💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Мики❤, Миси❤, Дилеми❤, Линде❤,Слънце❤ благодаря от сърце за подкрепата и съпричастността !В такива моменти е като лекарство ! Още веднъж благодаря !❤

Дилеми ❤ благодаря ти за труда и старанието , което влагаш в сряда вечер за поредния епизод ! Невероятна си!

Линде ❤ благодаря ! Притчата наистина е поучителна ! И за Ханде , и за Керем , и за всички нас като хора , защото едва ли има човек , който под някаква форма , някога, някъде да  не се е сблъсквал със злобата , завистта , обидата...Този "подарък" най-здравословно и мъдро е никога да не се приема!
Притчата я доразказах впоследствие , защото края се изгуби ,така се случва с дългите постове, особено когато човек не е много на себе си.

" Не си хабете думите за хора и неща , които заслужават само мълчание. Понякога най-силното нещо, което можеш да кажеш е нищо !"

Flowers Hibiscus" Понякога не можеш да оцениш момента , докато не се превърне в спомен".

Лека нощ ,момичета !

# 511
Великолепна

# 512
  • София
Дилеми  

Отново ни върна в онези прекрасни вечери и ни накара да преживеем тази красива любов.

Иска ми се да сложа тази прекрасна капсулна колекция на Ханде Ерчел. Нека да си приказват, каквото си искат завистниците. Че не е нито красива, нито талантлива. Първо да се огледат хубаво в огледалото тези, които го твърдят и тогава да дават квалификации за другите. Защото съм сигурна, че точно хора, които не са направили нищо съществено в живота си, най-много коментират успелите. А Ханде не само е много красива, но е и невероятно талантлива. Всичко, което е докоснала й носи невероятни успехи и не само в собствената й страна, а по целият свят. И всичко това съчетано с една чиста по детски душа. С его нулево, както каза Керем.

Нещо много любопитно!
Керем е в Мадрид, но явно много внимателно снощи е следил, какво се случва на официалното представяне на Disney Plus. Защото е лайкнал лично сторито на Таркан от снощният концерт.

Джанер пък не пропусна да изпрати сигнали в космоса, че лично контролира сестрите Ерчел.    

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 22:48 от БлагаВест

# 513
Приятна вечер момичета!

# 514
Най-накрая успях да изгледам епизода по btv Lady. Днес ми попадна и една новина, ще сменят часа на излъчване от другия месец.

А сега за епизода: видях отново много мои любими моменти , гласовете вече не ме дразнят, освен на Мело. Не помня кой също каза, че я недоволен от нейния глас, много е лигав. Joy

Удоволствие беше за мен да чуя отново как Еда нарежда Серкан.Joy
Еда: Той е най-самодоволният фукльо! Безчувствен тип! Хората трябва да имат нежност, финес, доброта..няма никакви чувства в сърцето! Той е робот! Сгодена съм за робот, разбирате ли? Joy

По време на танца
Еда: Никога за нищо ли те съжаляваш?
Серкан: Не и за теб.

А тази цялата сцена беше вълшебна. Тук за първи път Еда почувства, че разговаря с човек, а не с робот. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля, че Еда беше искрена пред приятелките си на другия ден, когато каза, че е почувствала пеперуди. Тя наистина почувства, че се сближва със Серкан, за съжаление на другия ден той започна да се отнася още по-зле с нея. Утре ще чуем още тежки думи от него..

За финал да си кажа и какво не ми хареса в превода. Когато тръгват да танцуват и Серкан я придърпва към себе си са го превели  "Благодаря за танца" , а всъщност е...
Скрит текст:

С целувката от годежа ви пожелавам лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 515
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 516
Криси, бързо да минава! Flowers Four Leaf Clover

Мики, отново беше хубав епизода.
Е, дори Серкан ги усети пърхащите наоколо пеперуди, какво остава за Еда... Тя гледа звездите, той съсредоточено наблюдава нея Revolving Hearts
Танцуваше им се, но се оправдават с договора Joy Иначе нито Серкан би предложил, нито Еда би се съгласила. Joy Но пък си бяха истински, щом на Айфер и Айдан дори им се стори, че се зараждат чувства... Селин и тя преглътна мъчително и вижда вече, че под носа ѝ отмъкват онова, към което се е стремила, но никога не е имала...
А цветущото описание на Робота той сам си го хареса и се подсмихваше Satisfied
Жалко, че след една крачка напред на другия ден се върна две назад. Размекваше се пред непозната, търсеше близост, приятно му беше в компанията ѝ, нещо повече - през цялото време иска да е пред очите му. Все непознати усещания и това не му харесва никак, ама никак...

# 517
  • Плевен / София

За финал да си кажа и какво не ми хареса в превода. Когато тръгват да танцуват и Серкан я придърпва към себе си са го превели  "Благодаря за танца" , а всъщност е...
Скрит текст:

С целувката от годежа ви пожелавам лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

Което е и по точният превод...Преди Серкан да я придърпа към себе си между тях можеше да премине бързия влак София-Плевен
Здравейте момичета,

Бързо оздравяване на болните...
Внимавайте много...
Скрит текст:
Сестра ми изкара за втори път ковид...Беше леко, но след това контролните изследвания показаха, че е развила диабет от втори тип, който не е инсулинозависим....

# 518
  • София
Привет! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая!
Позабравихме малко ужасният Ковид,  Imp пък той още е тук Scream
Желая  Flowers Four Leaf Clover  бързо и успешно оздравяване на всички.

Керем се наслаждава на Мадридските вечери/нощи Grinning

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 11:14 от Dilemi

# 519
Здравейте! ☀️ Flowers Hibiscus

Скрит текст:

# 520
Добро утро, Animal Bee
Снощи до късно бях на линия да следя купона на Керем в Испания. Joy
А когато видях тази снимка

Бях ей така

Предполагам, че не знаете кой е Сепеда и нормално, не е особено популярен извън Испания. Певец е. Звездата му изгря преди 4г, когато участва в едно реалити за таланти тип българското "Стар академи", ако го помните. Имаше кратка връзка с Aitana , която също участва в същия формат и в момента е много популярна. Ето и едно общо тяхно изпълнение , което ми е любимо и съм ви споделяла в темата и преди. Сепеда тук променя текста на песента и заменя една дума с "te quiero", буквално й се обяснява в любов пред всички, включително и пред гаджето й, който е в публиката. Не му липсва смелост, да му признаем. Joy

Превод
Скрит текст:
Вече години си вплетена в ръцете ми , в косата ми , в ума ми
Не мога повече
Не мога повече
Трябваше вече да съм се уморил от ръцете ти , от косата ти , от твоите странностти
Но искам повече, искам повече
Не мога да живея без теб
Няма начин
Не мога да бъда без теб
Няма начин
Каза ми, че ще си отидеш
Но вече цял живот си в къщата ми
Знам , че няма да си отидеш
Ти няма да си отидеш
Окачи знамето си,
Прекоси границата
Ти си кралицата
Винаги ще царуваш, винаги ще царуваш
И сега съм тук, чакайки да ме потърсят
Ти не помръдваш
Няма да ме намерят, няма да ме намерят
Оставам завинаги
С моята кралица и нейното знаме
Вече няма граници
Няма да отида никъде
Не мога да живея без теб
Няма начин
Не мога да бъда без теб
Няма начин

Ето още какво писа Сепеда в туитър снощи

- Колко хубаво Керем хареса песните ми
- Струваш ми се развълнуван?
- Много съм развърнуван. Изпих 3 питиета с него.
Joy

Не знаех , че Керем е толкова готин
Съжалявам Джан Яман Joy
Сюреалистична вечер, изпих няколко питиета с Керем и Марсело,  само Илън Мъск липсваше.
Joy

И на мен ми беше сюреалистично снощи. Харесвам доста испански актьори и певци. Да видим кой ще е следващият влюбен в Керем Бюрсин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
Ново от Керем

"Нещо се готви!"

"Ние всъщност се познаваме от 30 години, но го разбрахме вчера."

# 522
Да разбирам , че Керем и Карлос са братя разделени при раждането. Joy Не е изненада за мен , че Керем бързо печели сърцата на хората. Nature Sparkles

Нося ви статия за El mundo
https://www.elmundo.es/loc/famosos/2022/06/15/62a8df9c21efa061108b45c2.html
Превод
Скрит текст:
Този вторник към 12 часа на обяд в столицата усетиха -точно - 39 градуса. Нищо обаче не спря повече от 100 безстрашни фенове, които се събраха пред театър "Капитал", за да приветстват най-голямата звезда на турските сериали Керем Бюрсин (35). Главният герой на "Любовта е във въздуха" (издаден от Divinity), който има любопитния талант да покорява повече от хиляда сърца в минута. "Знам, че има много хора, които ме чакат отвън. Просто феновете ми са невероятни. Ето защо се връщам!" коментира пред LOC от презентацията на Olyverse. Иновативен проект, който ще го поддържа тясно свързан с Испания за известно време. Но за какво става дума? Истината... Много е трудно да се обясни.
С прости думи, Olyverse е историята на хакер, изигран от Алваро Морте, който ще се опита да спаси десетки произведения на изкуството, предназначени да бъдат откраднати от главорези. Но той няма да бъде сам в това приключение, защото ще бъде придружен от няколко международни звезди - сред тях Керем Бюрсин, който също работи по творческата част на проекта -, въпреки че нито една от тях няма да се появи пред камера както сме свикнали, но ще бъде трансформиран в един вид аватар, който се дефинира като NFT (non-fungible token). Казано по някакъв начин, виртуален герой, който има много персонализации и всяка от тях може да бъде закупена за 280 евро.
„Да видим, знам, че е трудно за разбиране. Но първо трябва да разберем, че това е първият NFS в историята, което означава „незаменима (уникална) история“  и това ме вълнува най-много, че ние сме първи в света и че след нас може би подобни неща ще станат по-чести“, обясни Керем пред La Otra Crónica, въпреки че по-късно трябваше да признае, че все още има части от проекта, които той не знае как работят. „Честно казано, има концепции и процеси, които и аз не разбирам. Но първия път, когато ми казаха за проекта, бях много очарован, защото смятам, че влизането в този свят е част от една вселена, която се движи много бързо."
„От друга страна, тъй като сме актьори и разказвачи, културният въпрос ми се струва много важен. Точно това ме запали, тогава казах: „Добре, това може да окаже влияние, нека го направим!“ И истината е, че процесът беше много забавен. Работим от известно време и не знам колко време ще отнеме, защото отнема почти четири месеца, за да направим тези аватари", призна той. Бюрсин обаче не посмя да каже дали ще прекара голям брой дни в Мадрид. Въпреки това Керем - чието име се произнася Керам - искаше да разкрие, че "нещо много специално" ще го върне в Испания... И то за по-малко време, отколкото очакват последователите му.
„Мисля, че ще се върна през юли за филм. Това е малка роля, но ще ви изненада... Има и други проекти. Все още не мога да кажа много, но мога да ви кажа, че има един в Турция“, каза той. Въпреки това галантът казва, че Испания "много го дърпа" и че има някаква възможност, както се разкри в мрежите, той да се премести да живее тук. „Обичам Мадрид и преместването е нещо, което наистина бих искал... Това не е нещо, срещу което съм. Всъщност бих искал дори да си купя къща... Да, бих искал да изпитам какво означава да бъдете тук повече от седмица“, каза той, преди да говори за всички неща, които го очароват от тази страна на света.
„Това е петият ми път в Испания и първия път, когато дойдох в Мадрид, вече се влюбих, защото това е много атрактивен град и мисля, че това, което го прави най-привлекателен, е атмосферата, хората са страхотни. Испания изглежда прекрасна за мен", каза той. Всъщност Керем твърди, че учи испански, за да зарадва още повече феновете си. „Опитвам се да науча испански свободно и мисля, че се справям добре. Въпреки че, тъй като говоря три езика – включително френски, се опитвам да свържа испанския с други езици , а не трябва, защото е трудно. Но мисля, че след пет месеца ще се справям. Засега знам как да кажа някои неща като "добре". Харесва ми, когато казват "добре, добре, добре". Това е най-доброто!", той — възкликна.
А какво още харесва Бюрсин в Испания? Изненадващо, специфичен герой: Антонио Бандерас, когото срещна на последния фестивал в Малага. „Срещата с Антонио ми даде невероятно усещане, защото аз съм фен от малък и той е много, много важен актьор за всички, това е една сбъдната мечта“, каза той. Според различни турски медии актьорът може да се събере с бившата си партньорка Ханде Ерчел (28) - която изигра Еда Йълдъз в "Любовта е във въздуха". Керем обаче не е коментирал въпроса... Нито в Мадрид, нито в Истанбул.

Много ми хареса как е написана статията. Първо се опитват да обяснят какво представлява този проект Olyverse , а след това са събрали цитати на Керем от интервютата му пред различни медии.

# 523
  • Плевен / София
Не знам дали е нова....но я видях сега...
Ханде Ерчел,  Аслъ Енвер,  Ибрахим Селим и мениджърите от ID агенцията

# 524
  • София
Поли, много ти благодаря за превода на "El mundo".  Много хубаво е представен Керем. Нищо общо с турските медии, които нищо положително не пишат. Всичките им интервюта и публикации са за омаскаряване, компрометиране и изфабрикуване на лъжливи истории. Как пък една положителна статия не излезе за него. Няма да забравя как го плюеха в началото, че не говорел езика, че не бил турчин и тем подобни. А какво го направиха, когато им каза, че са глупаци, защото не носят маски в най-тежкият ковид период. Та се наложи да се извинява, при положение, че беше абсолютно прав. Е, сега им натри носа Керем и те вместо да се корегират продължават с фейк новините. Затова чудесно е намислил Керем да се изнесе от тази токсична среда. Да си купува къща в Испания и да бяга. Джан Яман направи същото, но в Италия. Керем е обожаван в Испания и съм убедена, че там ще направи огромна крачка в своето професионално развитие. Това, което и аз напоследък чета е, че с Ханде са пред прага отново да се съберат. Дай Боже. Много ще се радвам.
Прави ми впечатление, че при това си посещение в Мадрид, не видях чичото на Керем да го придружава. Нищо чудно, наистина да е вярно това, че майката на Керем се е намесила при престоят му в Малага и онази история със Стефани Кайо. Ако е така, браво на мама Чийдем.

Общи условия

Активация на акаунт