За мен астролога е ключов играч. Сякаш той раздава картите и оставя играта на собствен ход, но в същото време знае резултата, очаква го, но и се страхува нещо да не се промени не по негов план. Не случайно в бърлогата на астролога имаше модел на самолет. Той явно си щъка през времето. И като знае какво е станало как си ги баламосваще с кралските звезди и небесата. Но ми направи впечатление, че се изненада от това, че 3 успя да стане крал. Той уреди появата на девойката, но някак нещо не е било според очакванията му. И не е скриването на белега, защото астролога настояваше, че 4и трябва да извърши ритуала и знаеше, че ще завали. И 4 беше тръгнал. Скриването на белега беше просто бонус.
Сега гледах случката когато Йонка се опита да набие девойката и се сетих за още една прилика с Фемирите. Принцовете, които лесно се оказват насред някое меле никак не могат да търпят някой да бие любимите им. Реакцията на Йонка беше, че брат й 4и не е човек който би я спрял в такъв момент и директно го попита има ли чувства към момичето. А той не отрече. Само директно й рече, че в тоз момент не я уважава, но й се извинява за това. Тъй като Йонка още от началото показва не сестрински интерес към брат си бързо схвана, че той не е безразличен към момичето. За мен това е неговият момент в който разбира, че тя е специална, когато се наранява разбира, че не може да живее без нея, а когато я чува да пее разбира защо изпитва това, осъзнава че се е влюбил. Когато споделят момента със скриването на белега вече е решил, че ще й каже какво изпитва и ще се бори за нея. Това е надграждане на тази любовна и съдбовна връзка, което за мен започва с погледите върху коня и свършва с решението на краля да уважи последната воля на любимата и да остави дъщеря си, нейно копие на грижите на брата, от който ревнуваше майка си. Самата сцена е много силна когато момиченцото вика татко, блъска се в него и той разбира че е дъщеря му. Дете, което вероятно обикна с цялото си сърце на секундата, но дете, което никога няма да научи кой е истинския му баща. За мен това е най-силната проява на любовта му и към двете - майката и детето.
Имам молба, доста нахална, за което се извинявам, но пиша тук, защото може вече някоя от вас да го е направила за себе си. Всички срещи на девойката и 10 са мега забавни и смешни, без тези след брака му. И ако има възможност някой който ги умее тези неща да ги събере в общ клип - като се сблъскаха в банята, после той като я разпозна пред всички в резиденцията на 8, боя, като дойде да й каже колко се е забавлявал с боя и тя му обеща да го бие всеки път когато поиска, после като цъфна да й подарява играчки, а тя мислейки за братовчедка си го попита женен ли е и той реши, че му прави предложение и т. н. Въобще всичките им срещи до момента в който говориха и го убеди да се ожени събрани в общ клип.

, за следваща жена. Т.е. за още една кралица, не за държанка, тях не ги броим.

.