ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 26 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Дидко  Flowers Hibiscus Серенай съм сигурна че беше влюбена в Керем, както и той в нея.
При Ибо Селим на какво се беше направила.....
Лабумски е женкар и подмазвач.
Ще се радваме Чачи за една вечер да излезе някъде и видим като нормален човек.
Без кадъни , мъжка компания.

За стайлинга и държанието на някой жълтури .....
Джан е Класа и беше най стилен с Габаната.  
Италия си го обичат и си има работа там. Какво им е направил на тези хора, че се държат така с него в Турция?!   

Хатидже Шендил е гюзел и най ми хареса, като стил и цвят на избор.
Джансу Дере също ми хареса с рокличката и дължината. Стилна е.
Дисни и при нас може да се гледа ,който иска да плати.

Дени , подкрепям.
Няма страстна и голяма любов при тях. Уважение има. Излиза с нея рядко. Повечето случай е сама. Тази връзка му дава спокойствие. За него това е важно. Семейството я приема.  
Имам нужда от интригааааа , скучно.....Joy
Бана не му е какво мислим ние.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 19:28 от femmi2

# 46
Този свят е по-красив, защото теб те има

Колкото много пъти да се споделят тези снимки, винаги ще е удоволствие да ги гледаш Heart Eyes

Феми, един от любимците ти и той се изявява пред камерата на Дисни.

Феновете са безпощадни в начините си да коментират събитията.
Не знам вие как ще разтълкувате този колаж, но аз бих го кръстила "Да съберем боклука"

# 47
Как красиво звучи .
Този свят е по- красив защото теб те има:heart:

Хайде да пускат тоя Шивач. Липсва ми на екран Зверчето. Няма да ни огрее първи сезон веднага. На платформите се чака.  

Дидко , кой е втория за който писа, че била влюбена Серенай.
Любопитно ми е не се сещам. Кой знае може пак да се съберат. Керем е свободен мъж. Видимо щастлив. Бъзмълвна съм как още се вярва в нещо несъществуващо.
За Бурак ме разсмя с неговата изгорЪ обича като Пела да споделя по такива снимки. Той се появи с нея на Дисни плюс. Демет беше с Коча.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 10:20 от femmi2

# 48
За мен беше привлечена не мога да кажа влюбена защото още беше дете по 18-19г - Толгахан имаха интересна връзка и доста си подхождаха за разлика от Селен с която не ми се вписа в нищо иначе сегашната му жена е много красива на мен лично много ми харесва. Доста интересен триъгълник се е получил според някои хора навремето чак да се стига до напускане на сериал в нейния случай добре,че напусна ,но това е отделна тема.
Страхотни неща сте напускали! А за Керем просто няма две мнения по въпроса там всичко стана пред очите ни ,но скрито покрито без много да се навира в камерата и полезрението на хората ,но ейваллах му правя щом се среща с бившите и се прегръща с тях чак успяха да го вбесят на последното интервю а той не е изглежда на някой който се гневи лесно ,но наистина питат глупости тези журналя на моменти.Сами не се четат...

Феме да ти се похваля най-сетне започнах клип на Сомер и Тюркян да видим кога ще го довърша мисля,че тази песен ще лепне като ръкавичка.

Буура е страхотен да не кажа ,че само той и Енгин ми харесаха на тази гала няма да излъжа хич. Но и него от партньорки редовно го забиват в осма глуха след Йозге единствената с която ми хареса беше Хазал а за един сериал не стига един човек а той носеше сериалите на гърба си като изключа Дъщеря ми където малкото Берен опонира на батко прекрасно за разлика от Лидия.
За "любимката" пък да не коментирам. И как ми трепери всичко в момента само при мисълта ,че може да се паркира до друг любимец защото не е ясен ни партньор ни нищо в това Дисни. Боже моля те дано не е това което си мисля на всички Караконджули съм навита наистина.
Хафса и Демет са красиви и сладки ,но не са за него нямат този талант за да отговорят на играта на Буура.Объркаха му партньорките от всякъде общо взето.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 13:38 от x BlackRose x

# 49
  • Варненска клюкарка
Е как кой? Толгахан!
Но повторение с Керем няма да има, тя такива рога му накичи и го изрита... Вярвам че с него бяха много влюбени, като двойка ги харесвах. Първата им обща реклама ми е любима. Към месец след раздялата им, го хванаха на улицата за репортаж и той изглеждаше смазан - отслабнал, брадясал, не му се говореше... изстрада я и няма да си причини повече СС.

Диде Сера умна? Та тя трудно свързва думи ако не са и подготвени предварително. Е-кане, ме-кане, бе-кане... мъка е да я слуша човек. По скоро е хитра и сензитивна, усеща ги нещата още във въздуха, има богат житейски опит и умее да се пази. Лабумски не маже да и се намаже на малкия пръст, явно тя просто  не очакваше, но бързо се усети че я работи и го разкара.

Диде, писали сме едновременно.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 12:19 от Беллора

# 50
Бел честно казано и тя не беше много ОК те си знаят защо за Керем не знам но зодия рак ♋ я познавам прекрасно
Бел винаги си ми интересна за четене макар и  изчерпателна би ми се искало да разтълкуваш отношенията на Озан и Пела 🤣🤷 може и на лично.

# 51
Сетих се за Толгахан и лалето след като писах.
Със Селен Сойдер имаха дълга връзка. Любовчия е Толга след като създаде семейство албанката го кротна Joy Да съм честна и тя е  като Дуда лайф из лайф. Толга и угажда.
Не я харесвам кой знае колко семейството и дечицата им да. Малката Алина е страхотен бонбон.Heart Eyes

За Керем изненадах се като го видях в компанията на баджанака Джем Йелмаз. Керо каза, че са приятели.
На гала вечерта на Дисни се открояваха и ми харесаха Джан,  Буура, Енгин , Демет и Джансу Дере.  
Деметка и Буура не изглеждат зле един до друг. И двамата умеят да играят. Буура и Хазал ми харесаха в Гост. 
От канала ни прецакаха.
Коя песен си избрала за клипчето ?

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 08:39 от femmi2

# 52
  • Варненска клюкарка
Диде, няма шанс, не ми е интересен Озан, нитоличния му живот... Не че и СС ми е интересна но покрай манипулациите с Ча и покрай Керем, свикнах да не я пропускам ...
В момента гледам Вратата, но нещо не съм впечатлена, не ми е предизвикал желание да търся серии в нета... Харесвам Керем, но засега ми е дразнещ в тая роля... Ханде си е Ханде навсякъде...

# 53
Бел , не мога да повярвам на едно мнение сме за Вратата и Ханде си е тя навсякъде.

Гинчо мениджъра на Чаатай лично е потвърдил в разговор с Оя Доан сериозен журналист е ,че Чаатай Улусой се завръща със сигурност в обществената телевизия за един сезон през 2023 год.  Ще радва феновете си много на екран и талант. Аферим бе. Нашето работно умно, красиво  зверче. Айде и реклама да снима толкова желая.
Оя го е питала има ли шанс за Дисни плюс и Гинчо е отговорил, че Чаатай се явява лице и звезда на Нетфликс - Турция и не може засега да снима за конкурентна платформа. ( Той си е тяхно лице още от Защитника когато стъпиха на турския пазар.)
Само това ли са си говорили, повечко да е разпитала мениджъра.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 18:29 от femmi2

# 54
  • Варненска клюкарка
Е що да не повярваш, аз никога не съм крила че не си падам по лекия жанр. Предпочитам дълбочината на историята, сиреч драма. Гледам го, може да ми хареса нататък - като им знам продължителността на сериите, вероятно това по лейдито е към трета серия, има време още. Капризен зрител съм, трудно си харесвам каквото и да е. Почти никога не се впечатлявам от екранни двойки, даже мога да гледам двама заспали ГГ, или такива със скромна външност, стига да ми хареса историята... Винаги ми е била водеща историята, а подозирам че във Вратата няма много история, а наблягат на ефектни сцени. Даже в началото виждам че няма голяма ралика с Киралика- сблъсък между ГГ, а после главната работи за главния и се омайват. Пазят обща тайна, отстрани 1-2 образа допринасят за комедията с някакви чупки и
така... То и Птичката така...  И двата съм ги изтърпяла до към 20-та серия, първия от оригиналните, втория от тук от там. Единствената романтика която съм гледала с интерес и съм се смяла от сърце е била Отново любов, ама съм го гледала спорадично, та не се знае ако бях видяла всичко.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 17:27 от Беллора

# 55
Коя е Пънар Булут , звучи познато . Гадже  е на Хакан Курташ.По това , което видях в Гугъл не ми харесва.

Хайдеее ново от нашата красива фея Heart EyesGreen HeartBlue HeartGift Heart

тези джувки на главата са модерни , гледам и по нашата тв се кипрат така.

вдигаме градуса с това клипче на румънката Габи с муз.  фон на Таркан People Dancer

на секси колегата да сложим - Дженк Караджай Heart Eyes
песента ме кефииии

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 20:38 от femmi2

# 56
  • Варненска клюкарка
Фемо, ако не бъркам май питаш за сценаристката на Езел  и бивша жена на другия сценарист.

Мода мода, ама Хазалинда се е докарала като същинска махленска джофра.

# 57
Пънар Булут не трябваше ли да пише Протектор и после НФ не хареса писаниците. Основен сценарист е Джейсън Джордж.

Имаше спокойни дни
Някъде далече, далече
И слънцето, което изгори вътре Изгасна
и се охлади за дълго

Помня всяка твоя целувка
Вкусва дъха на всеки ден
Под търсенето на сребърни струни
Пресъздава те отново за мен

Защо небето плаче
Ние вървим под дъжда
Любовта гори сърцето
защо не заедно
Защо небето плаче
Защо не заедно

И може би ще видим в далечината
Ние през мъглите светлината на фар
Той отразява блясъка на любовта
Вероятно това е просто вода

Помня всяка твоя целувка
Вкусва дъха на всеки ден
Под търсенето на сребърни струни
Пресъздава те отново за мен

Защо небето плаче
Вървим в дъжда
Сърцето любовта гори
Защо не заедно
Защо небето плаче
Защо не заедно

Ние вървим в дъжда

Защо небето плаче
Ние вървим под дъжда
Любовното сърце гори
Защо не заедно
Защо небето плаче
Защо не заедно

Рядко харесвам руско  тази песен ми хареса с Фемир .Two Hearts

Клипчето е на Тамара Попова  от верните и последователни фенки на нашите хора .

Същата мелодия на друга авторка от ЗП
С нетърпение чакам какъв филм ще заснемат. Гювентам си знае работата щом успя да събере тези колоси след толкова време. Надеждата ми е в него и за нашите хора.
 Ще чакаме колкото трябва. Hands Pray Чачи работи с него и засне два проекта.
https://www.youtube.com/watch?v=14ldQ9E4Gn0

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 18:27 от femmi2

# 58
  • Варненска клюкарка
Аз пак да кажа че за нашите надежда няма. Без значение какво говорят (обичайни куртоазии) няма сила която да ги събере.

Много обичам тази песен, имам няколко много любими руски балади, стилово са много издържани - и като музика и като текстове. Повечето им музика е в  шлагерен или западен поп стил, супер е. Доскоро често пускаха техни хитове по наши радиа...

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 15:52 от Беллора

# 59
Защо така ? При едни може при други йок.  
Какво да мисля и аз чудя вече времето си лети......
Чаатай кога е говорил затова ?  
Помня на премиерата на Защитника как Хазал уклончиво отговори на такъв въпрос и се размечтахме.
Те са в добри отношения и някой неща от кухнята си знаят само те.
За Берен и Киво се писаха и сега с тоя филм... Рискуват,  който не рискува не печели.

Събраха на платформа на НФ отново Ибо и Бирдже Акалай.
Проекта доста добре се движи и казват е добър.
Ибо е мъжкар дори да му личат годинките.
Бирдже с тези джуки и излъчване зор да гледам нещо с нея.  

Дениии ,  Акън ще участва във сезон 2 на Легендата. Ако това е истина, което не ми се вярва ,ко е така отиде на Ебру сватбата и брака.  
Какви са им отношенията обърках се....

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 23:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт