ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 26 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Да, сценариен похват за отлагане, но от гледна точка на героя нямаше как да постъпи различно. Дори до смъртта на майка му душата му бе подвластна на болката от отхвърлянето от семейството и изпращането му като заложник далеч. Веднъж вкарано в сценарий 4и не може да остави да направят с детето това, което са направили с него. За тях двамата с девойката както видяхме 2 серии по късно брака не беше толкова важен когато вече и двамата се искаха.

# 661
Тъкмо го изгледах челния сблъсък на главните ни герои.😍 Къде сте вие, къде съм аз 🤣Едва в началото. Все се каня и все не успявах да го подхвана наново. Но сега идвам с пресни впечатления 🤪
Астронома като един пътешественик във времето знае какво предстои да се случи, но умело баламосва кралското семейство със звездите. А принцовете поставят думите му под съмнение като им казва неща, които вече знаят 😆
Девойката напълно естествено е, че отначало си хареса осмия. Той е първия, който ѝ протегна ръка, приел я е в дома си и обеща винаги да я закриля. Човекът от когото имаше нужда в този чужд и напълно различен свят на който не принадлежи.
Този, който се грижеше за съпругата си и отстрани изглеждаше, че имат силна връзка помежду си... Допълнително и помощницата допринесе за хубавото първоначално впечатление на девойката и тя как да не се увлече.... Но пак Гуангчон ѝ е в главата. Пита се осмия ли е...

Преди боят с малкия принц, който е нататък ми се струва, че щеше да го отнесе Йонка докато ѝ демонстрираше превъзходството си . Щяла да я накаже следващия път когато шпионира семейна двойка и т.н. А нашата забравяйки кой стои пред нея се опитва да разбере какъв ѝ е проблема на онази 😅

Иии челния сблъсък с Вълчо. Спаси я и как я метна на коня си само, пък и погледите...

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 23:53 от Margarita N.

# 662
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вмъкнах клипа.
-----------------------------------------------------------------------
Белл, аз виждам какво си казват, но се затруднявам да ви го напиша читаво. Освен това част от субтитрите са обяснения на това какво виждаме на екрана. На места са напълно излишни.
Ще предам само най-интересното, като посочвам къде е това в клипа, като прескачам сцени.

В началото виждаме репетиция на сцена между 4-и и Хе. Следващото е как тя се крие зад гърба на братовчедка си. На екрана вървят мемета с това какво им говори 4-ти в момента - Изглеждаш наистина болна. (Силата на грима) Братовчедката прихва, а 4-и продължава - (Загрижено) Добре ли си?
Смеят се и двамата, а тя отговаря - Сега още не е време за боледуване.
И докато се обръщат и се отдалечават, 4-и нарежда, като пастор направо - Нека живееш дълъг и здрав живот. 100 години да живееш. Ние всички трябва да живеем дълго.
А едновременно с него братовчедката махва с ръка - Кажете му, че няма да мога да ида -
/предполагам се има предвид, отдалечаването им с Хе, или да стигне до 100-те, кой знае?/

После дават как Хе си репетира репликите, докато ѝ оправят косата. - Ако бях принцеса, щеше ли да ми се извиниш? Това място е наистина ужасно.
В този момент 4-ти се намесва - Това е моят първи път, в който виждам някой да говори така.
Хе се засмива и 4-ти изстрелва - Излез с мен. Следва още по-силен смях на Хе, а 4-ти продължава - Ти си първият човек, който ме третира по този начин.
После дават следваща репетиция на двамата - Ако искаш да ме чуеш да ти се извинявам, ще трябва да те убия. Става ли?
Слага ръка на устните си - Съжалявам.
Тя - О, братовчедке!
Той - Хей, казах съжалявам. Почват да се смеят двамата и 4-ти казва - Току що те убих. А тя - Сега ли умрях?

Следва сцената в гората. Репетират и докато 3-и се върти, прихва - Хванах те. Защото всъщност я вижда зад стволовете. Ще застана с ръка така. Тогава трябва да хукнеш нататък.
После репетират опрения в шията ѝ меч. Като свършват се чува 4-ти - Защо е толкова сладко? а Режисьорът се ухилва.

Пропускаме кадрите с репетицията за ритуалния танц, с червените роби и се пренасяме в двореца.

Репетират репликите на 10-ти и краля. Започват да снимат след репетицията, 10-ти пада на коляно, но в мига в който вдига глава и двамата с краля, и останалите избухват в смях. Оказва се, че мустакът на краля се е отлепил.
На следващия дубъл 10-тия си обърква репликата като вместо за момиче, говори за човек. И така, докато най-накрая записват правилните реплики.

Отиваме чак на 8-ма минута, когато Хе се опитва да развърже шалчето от врата си. И не успява. При което режисьорът отсича - Отрежи го. Избухват в смях, защото става игра на думи. Изразът (поне на английски) е същият и за край на заснемането. Двамата - Хе и 8-ми не могат да се спрат да се смеят.
Пропускаме намигванията на 8-и и отиваме на нощни снимки.
Режисьорът обяснява, че иска да се втренчат един в друг. - Целуни я! Съберете се (в двойка)!
Някой зад кадър - Целувка? Хе-хе-хе.
В този момент 8- озъртайки се казва - Само, ако никой не ни гледа.

Пренасяме се на заснемането на бойните сцени с монасите-отшелници. 4-и репетира близо до клюкарската камера без да знае, че е включена. После разказва накратко какво предстои за героя му в тези снимки. Обсъждат и репетират преди самите снимки. Снимат част (господин "Кръв, пот и сълзи" в действие), а в почивката 4-и, вече гримиран с кръв, продължава да се упражнява. След като всички други вече са възвърнали силите си, довършват заснеманите бойни сцени. Членовете на екипа почват да ръкопляскат, защото е било впечатляващо. Чуват се викове "жестоко", "възхитително".
А 4-ти дишайки тежко - "Не мога да чуя ръкопляскането... Това е самотна битка срещу самия себе си. О! Трудно беше, когато всички се втурваха към мен наведнъж."

Вървят думи на автора на клипа - Уанг Со в действие ... Ти си ЛЮБОВ

Под натръшканите по земята монаси стоят думите "Тук беше Уанг Со ..."
"който, след като изби всички, си почива."

Следва краят с рекламни изречения за излъчването на сериала.

Сега се връщам да ви чета.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 11:18 от profi_1

# 663
Не знам Кристина успява ли да насмогва...
     Joy
Даже успях да изгледам 15мин от "Кралят и клоунът". Силно ви го НЕ-препоръчвам докато сме още на  вълна вълк-мъжкар Joy   В момента преполовявам "Цвете на Злото" - ъъъ  добро начало, много го бива да играе психопат, но ... 2 серии преди сценаристът да разбере, се сетих кой е убиецът и конят премина в магаре Grinning  вече си имам и любим забавен момент 48мин/8епизод
 закъснях за превода май Simple Smile)

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 02:24 от Krissttinna

# 664
Обаче 8и се оказа плъх. Когато бяха насаме с девойката много щедър на обещания и обяснения. Нито веднъж не я хвана за ръка, не застана пред нея дори и пред майка си или пък пред братята си. Придворна О много добре ги прецени и двамата, но не се опита да влиае на девойката. Само се опита да я насочи как да се пази от лицемери. Накрая 8и даже я третираше като вещ и я подхвърли за играчка на 3и, за да измъчват 4и. Само ПекА знаеше за "романса" на 8и и девойката защото братовчедката му каза и защото девойката не можеше да чете старовремски йероглифи. А 4и още преди да е наясно какво точно му се случва (някъде имаше надписи на чужд език, но мисля правилно радбрах, че при запознанството им тя е на 16г., а 4и на 17г.) без грам притеснение заяви пред всички, че това момиче му принадлежи. Всички знаеха, че 4и умира за нея, а 8и скрито я омайваше, а нито веднъж не направи саможертва за нея. Тя даже му го каза. Когато стария крал умираше и 8и я омайваше, че като стане крал ще се погрижи за нея тя му каза да не поставя себе си в риск и че достатъчно е видяла. И въпреки това продължи да си мисли, че го обича.
Пак да попитам астролога кого обяви накрая за единствения крал който познава - принца или бащата. Щото дайде да си кажем и това. Може да е бил добър човек, син, брат, приятел, но като крал беше мухльо. Вярно системното тровене може да се е отразявало и на мозъка, но така или иначе си позволи да се държи много непрофесионално и недостойно. Да оставим всичко друго, но като се моли на 3и да го пощади чак ми идеше да отвърна поглед. Толкова жалка картинка. И в крайна сметка истински качества на крал има само 4и. Първи все едно му пази мястото докато узрее малкия брат за тази роля. И въпреки доброто отношение към 4и астролога не го призна за своя крал.
Много са забавни преводите, които Проф прави за нас. Благодаря!
Обаче не разбрах като са мемета са измислени от феновете диалози или са си техни закачки хванати в кадър. Този 4и явно е много жизнерадостен, забавен, любвеобилен и духовит човек. И ръцете му са едни такива немъжки, с дълги пръсти като на пианист.

# 665
Много благодаря Профче, ще те затрудня ли обаче ако помоля с превода да слагаш и линк към видеото за което се отнася 😘

Криси, а четеш ни значи 🙃😉И си преминала даже към други сериали.

Рори, така е, придворната си беше изградила правилна представа и за двамата. Дали защото симпатизираше на 4 още отначало  или просто постъпи чисто човешки, но когато той поиска да се срещне с майка си първия път, а тя отказа, придворна О измисли оправданието, че е болна вместо да му каже, че не желае да го вижда и с това още повече да нарани едно отхвърлено дете.

# 666
Марги, ще се върна да сложа клипчето само в поста, на който не са изтекли 24-те часа.

Рори, техни закачки хванати в кадър. Peace

Според мен Астрономът имаше само един крал и това беше бащата.

Крис Hug , справила ли съм се прилично?
Да знаеш, че за превод все още стои най-интересното - телефонното ѝ обаждане за неговия рожден ден. Още не мога да се мобилизирам да го почна.
Беше ми много любопитно да ти прочета впечатленията от другите изгледани сериали. Подозирах, че Кралят и клоунът няма да е по мой вкус, въпреки наградите. Кажи накратко все пак каква е историята. Иска ми се да знам, защото все пак това е филмът и ролята, които го изстрелват в актьорската му кариера. А Цвете на злото на английски ли го гледа или някъде го има преведен на български. Може да погледна после при рускините дали няма да се намери.

Още съм на вълна на 4 серия от снощи.
Забавно ми беше, след занасянето на кошницата със закуската, как почти щеше да ѝ кавалерства. И се развесели от упоритостта на това момиче и желанието ѝ да се справя сама с всичко. Ако мога да обобщя, напоследък често му се случваше да се усмихва и развеселява заради нея Wink.

8-и докато се накани да спре сестра си Йонка, Хе отнесе 2 удара. Човекът на действието беше 4-и. Ох какъв поглед вади, докато казва, че му принадлежи! Ми не, не го съобщаваше на Йонка. Заявяваше го на Хе. Да си знае. И дори 10-ти се намеси да помогне и да я защити, послъгвайки. И после мислеше за нея, че ѝ трябва лечение. 8-и остана с едните добри намерения и тръгна да заповядва, когато вече му бяха извадили кестените от огъня. А Йонка прояви ревнивия женски усет да надушваш съперницата. И побесня.
После 8-и, като разгонен котарак, реши да си маркира територията - Нищо тук не ти принадлежи. Мисля, че 4-и не очакваше такова показване на зъби и нокти от 8-ия. И това го накара дълбоко да се замисли.

Обожавам сцената, в която тя се блъсна с глава в него. 4-и изпита искрено възхищение от Хе. Беше попаднал на жена, готова да пострада, но да удържи думата си. И нямаше да я изпусне. Диалогът им е толкова сладък.
- Но повече да не съм чула да казваш, че ти "принадлежа". (Я виж ти! Някой му размахваше пръст.)
- Защо не? (Чак изненадан.)
- Човек съм. Не предмет или животно. Как може да принадлежа на теб или на някой друг? (Супер сериозна, направо делова.)
(Ей сега ще ти обясня, малката, как.) Леко дяволита усмивка и почти виждаш мислите в главата му.
Флиртаджийско навеждане и предизвикателно навиране в лицето й.
- Тогава ... Да те наричам ли моето момиче?
Ако на Хе хич не ѝ беше минавало през главата такова нещо, сега вече ѝ светна, макар да побърза да отхвърли тази мисъл.

Със спасяването на 14-ия принц Хе си спечели още един приятел-обожател. Знаем, че той имаше огромно значение в края.
Йонка, отново безпогрешно, усети, че между Хе и 8-и става нещо. А 14-ти усети, че има нещо нередно и несправедливо в отношението на майка им към 4-и. А дори няма представа, че тя е причината за белезите.
В края на серията Хе отново изуми 4-и. Хем му даваше напътствия какво да не прави (представяте ли си!), хем грижовно му насочваше вниманието как той да е добре. Единственият човек, който до такава степен не се страхуваше от него. Нямаше как да не я попита. След отговора ѝ, че се страхува само от себе си и като видя същество, вълнуващо се и радващо се на най-обикновени неща - звездите, снега, разбра, че е намерил сродната си душа. Човека, с когото можеше да си говори за всичко. И вече я боготвореше.

Да знаете, че зачезвам за малко хигиенен фитнес. Mr. Green Току виж съм свалила някой грам. Joy

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 11:21 от profi_1

# 667
Да, Проф, и това е контраст. Какво вълнуна 4и - изгрев, море, лодка, сняг, звезди, забележете подаръкът за рождения ден - красива гледка и другия, който подарява гривна за да маркира територия и говори за себе си като жертва, която горката искала ма не могла да направи нищо за уж любимата си, докато другия е наясно че го отбръскват, наясно е че рискува яко наказание, ама е тав - с меч и тяло разделя девойката и стражата. Онова в дъжда просто е друга класа отношения изобщо.

# 668
  • Варненска клюкарка
Проф много ти благодаря🌹

Проф, точно за описаните репетиции  казах назад че за пръв път ги намерих цели, а не безобразно нарязани и сега вече става по ясно за шегите.

Скрит текст:
Белл, аз виждам какво си казват, но се затруднявам да ви го напиша читаво. Освен това част от субтитрите са обяснения на това какво виждаме на екрана. На места са напълно излишни.
Ще предам само най-интересното, като посочвам къде е това в клипа, като прескачам сцени.

В началото виждаме репетиция на сцена между 4-и и Хе. Следващото е как тя се крие зад гърба на братовчедка си. На екрана вървят мемета с това какво им говори 4-ти в момента - Изглеждаш наистина болна. (Силата на грима) Братовчедката прихва, а 4-и продължава - (Загрижено) Добре ли си?
Смеят се и двамата, а тя отговаря - Сега още не е време за боледуване.
И докато се обръщат и се отдалечават 4-и нарежда, като пастор направо - Нека живееш дълъг и здрав живот. 100 години да живееш. Ние всички трябва да живеем дълго.
А едновременно с него братовчедката махва с ръка - Кажете му, че няма да мога да ида -
/предполагам се има предвид, отдалечаването им с Хе, или да стигне до 100-те, кой знае?/

После дават как Хе си репетира репликите, докато ѝ оправят косата. - Ако бях принцеса, щеше ли да ми се извиниш? Това място е наистина ужасно.
В този момент 4-ти се намесва - Това е моят първи път, в който виждам някой да говори така.
Хе се засмива и 4-ти изстрелва - Излез с мен. Следва още по-силен смях на Хе, а 4-ти продължава - Ти си първият човек, който ме третира по този начин.
После дават следваща репетиция на двамата - Ако искаш да ме чуеш да ти се извинявам, ще трябва да те убия. Става ли?
Слага ръка на устните си - Съжалявам.
Тя - О, братовчедке!
Той - Хей, казах съжалявам. Почват да се смеят двамата и 4-ти казва - Току що те убих. А тя - Сега ли умрях?

Следва сцената в гората. Репетират и докато 3-и се върти, прихва - Хванах те. Защото всъщност я вижда зад стволовете. Ще застана с ръка така. Тогава трябва да хукнеш нататък.
После репетират опрения в шията ѝ меч. Като свършват се чува 4-ти - Защо е толкова сладко? а Режисьорът се ухилва.

Пропускаме кадрите с репетицията за ритуалния танц, с червените роби и се пренасяме в двореца.

Репетират репликите на 10-ти и краля. Започват да снимат след репетицията, 10-ти пада на коляно, но в мига в който вдига глава и двамата с краля, и останалите избухват в смях. Оказва се, че мустакът на краля се е отлепил.
На следващия дубъл 10-тия си обърква репликата като вместо за момиче, говори за човек. И така докато най-накрая записват правилните реплики.

Отиваме чак на 8-ма минута, когато Хе се опитва да развърже шалчето от врата си. И не успява. При което режисьорът отсича - Отрежи го. Избухват в смях, защото става игра на думи. Изразът (поне на английски) е същият и за край на заснемането. Двамата - Хе и 8-ми не могат да се спрат да се смеят.
Пропускаме намигванията на 8-и и отиваме на нощни снимки.
Режисьорът обяснява, че иска да се втренчат един в друг. - Целуни я! Съберете се (в двойка)!
Някой зад кадър - Целувка? Хе-хе-хе.
В този момент 8- озъртайки се казва - Само, ако никой не ни гледа.

Пренасяме се на заснемането на бойните сцени с монасите-отшелници. 4-и репетира близо до клюкарската камера без да знае, че е включена. После разказва накратко какво предстои за героя му в тези снимки. Обсъждат и репетират преди самите снимки. Снимат част (господин "Кръв, пот и сълзи" в действие), а в почивката 4-и, вече гримиран с кръв, продължава да се упражнява. След като всички други вече са възвърнали силите си, довършват заснеманите бойни сцени. Членовете на екипа почват да ръкопляскат, защото е било впечатляващо. Чуват се викове "жестоко", "възхитително".
А 4-ти дишайки тежко - "Не мога да чуя ръкопляскането... Това е самотна битка срещу самия себе си. О! Трудно беше, когато всички се втурваха към мен наведнъж.

Вървят думи на автора на клипа - Уанг Со в действие ... Ти си ЛЮБОВ

Под натръшканите по земята монаси стоят думите "Тук беше Уанг Со ..."
"който, след като изби всички, си почива."

Следва краят с рекламни изречения за излъчването на сериала.

Сега се връщам да ви чета.
[/spoiler]

Голям образ е нашия човек❤
Явно доста беше каталясал на бойната сцена, но наистина беше много интензивен момент.

Още от снимките на челния сблъсък тече нещо като лек флирт с главната, а и екипа го играе като мажоретен състав по поддръжка на идеята, но се бъзикат повече с него, а той с нея😂 В други видеа, на нейни репетиции го има да присъства ограден с кръгче или  сърчеца някъде в тъмнината, без да има работа на въпросния сет.
"Хванах те" а 😂  "излез с мен"  ха ха😂

Аз попаднах на кадри от друг любим момент, там на извеждането на девойката от ареста и пак се хилят нещо❤ Тя се мъчи да пие вода през сламка, пазейки грима на устните си и не може да си събере устата за да дръпне от сламката. Как изобщо успяват да се концентрират за сцената да останат сериозни не знам😂
През телефона съм, по късно ще гледам да я сложа. Има го и главния да се мъчи  със сламка, усмихнат до ушите и с изцапана уста и лице с изкуствена кръв.

Пп Проф, извинявай, сета видях че си отговорила на Марга. Аз го сложих преди да видя, да го махна ли?

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 13:24 от Беллора

# 669
По-добре го махни, с все цитата ми, да не товарим страницата. Peace
При заснемането в бамбуковата гора, това за скриването е с 3-ия.

Намерих нещо интересно. Колкото и да казва, че не би участвал в някакво реалити, все пак има заснето нещо с него. Слагам два клипа, които съм намерила в момента, колкото да не им загубим следите. Много интересни признания прави, но ще ви ги превеждам нощес или когато мога по-нататък. Поне първия епизод, че всичките биха ме озорили. Накратко 4-ия е участник в "Оздравителен лагер", на остров. Пристига като "принц на бял жребец". За другото ще почакате. Wink

Слагам цялата плейлиста
https://www.youtube.com/watch?v=-bt750x2Se4&list=PLTcVWM7hb2 … dzR3kHPhX0dLkVto5
и линкове към отделните клипчета.
https://www.youtube.com/watch?v=-bt750x2Se4&
https://www.youtube.com/watch?v=d0ue9tseXbU
https://www.youtube.com/watch?v=ivz1cjwG848
https://www.youtube.com/watch?v=DGtuRH4wyc8
https://www.youtube.com/watch?v=eQq-n-OHVtA
https://www.youtube.com/watch?v=8DyhNiPi6hI
https://www.youtube.com/watch?v=8zaQl1WV3m8
https://www.youtube.com/watch?v=Mns13KZ5PSY
https://www.youtube.com/watch?v=NZGLO241Gpg
https://www.youtube.com/watch?v=8dgUstmVUr0
https://www.youtube.com/watch?v=oaDamUyepFg
https://www.youtube.com/watch?v=zb60-BPqBtI

# 670
Крис Hug , справила ли съм се прилично?
Да знаеш, че за превод все още стои най-интересното - телефонното ѝ обаждане за неговия рожден ден. Още не мога да се мобилизирам да го почна.
Беше ми много любопитно да ти прочета впечатленията от другите изгледани сериали. Подозирах, че Кралят и клоунът няма да е по мой вкус, въпреки наградите. Кажи накратко все пак каква е историята. Иска ми се да знам, защото все пак това е филмът и ролята, които го изстрелват в актьорската му кариера. А Цвете на злото на английски ли го гледа или някъде го има преведен на български. Може да погледна после при рускините дали няма да се намери.
  Идеално си си се справила. "Кралят и Клоунът" излезе във филмисуб, но записът е само 15мин, което е ок и засега няма да си направя труда да го търся целият. 
 "Цвете на злото" https://www.vbox7.com/play:60a119c799?p=playlist&id=2364190#
 Тази сутрин го приключих Grinning , нямаше ефекта "мозъкът ми вече спи, но ще подпирам клепачите защото ТРЯБВА да знам как приключва историята" , но и не го зарязах наполовина.
  И за да съм в час с вас, започнах завторването с първа серия. GrinningGrinning  - случката с коня, която втрещи персоналът си беше просто декларация, че сменя постоянното си местожителство по възможност завинаги. Заради епохата нямаше как да метне ключовете от колата в морето, примерно.
 Joy  и как успя от толкова книги, все списанията за възрастни да нацелва Joy  след което, си осигури възможността да гушка тази миниатюрна кукличка и така...  и принцовете и те са мъже Grinning  ако беше съвременен сериал щяха добре да се запознаят, преди да започнат да се опознават.
  Записът от РД ще го потърся, ако някой го има на линк и не го затруднява да ми го метне в съобщеное ще е ок.

# 671
  • Варненска клюкарка
https://www.youtube.com/watch?v=e45c4rfHpbo
В първата част от видеотап още малко снимки от сет екип, актьори, а на 32 секунда има една усмихната снимка на нашите върху кончето от шеста.

Пак да кажа че на пръв поглед видеата се повтарят, но щом ги слагам, значи има нещо което не е показвано в други или пък е интересно за обсъждане.

# 672
Върху кончето на 6та серия ми е много любимо за гледане и слушане на музикалния фон. Криси, и аз се зачудих как все таквиз книжки нацелва, че и астролога се опита да му ги пробута (може и да си няма други книжки). Силно се съмнявам в 10в в Корьо да са търгували с книжки ала кама сутра. Ма филф да става.
Я какво хубаво момиченце си направиха гледайки облаците когато реката пресъхва.

# 673
===
Заради епохата нямаше как да метне ключовете от колата в морето, примерно.
===
ако беше съвременен сериал щяха добре да се запознаят, преди да започнат да се опознават.
===
Уби ме  rotfImbo   rotfImbo 

Слагам линка тук и ти го мятам и на лични.
https://www.youtube.com/watch?v=nwW_SPtLPiY

# 674
  • Варненска клюкарка
Крис, смея се с глас на сравнението за ключовете на колата😂🤣
И на мен ми хрумна същото, дръпна чертата четвърти. Даже може и обичай да е било, защото онзи отвън пред портите схвана сигнала веднага.

Рори, вероятно книжки за обучение на младежта, естествено само за потомците на краля, трябва отнякъде да се започне- картинки, някое изречение....  а после са ги пускали по опитни девойки....
Аз така се смях на едно видео със снимки от сета на първа серия където момчетиите се забавляват в банята. На снимката не съм много сигурна 13 или 14 беше, ама беше кръстосал ръце пред гърдите си в опит все едно да се прикрие, на лицето му ужасена физиономия, на шега естествено, амамного смешно изглеждаше.

Проф, на първото видео от риалитито където пристига на бял кон, като гледам звездата е Сай (май на него ми прилича) онзи кореец с 5-те милиарда гледания в ЮТ. Даже набързо извъртяха и конския танц за добре дошъл на нашия.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 14:23 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт