ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Но, Феми, ако го видиш наистина какво ще правиш? Ще отидеш ли при него. Той БГ може да знае заради баща си, но може и да не знае. Как ще говориш с него?

# 601
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
=== В едно от дългите видеа има и едни кадри които не разбирам - сякаш са там където снимат театъра с ръце, но тя е права и сякаш нещо не е много добре, нашия държи букет и ми изглежда че сякаш току що я пусна от прегръдка, но не съм сигурна.
Единият от тях има рожден ден точно в деня на тези снимки.

Снощи имах намерение точно това интервю да ви пускам, но заради напомнянето на Марги наблегнах на местата на снимките. Иначе в много от най-старите си постове съм взимала инфото от интервюто.

# 602
Хм, 4 е роден на 17.04,а девойката на 16.05. А това е 16 серия т. е. към края. Първите сцени ги снимат някой си март. Значи е на рождения ден на девойката.

# 603
  • Варненска клюкарка
Рори, ейсега ме уби🤪 Дали ще можеш да покажеш тази снимка или линк към видео? Или да опишеш защо ти се вижда снимка като на повече от приятели?
А сбора на цифрите в рождените им дати прави еднаква цифра.

Проф да, възможно е. Беше с бяло кимоно и пусната коса, много нежна и красива, но ми се видя и някак разстроена. Поизрязано е видеото, но ми се стори че нашия човек току я пусна от прегръдка, първата ми мисъл даже беше че я успокоява. А букета все още беше в неговите ръце, не в нейните, затова не мога да преценя кой на кого е подарил китките. Иначе видях кадри от нейния РД с повече хора от екипа, бяха много шумни,  поднесоха и торта и дори и я мацнаха на нослето.

# 604
Белл, нова видео беше сбед видеж към коено вие бяхте сложили линк. При повторно активиране на линка се появяват всеки път други видео. Снимката обаче я бях видяла още един път и опитах да я сложа тук, но не успях. А изглеждат не като обикновеви плиятели защото тя е плътно до него, което не е точно приятелска близост във физически план.

# 605
Белл, права си за нейния рожден ден - Пуснете си автоматичните субтитри на български, достатъчно точно е.
https://www.youtube.com/watch?v=0-GsnoYv-MM

А букета му го подарява мъж от екипа, но по какъв повод е не знам. Предположих, че може да е рожден ден, но май е твърде скромно за това. Иначе да, прегръдката е с нея.

Тук снимките от същата серия малко преди това. На този клип могат да се пуснат субтитри на руски.

# 606
Рори, ей сега ме уби🤪

А сбора на цифрите в рождените им дати прави еднаква цифра.

Бел, пък ти уби мен. 🤣
Вярно, че сборът е един и същ. Един път няма да се вгледам в цифрите и изпуснах нещо интересно.😉
Онзи ден попита за значението на името на четвъртия... това не го срещнах никъде, но се натъкнах на друго интересно. Ако и в миналото както сега е съществувало суеверие в някои азиатски държави свързано с числото 4, че носи нещастие то нашия принц си е бил "белязан" по рождение...

# 607
Марги, в нумерологията 4 и 8 означават трудности.

Ето тази снимка беше във видеото. И други имаше, но тази мш е някак романтична.

# 608
Рори, тази снимка е от фотосесията на главните, каквато се прави преди започването на всеки сериал. И нашите Емко и Фера имат такава фотосесия.

# 609
Ами значи е било някакво фенско видео на англ. Обаче и двамата са с по-къси от на героите си коси.

# 610
  • Варненска клюкарка
Чакай да те довърша Марги😜 тя е Лии Джи, той Лии Джун...
Да, аз мислех да го спомена това за цифрата 4, китайците вярват че е най лошото число, а 7 и 8 смятат за щастливи. Вярвания всякакви...
Аз рождената му дата веднага я забелязях, защото моя милост замалко да се родя на същата, майка ми цял ден се е мъчила с мен на 17-ти, а съм се появила 7 минути след полунощ на 18-ти, дори от мързел или какво, съм била записана на 17-ти и цяла седмица е минала докато кандисат да оправят грешката. Аз обръщам голямо внимание на дати и цифри - в моя живот има много седмици и осмици, а в темата за странните неща съм писала за майка ми, при нея дати са седмица до седмица и при всяка приближаваща такава ми е доста неспокойно...

Рори, 2-3 страници назад сложих фотосесията от където е тази снимка
Щом 3 от изброените двойки вече са се взели, остава да разберем дали и за тези е вярна информацията. Дано, ама все ми се струва че са нечии фантазии...

Днес след като Марга пусна превода на поредната песен ме осени една мисъл. Музиката не е просто красива мелодия, тя говори  чрез героите и действията им на екрана. Например след като напусна РД на малкия, обиден и наранен, носещ маската си в ръка, а девойката хукна след него, четвърти хвана ръката и и я притисна към стената докато пробиваше с поглед  момичето, изрече груби думи, а изпълнителят в същия момент запя   "искам да съм нощ и цялата да те обгърна" и нататък моя любов, моя любов, моя любов .. 🤪❤ А когато беше сцената с току що приключилия грим и принца и говореше че вече е взел решение и ще я  направи своя, да го има предвид и да е подготвена, думите му приключиха на  фона на текста от песента "имам нужда от теб, имам нужда от теб, липсваш ми" (тези думи изпълнителката изпява на английски I need you, I need yоu, I miss you) Че то това си е чиста еротика  😘. В техните сцени  човек трабва да държи под ръка превода на музиката,  още по-въздействащо е ставащото на екрана😘

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 00:25 от Беллора

# 611
В интервюто от есента на 2020г. дето и двете с Марги сме чели, човека си признава, че иска да се ожени. Така че може наистина да му предстои такова събитие (все пак е на 40г). Остава да се види коя ще е булката.
Абе знаех си, че съм я виждала тази снимка и преди, но във видеото в което се съобщаваше, че ще се женят беше една от няколко снимки, които създават усещане за заедност в личния живот.
На мен много ми харесва и пред серията - за направата на филма, към която Профче сложи линк. И от клипчетата с репетициите се вижда как целия екип се отнася много отговорно към работата си. Но при 4и има някаква нежност, която идва от личността на актьора. Личи, че мното е харесвал този си герой и го е изградил с голямо желание.

Снощи преди да заспя прочетох с помощта на преводача на телефона, че мин. година около рождения ден на 4и двамата с девойката са били поканени на интервю. Питали са ги за втори сезон. Те са казали, че едва ли ще има такъв, защото всъщност първоначално е заснет друг край. В него 4и преминава в 21в. Обаче пък не дават обяснение защо после тези кадри на щастлив финал са отпаднали. 

Ето, май успях да копирам.

Вторият сезон обаче никога не се материализира, тъй като първоначално планираният край беше последната сцена на Уанг Со да бъде в съвременния свят, срещайки отново Хае Су.

Феновете си припомниха, че IU публикува две снимки зад кулисите през 2016 г., където тя плаче тъжно и мъж й подава носна кърпичка.

„Нашата актриса Lee Ji Eun (IU) свърши страхотна работа по време на тази сцена. Този ден тя показа невероятни емоции. Мисля си как някой може дори да плаче толкова тъжно“, каза Лий Джун GI.

РЕКЛАМА

IU потвърди, че последната сцена би била снимка на Wang So в модерно облекло.

„Изглеждаш наистина невероятно през тази част. В съвременната сцена, където сте с къса коса и сте облечени в красив костюм и ми подавате носна кърпичка.

Така че там. „Лунните любовници: Алено сърце Рьо“ имаше щастлив край за вашите любими Уанг Со и Хае Су. Мистерията е разрешена.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 07:55 от Рори72

# 612
Впечатли ме мен и една друга част от интервюто Рори, която ще цитирам после.😉

Не знам защо все с намигване към Бел, може би защото така започнах. Нося още една 😉🙃
Скрит текст:
Може би имам тайна,
която не успях да ти споделя.
Откъде и как започна
не мога да си спомня, но стоя срещу теб.

Мислиш ли като мен все още
това се чудя.

Много прилича на любов.
Ако не си сигурен
просто ме прегърни без да се притесняваш.
Любов е ако сърцето ти бие-
ще ми признаеш ли тогава?

Около теб, аз съм до теб
Защо се преструваш, че не знаеш това и ме избягваш?
Криех звука на сърдечния си ритъм от страх да не ме слушаш.
Звукът от ударите на сърцето ми.

Много прилича на любов.
Ако не си сигурен
просто ме прегърни, без да се притесняваш.
Любов е, ако сърцето ти бие -

Искам да те обичам толкова много, колкото дълго сме чакали.
Трябва ли да изповядам ума си над това синьо небе.
Моята скрита любов... Обичам те!

Много прилича на любов.
Ако не си сигурен,

Ти също ме обичаш...

Бел, в имената скоро нямаше сама да я забележа приликата 😳 Нея за удобство я запомних с артистичния ѝ псевдоним АйЮ.

# 613
А могат ли да се намерят в нета  двете снимки, които девойката е публикувала през 2016г. преди да променят края?

# 614
  • Варненска клюкарка
Марги, много благодаря, прекрасен текст, но те всичките са такива❤ Някак ми действат релаксиращо като ги слушам.
Впечатли ме мен и една друга част от интервюто Рори, която ще цитирам после.😉

Не знам защо все с намигване към Бел, може би защото така започнах. Нося още една 😉🙃
Скрит текст:
Може би имам тайна,
която не успях да ти споделя.
Откъде и как започна
не мога да си спомня, но стоя срещу теб.

Мислиш ли като мен все още
това се чудя.

Много прилича на любов.
Ако не си сигурен
просто ме прегърни без да се притесняваш.
Любов е ако сърцето ти бие-

Около теб, аз съм до теб
Защо се преструваш, че не знаеш това и ме избягваш?
Криех звука на сърдечния си ритъм от страх да не ме слушаш.
Звукът от ударите на сърцето ми.

Много прилича на любов.
Ако не си сигурен

Искам да те обичам толкова много, колкото дълго сме чакали.
Трябва ли да изповядам ума си над това синьо небе.
Моята скрита любов... Обичам те!

Много прилича на любов.
Ако не си сигурен,

Ти също ме обичаш...

Бел, в имената скоро нямаше сама да я забележа приликата 😳 Нея за удобство я запомних с артистичния ѝ псевдоним АйЮ.

Тези песни звучят не само за фон на главните, но и с други сцени и герои и подбират по-подходящите куплети за тяхната същност. Тази често озвучаваше девойката и осми.
Аз пък снощи откарах до...да не ви разправям.... Тръгнах от едно видео което метна Профа, от там предложенията в ЮТ и на какви интересни сетови кадри  пападнах, сега ще ги търся, дано имам късмет. Този, който мацна тортата на нослето на девойката за РД е нашия човек. Непрекъснато я скъсва от смях просто❤ След снимки на сцената когато тя го нахрани с гъби, зад кадър той се тръшна и се направи че умира, а тя се превиваше ама от смях😂 Сцената в която тя обвива ръце около него след дългото му отсъствие и искаше да знае още ли я обича, зад кадър този път тя го е стиинала и не го пуска, той се бори на шега и пак смях😂 Имаше кадри от награждаване, двамата са големи шемети. Няма как да знам какво им казва журналиста, но нашия посяга нещо към девойката да имитира че ще я сграбчва или друго и пак смях. Непрекъснато я закача още от началото на снимките. Във втора серия се виждат до колене във водата в мъжката баня, тя преглежда сценария, а той гребе от водата и полива раменете и❤
Марги, чакам да видя каква част от интервюто те е впечатлила.

Рори, много интересно. Щеше да е забавно да видим когато четвърти попадне в света от който е девойката.

Общи условия

Активация на акаунт