ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 26 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Белл, цялатавтора част на последната серия намекваше и подсказваше именно такъв край. Даже девойката пред портрета, който му рисуваха плачеща и казваща прости ми че те оставих сам остава като незавършена сцена. Не мога да си представя защо в последния момент са го изрязали и са заснели за финал сцената на алеята дето я качва на гръб. На мен определено ми липсва точно това като завършек на историята - срещата им в 21в.
Марги, и аз се чудя какво от интервюто най-много те е впечатлило.
Белл, аз хич не ги разбирам тези работи с линковете, но няма ли как като видиш нещо интересно веднага да му направиш линк в някоя папка и като решиш да ни зарадваш да не го търсиш отново. Когато ползвам линковете които оставяте забелязвам, че само първото видео от линка си е все същото. Тези, които са след него всеки път са различни и ако искам да намеря нещо, което съм видяла предния път няма никакъв шанс да го открия целенасочено.

# 616
  • Варненска клюкарка
Рори, снощи в 1 ч. От телефона нямаше как, компа остана в другата стая при ММ.  Отгоре на всичко съм го свързала с друг по -голям екран и музикална уредба за по-голям кеф при гледането и слушането, трябваше да светна за да го разкача, моя щеше да се събуди ...
Забелязала съм и че предложенията на телефона и компютъра доста се различават. Не знам и как да направя връзка между двете устройства... Снощи налайквах сума и неща, но нищо от тях не ми тръгва сега. Ще опитвам пак. По принцип по лесоа ги намирам на телефона, снощи десетки тръгваха едно след друго е все от подобен вид, днес след линка на Профа ми зарежда видеа от концерти на главния.

# 617
Обаче ако вземат да се оженят в реала след 6г. приятелство ще са точно като героите си в 10в., които се събират след горе долу 6г. романтично само приятелство.
Вместо сезон 2 по сценарии ще си имаме истинска любовна история в 21в. продължение на любовната история от 10в. Съвпаденията в имената отделно. Те и героите им имат почти съвпадение в имената. На БГ Со и Су, а иначе So и Soo.

# 618
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямаше да сме ние, ако не ги заженим. Joy
Но си признавам, че изглеждат страхотно като двойка. Heart Eyes
В техния бизнес, постоянно разделяни от пътувания за концерти и снимки, и разни други участия по света, е много трудно да закрепиш отношения по-близки от приятелство. А тези и двамата са супер-звезди в Далечния Изток. Лий Джун-Ги има и завидна популярност в Северна Америка. Тази динамика на живота им изцежда до краен предел. Малко място остава за половинка. Може, ама ако няма нищо общо с шоу бизнеса и може да сподели всички пътувания и ангажименти.

Рори, много ми е любопитно това, което си намерила за неизлъчения друг финал на сериала. Много щеше да ми хареса да завършим с Вълка в 21-ви век, подаващ кърпичка на обляното си в сълзи момиче.
Но и настоящият финал за мен е достатъчно добър. Въпреки трагедията оптимистичен и даващ вяра на всеки зрител. Подхранващ въображението ни да си го довършим сами с най-емоционалното събиране на героите.

Ако се вземат наистина в реала, ще повярвам, че стават чудеса.

# 619
  • Варненска клюкарка
Не знам дали е приятелство. Гледайте езика на телата им. Тук на три пъти се опитва да хване ръката и, но тя го финтира и го хваща под ръка. Ръцете им с букета. Хваща я на голо. Корейци ама... В Америка не се знае знае ли се след някоя и друга година дела мела такива неща, пък тез уж само се кланяли.....

Доста се повтарят, но във всяко видео има и нови детайли. Главния и поднася торта и я мацва, другаде и оправя косата, щипва я за носа, лежи си в скута и където го играе отровен, но докато тя му търси страница от сценария той протяга ръка и докосва нейната...  Има го и къде се прави на умрял след гъбитке. Прошепва и нещо сериозно пред едната целувка, там преди първата нощ, така че даже екипа да не чува, много съм любопитна. Ема я и прегръдката с букета на РД
По другите видеа с колеги, никой не се държи толкова свободно с нея от останалите момчурляци. Пък осми все и сеизвинява за нещо.

тук с ръцете...

2 https://www.youtube.com/watch?v=WAGGkNU3ZK0

3 https://www.youtube.com/watch?v=neCB7GL3dvQ мацна я с тортата и  и щива нослето, любопитна съм какво ли и казва толкова сериозен преди целувката

4 https://www.youtube.com/watch?v=F5m9BFrzwMQ  фонъг е негова песен

5 https://www.youtube.com/watch?v=aI5rRnDekWM повтарят се но има и нови неща

6 https://www.youtube.com/watch?v=OaaFSBn7fQA

Номерирах ги че да не повторя нещо, много си приличат, но имат и разлики.

# 620
Проф, това интервю е от 19.04.21г. Мисля си, че щом те двамата още говорят за това по интервюта може да нямат забрана и в някой профил в социална мрежа на някой от тях да има още инфо. Предполагам, че в соц. мрежи пишат на англ. заради почитателите си от цял свят и ако имаш време и идея как да стане щом знаеш англ. може да опиташ да намериш нещо.
Иначе в някой от материалите на които попаднах прочетох, че 4и е играл и в американски филми, но не пишеше кои. Това е интересно признание. В темата сме коментирали, че Ча и Хазал са добри, но нямат шанс за хубави роли в американското кино защото са чужденци, а на нашия 4и щом е участвал в не един американски филм какви ли роли му дават като е дори от друга раса.

# 621
При мен предложенията в зависимост дали през телефон или компютър в Ютюб винаги се различават. Веднъж изгледам ли нещо и премина към следващо после е изключено да го намеря 😂 В историята на търсения и гледания (в самия сайт) би трябвало да го има, но аз избирам лесния вариант. Изпращам си ЛС, тук в Мамата 🤣🤣🤣От Бел съм го разбрала това преди години и понякога си спестявам усилията да включвам компютър и телефон едновременно и да използвам примерно Bluetooth или кабели...
После имам за разчистване в пощата, но е бързо решение 😆

Ето ги думите от споменатото интервю за списание “Allure” с нашия човек, които ме впечатлиха повече от останалата част:

Все още има много неща от личния ти живот, които не позволяваш на хората да знаят. Все още не искаш да гостуваш в  развлекателни предавания като “I Live Alone”. Може да получиш възможност да покажеш очарователната и истинска страна от себе си, не мислиш ли?
– При наличието на камера, ще имам фалшиво излъчване. Вместо да бъда очарователен, в крайна сметка ще бъда неприятен. Получавам много предложения за участие в такива вариететни програми, но не мисля, че мога да бъда естествен. Предполагам, че когато гледат подобни програми, зрителите мислят, че знаменитостите все пак са хора, докато аз ги гледам и се успокоявам, мислейки си, че животът, който живеят моите колеги, не е много различен от моя. “Не съм сам, и други живеят такъв живот!”

Осъзнава и си признава, че при наличието на камера колкото и да се опитва да бъде естествен, няма да е такъв напълно.

Връщам се да ви чета 😂 Засмях се на първото изречение в поста на Профи, не за друго 🤣

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 13:03 от Margarita N.

# 622
  • Варненска клюкарка
Рори, забравяш за корейската война и какви са ги къдрили американците там. А в САЩ има цели корейски квартали, сигурно живеят няколко милиона там. За турски не съм чувала.
НФ работи много активно в Корея. Най популярния им сериали за миналата година е корейски. Колко му е с такава история на страната, от американска платформа, да заработи в американското кино. Владее бойни спортове - това е плюс за екшъни и филми за войната.

Марги и аз се посмях на изречението от Профчето, оженихме ги направо😂

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 13:29 от Беллора

# 623
След едно от видеата от линковете на Белл ми тръгна видео в което девойката беше в някакво предаване. За съжаление съм много зле с англ., но доколкото разбрах трябваше да опише мъжа мечта. И след всяко нейно обяснение хоп видеоматериал с 4и. Доколкото разбрах веднага показваха че това за което тя говори е налице при 4и. Имаше и някакво видео от някакъв негов рожден ден в някакво предаване. И се обажда девойката. Като не разбрах всичко, щото езици не знам, но имаше нещо което тя каза от сорта, че винаги ще е нейния Уанг Со. След нейното обаждане акцентираха на лицето му - изражение, поглед, усмивка. Известно време се чудих защо ми е много познато и в един момент се сетих за онова предаване с лилавата ризка и лицето на Ча след като му пуснаха видео с Хазал. Освен това не мога да си представя кои ще са тези мъж и жена, които във връзка съответно с девойката и 4и биха търпяли такова "просто приятелство". Ча и Хазал ги изтървахме. Ама тези ще ги оженим. Някак съдбовно пророчески ще се окаже за тях този сериал и отказа на продуцентите да направят втори сезон. От видеата и интервютата им имам силното усещане, че живота пише втория сезон на Сърцето.

Не знам как да дам линк към това видео, че ще се женят до края на годината, но тъй като случайно пак ми изскочи направих снимка на екрана и ако можете да го намерите вижте дали е фенска измишльотина или съдбата ще ги събере в 21в и то наистина. Аз разбирам откъслечни думи и знам, че мерид е женитба, ама дали е съобщено или фенски мерак не мога да разбера.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 14:32 от Рори72

# 624
  • Варненска клюкарка

Ча и Хазал ги изтървахме. Ама тези ще ги оженим
Някак съдбовно пророчески ще се окаже за тях този сериал и отказа на продуцентите да направят втори сезон. От видеата и интервютата им имам силното усещане, че живота пише втория сезон на Сърцето.
Рори, ревнах от смях на болднатото изречение😂🤣
А останалото звучи много красиво, дано❤
Ако девойката беше казала, че завинаги ще си остане нейния принц, вече наистина нямаше да има съмнение. Хитруша такава🙃
Не знам какво да кажа. Виждам го как естествено посегна да хване ръката и и там между двете ръце се получи лека борба😂
През годините какво се чува за девойката в личен план? За него вече знаем че няма почти нищо. По голямо затъмнение и от Ча😳

# 625
Посмях се и аз 😆

След скрийншота от Рори видеото не е трудно да се открие.

Накратко:
След успеха на сериала двамата (знаете им имената, аз още се затруднявам да ги изпиша)🤨се превръщат в двойка с огромно количество фенове по света и много от тях искат да ги видят като двойка в живота.
След като сериала приключва внезапно в края на 2016 г. тайвански издания публикуват, че те наистина се срещат.
Според слуховете двойката ще се ожени през тази година. Това прави феновете им много щастливи.

Брей hahaha
Не че повярвах, но какъвто е прикрит от него може да се очаква неочакваното.

# 626
И АйЮ е у мъглата, но за нея не съм ровила много-много.

Рори, видеото, от което си сложила скрийн вероятно е нещо фенско. Написаното на екрана е "Според клюките тази популярна двойка ще се жени до края на тази година". Сега остава и да разберем от коя година е видеото. Wink
Аха, гледам появило се видео с твърдения за 2022-ра.

Лии Джун-Ги играе в "Заразно зло 6: Финалът". Мила Йовович и мъжът ѝ Пол Андерсън са във възторг от него. Надявам се истински, а не от холивудски снобизъм.

Що се отнася до такива нережисирани кадри от сетовете и от червените килими, бих ги обобщила така - той много посяга, тя все му бяга. Stuck Out Tongue Winking Eye
При сета на една от заснетите целувки, има го в доста клипчета, от екипа се кодошат с него, че устните му били направо жадни, така ѝ се нахвърлял. Ама и без да четете текстовете по екрана, във всички сцени личи, че Лии Джун- Ги добре оползотворява възможността да се нацелува с това толкова ефирно същество. Heart Eyes

# 627

Това е клипа дето й задават въпроси, тя отговаря, а после пускат кадри с 4и вкл. и предаването в което тя се обажда по телефона.
Може ли да намерите и преразкажете?

# 628
  • Варненска клюкарка
.
Що се отнася до такива нережисирани кадри от сетовете и от червените килими, бих ги обобщила така - той много посяга, тя все му бяга. Stuck Out Tongue Winking Eye
При сета на една от заснетите целувки, има го в доста клипчета, от екипа се кодошат с него, че устните му били направо жадни, така ѝ се нахвърлял. Ама и без да четете текстовете по екрана, във всички сцени личи, че Лии Джун- Ги добре оползотворява възможността да се нацелува с това толкова ефирно същество. Heart Eyes

Проф, днес с Рори ще ме уморите от смях, но наистина така изглеждат нещата😂

Аз днес точно на най популярната целувка много се смях, макар че много пъти съм я виждала. Във видео номер 2 към 4:55 или  пък 3:55 мин, някъде към края беше,  не просто я показват в повече ракурси, ами и зуумната и забавена и по продължителна, кра-со--та🤪 На забавянето с фон на саксофон, след целувката Вълчан се кълчи, мина деликатно с едно пръстче крайцеца на долната си устна, осмука се и се облиза с доволна физиономия, а после отнесе с достойнство бъзиците на екипа и пита невинно кой аз ли, аз ли 😂
На мен в същото видео ми е любопитно какво и каза преди да се цунят в сцената от любовната нощ. Беше много красив и сериозен, а като се отдръпна размаха пръст на камерата че е "видяла" този момент.
Ама и загубени фенове бе... Безобразно са нарязали и похабили цели моменти от сета😱 Правили видеа, музики, но са  разпокъсали моменти и трябва да гадая кое какво е. В едно видео срещам едната част, в друго продължението и. На едното видео изрязали че я прегръща, оставили го сам с букета, да се чуди човек какво е това, в другото песничката за РД, в трето като я мацва с тортята. На друго оставили девойката да се смее докато я подготвят за една от сцените за  челния им сблъсък, в отговор на нещо което той казва зад кадър, чак днес видях че има целия момент и той е на 2 метра от нея, усмихва се скръстил ръце и чака да я приготвят ... Пък до днес си мислех че тя се смее нещо на стилистите...
И още купища такива недоразумения има разделени.

Сега се сещам че Хазал се намери с мишо на 22-23 г, той доста по зрял от нея и хлътна безпаметно. Шест години се обичаха така преди да се оженят. Първите 2 години даже отричаше, а той се правеше че не чува въпросите в които го питаха  за нея. Тя му одеше по премиерите, пък били приятели... Дали и тука не е някой подобен случай, ходят си с девойката по участия,  няма лошо и двамата са на печалба, без никой да я кара девойката звъни да му се радва по предавания. Ако си имат други половинки, както казва Рори, такива публични възхвали биха били малко неуместни...А на наградите ми изглеждат като двойка❤

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 19:47 от Беллора

# 629
Редактирах!
-----------------------------------------

Намерих телефонното обаждане, с което тя го изненада на рождения му ден. Много им е сладък разговора, но ми е адски трудно да разчета вградените английски субтитри. Дребни са, някои се появяват за милисекунда и не мога да стопирам кадъра. Освен това на места ползват местен жаргон, чийто превод на английски не разбирам, ако изобщо са преведени. А и да четеш е едно, а да напишеш превода на 6-минутен разговор, от ситни и лошо направени екранни субтитри, е съвсем друго. Ще отидат часове.
Ще видя нощес колко ще ми издържат очите. Ако съм ОК може да опитам да преведа каквото успея.

Сега е момента да побутна Дени да ни помогне. Тя го владее свободно, за разлика от мен.

Накратко. Имаше кой как е записал другия в телефона си. Имаше искрено, според мен, възхищение от работата на другия, както по конкретно парче, така и от концертната дейност. Няма да ви хареса, но тя гледа на него като на по-голям брат, а той на нея като на малката му сестричка. Много мили думи си казаха през целия разговор. Безсмислено е да го преразказвам.

П.П.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Да не загубим клипчетата, за които Рори пише! Слагам ги, да са ни под ръка.

Според едното, преведох по-голямата част, АйЮ (тогава на 22) е имала 4-годишна връзка с фронтмена (тогава на 33) на популярна корейска рок банда. Срещат се от октомври 2013 до януари 2017. Значи както и да са се закачали на сета на Алено сърце, тя по това време си има гадже. За ужас на Рори през септември 2017 тръгва клюката, че АйЮ има връзка с 8-мия - актьорът Канг Ха Нъл, с когото са засечени в кафене. След набирането скорост на клюката Канг Ха Нъл официално отрича. Негов представител потвърждава, че са срещнали, но само като добри приятели.
В предаване на SBS от 2012-та, в игра, АйЮ избира и посочва корейския рапър и радиоводещ Буум като нейният идеален тип. В шоуто АйЮ признава, че докато е била негов гост в радиопредаване, сърцето ѝ е запърхало заради него.
АйЮ твърди, че като всички хора, когато се появи някой готин тип по телевизията, идеалът ѝ за мъж се променя. През готините е имала за идеал Таеянг (шумен представител на бой банда), но в същото време е казвала, че ако си избира приятел, предпочита да е тих. Не си пада по красавци. "Не харесвам красиви лица. Искам момчето да има чар, не визия." През 2016-а споделя, че би предпочела някой, който не изглежда прекалено добре. "Ако изглежда твърде добре, ще имам чувството, че не ми принадлежи." Отбелязва в онлайн интервю, че иска сериозен човек, но с чувство за хумор. Трябва да знае как и кога да развеселява другите. АйЮ не харесва любителите на мисловни (компютърни) игри. В тази връзка признава следния свой младежки опит. "Обикновено си падах по момчета, които ми казваха, че ме харесват." Но след първите срещи не са я канили на втори. Веднъж се е появил шанс, но момчето било по-заето да играе. "Знам, че ме харесваше, но ми връщаше отговор 30 минути след разговора. После ми се обаждаше, все едно нищо не се случило. Това ме докарваше до лудост, а и съм избухлива. Не можах да се справя с това. Затова реших да прекратя връзката. Той не можа да разбере защо съм разстроена. "

Другото, в което са монтирани кадри от обаждането ѝ до Лии Джун-Ги, го преместих на следващата страница. Peace

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 22:20 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт