е за някакъв мушмурок, дребен и черен. Търгувал с алкохол, а тази стока си е под специална регулация при комшиите, едва ли е в бизнеса без помощта и връзките на тъст си...

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 16:23 от Беллора

# 39
Бел , уточнявай ги тези неща. Така е за Серенай. Тя си има чичковци.
Повечето актьори изкарват много пари от реклами.  Не я харесвам като актриса и като личност. Ча и Гинчо видимо я избягват.   Гизем последно игра в исторически.  

Какви двойни стандарти? Това бих го казала за всеки, който е като Дуда. Аз не казвам, че съм по добра от нея и имам небивала кариера.
Единственото, което искам да видя любимеца си  различен с достойна жена до него.
Щом разчитат на заможното състояние на баща си така да е.
Кой както се уреди в тоя живот. В нашата държава не е по различно от към власт и пари.  
Като гледам има още пишман актриси. За една мога да говоря  ще замълча.... Всеки си има вкус и фенове.
За Бенсу е така. Мъжът й е състоятелен. Имаха проблеми в брака и ги разрешиха. Сега се радва на това да е леля.
Дидка ще ме разбере защо реагирам така.
Тя го изпитва това с любимците си.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 18:01 от femmi2

# 40
Феми аз те разбирам ,но те не са длъжни да ни разбират и защо все на такива попадам където си хващат най-големите на Истанбул или разни лелки и бабки.Имат мозък умни момчета защо си причиняват такова нещо? Имат кариера някои да не коментирам,че рушат заради такива кифли.
Серенай я уважавам ,но отдавна спрях да я харесвам по ред причини които не са за коментиране и които някои хора имат стомах да ги глътнат,но не ми е по анти от други хора.Не успя да ми стане анти колкото и да я харесвах.
Дуйгу и аз не я харесвам както и други женки на моите не харесвам ама те си ги харесват аз какво да направя? Чаатай поне работи не си пилее времето по скъпи хотели да разкарва гаджето и да и позира.Чудя се аз още колко ще издържа на това за него не знам изглежда +18 е прекрасен ,но акъла му къде е не знам.Благодарете се,че Чаатай работи и никой не му бута кариерното развитие.

# 41
Дидко ,знаех си че ще го напишеш точно джанъм.
Виждаш ли как се разбираме с тебе  Kissing Heart
Що не сме на близко разстояние ще има да си лафим и виждаме с теб.

Така е.  Живота си е техен. Абсолютно съм съгласна Чаатай сам постигна всичко без никой да го бута и съм много Горда:heart:
Не води акулата където му падне макар да има възможност. Тя може да иде където си поиска с него или без .  
Слава Богу нашия си гледа кариерата . Не ми харесва това, че е антисоциален.
Поне едно Мараба да пише и качва пейзажи като не иска лицето. Има проекти и за тях нищо не мъцва.    
Ози се отпуска заради Пеликана.
И на Бурак Дениз не я харесвам особено при тях личи ашк.
Ти какво ще кажеш за тях? Кажи мнение и за Дисни плюс. Хафса се барнала, като рокля за латино танци.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 19:17 от femmi2

# 42
  • Варненска клюкарка
Диде, казват любов необяснима, най-градивното и най-унищожително чувство. На някои любовта им идва свръх сили...
Така е, Ча работи, има комфорта да го прави необезпокояван, явно среща нужното разбиране.
Аз съм благодарна на Дуда че го измъкна от лапите на онзи боклук Лабумски. Даже Сера схвана много бързо че кръчмаря я работи като я показа няколко пъти да вие пияна в микрофона с чаша и цигара в ръка. Тя логично го заряза, а нашия години провися в гадните му кръчми. Та браво на кака, здраво пипа😂

# 43
Всички на Диснито бяха трагични такава трагедия в облекло рядко се вижда като започна от Лейля Танлар която се облякла все едно ще ходи на пазара и свърша с Хафсанур която блузата си я направила на рокличка.Такъв смях а някои в черно облечени все едно на откриване не отиват а на погребение.Толкова безвкусица последно видях на наградите Елле.Трагичнооооо и отношението към Яман беше скандално не е убил никой нито е набил
Журналисти които до ден днешен вземат репортажи от Озан Гювен и Ахмет Курал.Какво уважение може да имаш към такива хора?
Феме и това щеше да е хубаво с тебе имаме много общо и любимци и всичко щеше да е страхотно.
Сойданица не само,че не я харесвам тя за мен Пеликанзера на дърти години ама това е отделна тема.Гнусни са миии не мога да харесвам някой от който ме е гнус.
А Озанов копа дъното още да се показва пиян и надрусан няма лошо според някои хора да разпуска с трева.
Бих подкрепила тези връзки ако виждах успех в тях ,а не голия...на Пеликанзера
Лъжите на някои хора и използвания както и лелката на Берко която пък цепи мрака. Джуджето на Чаалар и всички които харесвам които чавка им е пила мозъка. Не съм по перфектна от тях - факт. Но сто процента повече ставам от тях във всичко.
Серенай е умна и прозорлива Бел нормално е да го прати да яде пасти в живота си съм сигурна,че била влюбена само два пъти поне от това което съм видяла аз.

# 44

Както знаете, Бурак го следя от известно време и мисля, че ще е много активен в работата си с Дисни.
Ханде Ерчел също като него много ангажирано се изявява с тази платформа или поне такова поведение демонстрира. Ще видим до какво ще доведат тези ангажименти. Не съм проучвала с какви договори ги обвързват и дали е само за един проект или за цялостната дейност на платформата в страната, но мисля, че е по-скоро ангажиментите са за цялостна дейност. Сиреч, че трябва да участват в различни събития на платформата и всякакви реклами от нейно име.

Относно любимците ни и партньорките в живота им се отказах да се изказвам. Въпреки, че проследих диалога ви и имам мнение вече се въздържам да го споделям. Обаче с радост ще напиша, че се възхищавам на Чаатай за отговорностите му към тази връзка и лоялността му към Дуйгу. Той много добре знае мнението на част от феновете му към нея самата и връзката им. Негативно отношение може да има и от хората в живота му....кой знае?! Обаче действията му показват, че каквато и да е причината да я има тази връзка, той я иска. Иска да бъде с тази жена, живее с нея, излиза с нея, ходи на почивки с нея, работи с нея и явно му е добре. Тази връзка му дава това което му е необходимо. Това се вижда от общите им снимки сред приятели и на партита. На мен може да не ми харесва, но коя съм аз, че да е важно мнението ми. Даже майка, сестра да му бях, пак нямаше да има значение за решението му.

Пиша тези неща, защото сравнявам действията на Чаатай с тези на Акън. Колкото и да харесвам втория (Акън), не мога да не призная, че с действията си излъга чувствата на една влюбена жена и постави в унизително състояние друга. Това е долно мъжко поведение, което аз не харесвам. Не харесвам и самата Сандра, но вече не се ядосвам на нея, а на Акън. Ядът ми идва от факта, че той много дълго време си играеше с нея и Ебру. Браво на самата Ебру, че макар и късно се е усетила и не е позволи играта му да продължава. Остави без реакции всичките му опити за индиректна комуникация чрез социалните мрежи. Ясно му показа, че мъжът трябва да е мъж във всяка ситуация и момент без значение от професията, известността му или външния му вид. Жалкото е, че Сандра му позволи да си разиграва играта и вместо на него си го изкарваше на Ебру.

Ето заради това Чаатай е мъж на място и Дуйгу може да се радва, да бъде щастлива колкото си иска. Видно е, че дори да не е страстна изгаряща любов в живота им, то поне има голямо уважение.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 17:43 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт