ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 26 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Дениии ,  Акън ще участва във сезон 2 на Легендата. Ако това е истина, което не ми се вярва ,ко е така отиде на Ебру сватбата и брака.  
Какви са им отношенията обърках се....

Новината за участието на Акън във втори сезон на Легендата и то не нов герой ами в образа на Батуга е безумна.
Колкото и да го харесвам, да искам да го гледам в нови роли, да играе силни образи, толкова съм сигурна, че ако новината е истинска, решението му е абсолютно погрешно. Въпреки, че не гледах Легендата ми е достатъчно ясно, че направиха силен първи сезон и Едип изигра идеално Батуга. Все едно този герой беше написан за него. Акън е безкрайно талантлив и играе като змей, но  характеристиките на образа на Батуга от първи сезон не е за него. Това е все едно Чаатай да играе Левент или Халил. Абсолютно невъзможно.

# 61
Преди писах че румънците ще правят римейк на Ичерде.  Желая им успех и да не разтягат. Влад не ми хареса посоката в която тръгнаха . Каста е невероятен и заради него гледам.

От Ранини

Телевизионният сериал Ичерде - Вътре  се адаптира за Румъния.

Адаптацията, чиято продуцентска подготовка е започнала, ще бъде прожектирана по Pro TV под името "Кланът". Eccho Rights ще поеме международното разпространение на сериала, което се очаква да започне през есента. Pro TV, Ay Yapım и Eccho Rights преди това са си сътрудничили в румънската адаптация на сериала Ezel. Сериалът "Влад", който стартира през 2019 г., продължи 4 сезона.

Хандан Йозкубат, ръководител на турските телевизионни сериали на Eccho Rights, каза: „Вътре е голям феномен не само в Турция, но и в целия свят. С брилянтния опит на Pro TV в адаптирането на сценарии и решимостта му да придаде уникален облик на съществуващите фентъзи истории, The Clan също. Нямаме съмнение, че ще бъде също толкова успешен,” каза той.

Продуциран от Kerem Çatay, режисиран от Uluç Bayraktar и с участието на Çağatay Ulusoy и Aras Bulut İynemli, İçerde беше излъчен по Show TV и завърши живота си на излъчване с 39-ия си епизод.

Намерих още една статия и публикувам с превод. Ще участват артисти от Влад. Надявам се бтв да закупи римейка на Ичерде след време.
С интерес  ще го погледна. Превода за заглавието на сериала  се разминава с това на Ранини.

PRO TV подготвя нов сериал, адаптиран по сценарий в Турция, с част от актьорите от Влад.
Както в случая с други румънски сапунени опери и тази ще бъде преработена по сценарий, направен в Турция, като се има предвид, че историите, измислени в Истанбул, са завладели почти целия пазар на нашия сериал.  Оригиналната версия на PRO серията се нарича "Icerde" (Натрапникът). В турския сериал участват известните актьори Чаатай Улусой и Арас Булут Йенемли като главни герои.

Ново - селфи с Хазал и Мишо

ново от новата ни колежка Шифанур Гюл  в Шивача

тук са с гадежето . Колежката си има севгили . Да е готова за клюки в пресата . Искам интригааааа .... С коя наистина ще бие шута на сегашната . Не е зле и сингъл да е за известно време. Забрави ли за любимия Лос Анджелис? Ще се отрази добре да промени средата и направи международен проект.

Дени , Съдбата завърши трагично, като по турски.
Актьора , който играе Батуга доколкото знам си остава в сериала. Чувала съм да се пише  че ще се маха продуцента опроверга това. Ако има променя е друго нещо.  
Не гледам Легендата по това, което се информирам актьора гради отлично образа.
Така е някой роли са писани, като за теб и друг не си представяш.

Джем Карджъ е в Амстердам с колегите от Вятъра.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 15:55 от femmi2

# 62
  • Варненска клюкарка
Новата колежка ми прилича на Лейля Танлар и много ранна и меланхолична  версия на Гизем.

Дени, навремето веднага след финала на АФК потекоха подобни новости как отново събират бившите колеги Ча и Хазал в нов проект. В началото се впечатлих, още несвикнала добре с комшийските журналистически и ПР похвати, но след като тава продължаваше не седмици, а години, даже спрях да обръщам внимание на поредната такава "новина". Бяха стигнали до там да пишат че Ча влиза в Марал, а той по същото време се снимаше в Прилива... После имаше нов пик когато АФК тръгна по Латинска Америка 2017 г. Естествено понякога събират бивши колеги отново, но в мнооого редки случаи. За Ебру не знам, не мисля че има нужда от бившия си колега, май проекта и върви добре. А Ча и Хазал отново - човекът който не дава лицето си за реклама (за да избегне досадна повторяемост ?) и непрекъснато променя външността си, сакън да не го асоциират с нещо вече познато, та да се събере за втори път със същата  колежка - Ъпсурд. По вероятно е да видим извънземни.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 18:24 от Беллора

# 63

ново с Фикош Sunglasses
https://twitter.com/darcy_sonia/status/1537923378593423362?cxt=H … WhICjjcTK5tcqAAAA
видео

Наистина ли са писали че ще влиза в Марал , това съм го пропуснала.
Различни визии и образи не пречи на общ проект. Клипчета и фенското творчество с различни визии на ХазЧаг и пак са красиви , допълващи и Пожар!:fire:

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 17:13 от femmi2

# 64
За Ебру не знам, не мисля че има нужда от бившия си колега, май проекта и върви добре.

Не мисля, че събирането на Ебру и Акън в нов общ проект е нещо възможно. Даже по-скоро смятам, че двамата ще започнат да живеят и работят на различни планети само и само да не се окажат на едно и също място по едно и също време. Така че, новината за влизането на Акън във втори сезон на Легенда е възможно само ако Ебру напусне. Това обаче няма да стане, затова тези псевдоновини са единствено за поддържане на интригата и шумотевицата около имената и връзката (професионална и лична) която имаха.

А Ча и Хазал отново - човекът който не дава лицето си за реклама и непрекъснато променя външността си, сакън да не го асоциират с нещо вече познато, та да се събере за втори път със същата  колежка - Ъпсурд. По вероятно е да видим извънземни.

Що се отнася до Хазал и Чаатай още преди доста време писах, че събирането им отново в проект никога няма да стане колкото и феновете да го искаме. Аз лично не съм сигурна, че го искам, защото се страхувам да не изгубя магията на Емир и Фериха, ако ги видя заедно в други роли. Даже си мисля, че те самите по-скоро бягат от подобна възможност отколкото да се стремят към нея. Чаатай е играл с едни и същи колеги в различни проекти, но сами знаете, че ролите на тези артисти са били второстепенни в различните сериали. Демек, за него не е проблем да повтори с някой от екипа, стига този човек да не му партнира много близо.

# 65
Аз го искам за да се уверя дори да сравняваме , като зрели хора с още повече опит ще бъде още по вълнуващо. Хазал е като ангел в лицето.
Няма как да сме сигурни кой какво избягва, но е възможно и така да е.
Той игра с Хазар така е .  Протектор ролята й не е маловажна. Беше близо до него. Да питат и двамата тоя въпрос дали е говорено и обсъждано това. Нашия не го виждат. Хазал е активна и е сред хора и репортери.

Никой не може да ни отнеме спомените и това което изживяхме с тях в ОС. Дължат ни щастлив финал на приказката с нов общ проект.
Това към сценаристите и продуцента го казвам.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 21:32 от femmi2

# 66
  • Варненска клюкарка
Имах предвид че никога не се е  повтял с главни. С Айча стана нещо по средата на втория сезон и я изметоха без време с някакаква изсмукана нелепа сцена. При толкова кратък сезон да отделят време за търсене на нова главна любима и измисляне на нов образ, нямаха толкова време, графикът си върви, Хазар беше вариант, преди не му е била екранна любима ..
Не забравям аз думите на Айча че само с един колега не се разбирала... Ех тоя Ча...

Дени и аз мисля така, самите те нямат желание за павторение, не вярвам и в измисленото им приятелство. Хазал не се крие и си личи кои са и близки. И близките до Ча ги знаем...

Фемо, нищо не ти дължат, финалът на АФК е бизнес решение.

# 67
Не ходят заедно на почивка ХазЧаг, но съм убедена, както нищо друго че имат личен архив и го пазят за себе си. Няма как да не е виждал Фико, като бебе.
Иска ми се да ги видим в обща компания но .....
Помните ли фотото, когато някой ги щракна нашите хора бяха  с Мишо в  кръчма.
Така е бизнес решение и затова казвам следващия път да не е бизнес лютфен!
Думите на Айча ги помня може и заради Ча да са или друг.  Като си почнал бъди искрен докрай. Ако беше казала име щеше да се разтяга........
Може и по сценарии да е било. Това са четири сезона договори и така.
По принцип за нашия се казва, че се работи  лесно с него и се сприятелява ,но е  нормално да не се сработи с всеки.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 23:24 от femmi2

# 68
  • Варненска клюкарка
Снимки, ако имат не сме виждали и това че Ча е виждал детето на Хазал как се връзват с понятие като  близко приятелство? Фико от бебе минава през прегръдките на купища всякакви хора. Затова пък сме виждали Чачови снимки и видеа с новите му съседи семейство Филиз и тяхното дете в бившата къща на Хазал. Ча заедно с половинката си им гостуват и ходят по почивки с тях. Това е близко приятелство, следи от него се виждат отдалеч. Чудя се и защо Хазал напусна прясно ремонтирания си дом, за който в 2 интервюта говори с голяма носталгия, как там е усетила най-голямото щастие. Разказа как там се е влюбила в мъжа си и как още с първото отиване е останала при него, там е очаквала и се е готвила за най важните моменти в живота си - за сватбата си,  забременяла е и е почувствала детето си, там го е донесла след раждането... все паметни събития които са за цял живот. Разказваше колко много е обичала това място и енергията му...  И след всичко това отиде на подобно по параметри място, но защо?

# 69
Запазвим си написаното и слагам ново с поздрав от Хазалка за денят на бащата в Турция .  Като имат празници и вадят от архива.

Heart Eyes тук е като мъничка с родителите .
Рори преди време питаше за фото, като малка

Така е Фико от малък минава през прегръдките на куп хора.
Какво да коментирам.....
Ча се снима с неговото обкръжение пак чакаме някой от тях да качи нещо. Защо Хазал изведнъж се премести от Зекаркьой ?!
Сега са съседи с Джейда Дювенджи и е възможно
да е заради нея ,тя да е убедила. Децата да играят заедно и виждат.  Често пускат семейни снимки .
Нямаше причина да напусне и Гинчовата агенция това дойде като изневиделица и ме е яд на нея заради това.
Барабар двете със Селин , нерезделни дружки .
Хипотетично ко се е преместила от къщата  заради колегата нещо трябва да се е случило ? Не вярвам да е това или поне не ми се иска да е така. Премиерата е далече на Шивача ще чакаме ще има ли специални гости и ще го лайкне ли Wink Нашия дори това не се сеща да направи. Мечтая вече риба да качи.

Колежката Айча ще снима филм с Екин Коч.
Харесала историята.

Джейда Атеш ще снима филм с този каст . Русата кукла не е ли от Ватърничав ?
Талантливо дете , порастнала е

и колегата Озан с ново фото и с омачакана секси бяла ризка .
Боже мойййй 112 не помага . Тези мъжки ръцееее Flushed

ще се получи страхотен колаж с Хазалка.

На днешната дата  
феновете празнуват шест години от финала на Ичерде. Незабравим екшън  сериал и обичани братя Йелмаз. Чачи с визията на Сарп е умопомрачителен!

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 22:57 от femmi2

# 70

#ÇağatayUlusoy & #DuyguSarışın #DuyÇağ 😍 The Best Real Life Couple

Двойката Дуйгу и Чаатай са били на сватба вчера. Според мен това са най-хубавите му снимки през последните месеци. Двамата изглеждат добре и щастливи.

# 71
  • Варненска клюкарка
Фемо стискай очите, появиха се в целия си блясък😂
Жалко че не мога да ги донеса. На работа вече трети месец влизам в мрежите само от телефона. Откак стана онова с БГ  Пощи, всеки понеделник ни четат едни неща (да  ползваме служебните компютри само за служебни дела) под които после се подписваме, преди малко пак...

А, Дени ги донесла! Това ръката му ли е  обгърнал ли я е?

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 09:43 от Беллора

# 72
Това ръката му ли е  обгърнал ли я е?

Снимките са от късно през нощта и още като ги видях се зачудих за този кадър. Според мен я е прегърнал през кръста и дори придърпал към себе си, но е възможно да е просто нещо зад тях да създава подобна илюзия. При всички случай обаче, горната част на телата им са допрени едно до друго. Каквото и да е, хубави са на тези снимки.

# 73
Бел , още снощи ги видях гълъбчетата.
Най добрите бе Joy
Наистина нашия е в отлична форма и много хубав. Heart Дано се запази така и след проекта. Ще преглътна Дуда стига да го  виждам по често. Когато е удовлетворен ,усмихнат и аз съм така. За избора нищо не мога да направя. Важното е да ни радва с талант от екрана и да е здрав. 
Пожелах си да се появи и кълбото се събуди беше заспало, като него. Придърпал не е, но е възможно да е обгърнал през кръста. Рядко го прави и севгилито е хепи,че е с него и са се появили заедно. Горката само се оправдава, че  снима проекти.
Дуда не е официално облечена , нашия е барнат добре. Каскета не ми се нрави и до край закопчал копчетата на ризата. Не съм спец може да е модерно така.
Не се ли задушава ?
На коя сватба си били на кого ? Няма ли още снимки някой да качи от гостите.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 12:40 от femmi2

# 74
  • Варненска клюкарка
Дуда ми изглежда  плажна, като да е нямъкнала роклята и айде на купона. И прическата и е повече от небрежна. Даже май и без сутиен се е пуснала. Ча - някоя риза все се намира, кепетата и шапките вече са му запазена марка, никъде не тръгва без тях, сигурно поне няколко се търкалят на яхтата и в колата му... Може би вече са на почивка, затова са толкоз неглиже, просто са се  намъкнали набързо в това, каквото са имали под ръка. Не бих казала че Ча изглежда супер, доста ми е далеч от супер формата си, но за пръв път изглежда по-млад от половинката си.
Дени и според мен е така - като да я е придърпал с ръка към себе си, широката и усмивка също ми говори за това и вероятно това което се вижда около талията и на снимката е част от дясната му ръка.

Общи условия

Активация на акаунт