И тук имам риторичен въпрос, защо девойката не се лепна за него в реала, наборчета, много популярен, бая фенки има и той.
Проф говори ми, говори ми, много ми е приятно да ви чета, потретка, подесетка каквото и да е, обожавам историята, героите, всичко, дори фантастичния елемент ми е точнУ на място ❤
Така е нашият и сам си е химия!
Аз тази история с кралицата си помислих че ще се повтори с девойката. Тоест че четвърти взимайки официално Йонка по задължение, нещо подобно като с придворна О ще е живота на девойката.
Тук на продължението бузките и ли потрива нашия преди да започнат пак? За ръцете виждам, явно е хладно а в тез коприни....
Вчера в едно видео видях вградени снимки от работния процес и от живота на актьори и екип докато са на онова място. Имаха си забавления, вечери с похапване, нахилени са както винаги, видях и снимки на главните на коня от шеста серия, но много бързо се сменят кадрите, снимките миниатюрни и нашарено с някакви анимации... Та дано като ровим, да попаднем и на снимки от живота им по време на заснемането.
малко снимки между познатите ни кадри