💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Линде, там си беше чичото. Снимах си тогава Керем и той влезе в кадър. Joy

За Стефани аз все още имам едно наум и очаквам от там да изскочи нещо, но ще видим.

# 526
  • София
Линде, там си беше чичото. Снимах си тогава Керем и той влезе в кадър. Joy

За Стефани аз все още имам едно наум и очаквам от там да изскочи нещо, но ще видим.
Ааа, чичото бил там. Много зад кадър стои тогава.
За Стефани и аз си имам едно на ум. Не може Ханде изведнъж, без видима причина да избухне и да трие всичко наред. Дано да е само флирт. Керем поне го отрече, та трябва да му вярваме. Стефани и тя каза, че не са имали нищо по-сериозно, само се опознават.  Дано да са се отказали от тази идея за опознаване. Защото това момиче на мен лично никак не ми допада. Да си се взимат с Ханде и да се кротват вече. Кой къде и с кого е бил... до тука.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Хубаво е да се вглеждаме в знаците, които ни се дават. А те са много...

А този фен си е направил албум с истории на ХанКер.

Нещата стават интересни!  И Carlos Grenoir e  последвал Ханде след снощната среща на Керем.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 18:01 от БлагаВест

# 527
Лелеее, какво съвпадение - Sunglasses  май първата работа на новите приятели на Керем от Испания е била да последват "бившата" му  ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
  • София
„Това е колекция с най-висока сантиментална стойност за мен.
Бяхме вдъхновени от фигурите, които имат смисъл в живота ми и много други неща“ – H ✨

https://twitter.com/BettaYildiz/status/1537430670112305154

Grinning

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 18:06 от Dilemi

# 529
# 530
Bell Здравейте, момичета. Отдавна съм на балкона, но след толкова много събития реших да сляза. Вярвам, че казвайки си мнението няма да бъда "наказана". Пък и нееднократно сте писали, че всеки може да напише личното си мнение.
Bell Дисни, Ханде и куп турски звезди и популярни лица в една вечер. Събитие за Турция, още много държави в Европа, както и между другото в България. Ханде бе чудесна, както и всички останали. Не каза нищо съществено от взетото й интервю. Смятам, че така трябва. Очаквам сериал /филм/. С кого и кога - има куп хора около нея, които я съветват, а вярвам, че и тя ще направи правилния избор.
Bell Относно въпросите към нея и Каан за връзката им. Вярвам, че такава е имало. Вярвам, че всичко това не бе пиар за никого от двамата. И двамата нямат нужда от такъв. И да, ясен и чакан отговор, които получихме всички. Ние сме приятели. Такъв обаче можеше да се даде и в самото начало. Видяхме само подсмихвания и чухме, че всичко е ок и са щастливи, при това казано не един път. Написаното и заснетите клипове остават. Ах, Лондон, Лондон. Така решили, така направили. Аз лично спирам до тук.
Bell Ако аз бях на мястото на Керем, нямаше да се върна назад. Вярвам, че няма и да го направи. Преживявайки всяка любов или болка израстваме. Смятам, че той затвори тази страница. Поемайки по своя път, го видях щастлив в Испания. Доста /да не кажа всичко/ сте качили. Специални благодарности към mikipoli за преводите от испански. Да, някои от хората с които се запозна, започнаха да следват Ханде в ИГ. Опознавайки Керем, вярвам, че е казал прекрасни неща за нея. Очакват ни изненади с посока Испания. Чичо му бе там, слезе от колата, когато Керем пристигна в залата от летището. И определено не вярвам, че родителите му ще се намесят в работата и личните му връзки. Керем пристига сам в Турция на 25 години и успява да се справи. Пък и в семейство Бурсин всеки сам гради кариерата си. И нещо за пресата - Керем винаги я е уважавал, макар от очите му да са хвърчали светкавици, той се е усмихвал. Всяка битка с тях е загубена. Не напразно им казват четвъртата власт.
Bell И накрая нещо, което прочетох много пъти - злоба, завист, хейт. Към кого и защо? Не можеш да бъдеш лош човек, когато мислиш различно. И за какво ТУК някой може да завижда на Ханде или Керем? Всеки от нас има своя живот, води своите битки и едва ли би влагал излишна енергия в завист и злоба. Пък и за какво да им завижда, когато те с работата си могат да ни радват? Тук сме, за да общуваме. Или пък трябва всички да мислим еднакво???
Bell Пожелавам  успех на Керем и Ханде в избора им на проекти. Каквито и да са, нека са успешни. На всички вас много здраве и усмивки. И нека лятото донесе на всички много любов.
Bell Лично аз се радвам, че бях част от тази любов, в която се влюбих. И нека всеки намери своя път.

P.s. Благодаря на изчелите ме. Бъдете щастливи. Flowers Cherries

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 23:43 от st_ina

# 531
# 532
  • Плевен / София
Скрит текст:
Bell Здравейте, момичета. Отдавна съм на балкона, но след толкова много събития реших да сляза. Вярвам, че казвайки си мнението няма да бъда "наказана". Пък и нееднократно сте писали, че всеки може да напише личното си мнение.
Bell Дисни, Ханде и куп турски звезди и популярни лица в една вечер. Събитие за Турция, още много държави в Европа, както и между другото в България. Ханде бе чудесна, както и всички останали. Не каза нищо съществено от взетото й интервю. Смятам, че така трябва. Очаквам сериал /филм/. С кого и кога - има куп хора около нея, които я съветват, а вярвам, че и тя ще направи правилния избор.
Bell Относно въпросите към нея и Каан за връзката им. Вярвам, че такава е имало. Вярвам, че всичко това не бе пиар за никого от двамата. И двамата нямат нужда от такъв. И да, ясен и чакан отговор, които получихме всички. Ние сме приятели. Такъв обаче можеше да се даде и в самото начало. Видяхме само подсмихвания и чухме, че всичко е ок и са щастливи, при това казано не един път. Написаното и заснетите клипове оставят. Ах, Лондон, Лондон. Така решили, така направили. Аз лично спирам до тук.
Bell Ако аз бях на мястото на Керем, нямаше да се върна назад. Вярвам, че няма и да го направи. Преживявайки всяка любов или болка израстваме. Смятам, че той затвори тази страница. Поемайки по своя път, го видях щастлив в Испания. Доста /да не кажа всичко/ сте качили. Специални благодарности към mikipoli за преводите от испански. Да, някои хората с които се запозна, започнаха да следят Ханде. Опознавайки Керем, вярвам, че е казал прекрасни неща за нея. Очакват ни изненади с посока Испания. Чичо му бе там, слезе от колата, когато Керем пристигна в залата от летището. И определено не вярвам, че родителите му ще се намесят в работата и личните му връзки. Керем пристига сам в Турция на 25 години и успява да се справи. Пък и в семейство Бурсин всеки сам гради кариерата си. И нещо за пресата - Керем винаги я е уважавал, макар от очите му да са хвърчали светкавици, той се е усмихвал. Всяка битка с тях е загубена. Не напразно им казват четвъртата власт.
Bell И накрая нещо, което прочетох много пъти - злоба, завист, хейт. Към кого и защо? Не можеш да бъдеш лош човек, когато мислиш различно. На какво ТУК някой може да завижда на Ханде или Керем? Всеки от нас има своя живот, води своите битки и едва ли би влагал излишна енергия в завист и злоба. Пък и за какво да им завижда, когато те с работата си могат да ни радват? Тук сме, за да общуваме. Или пък трябва всички да мислим еднакво???
Скрит текст:
Bell Пожелавам  успех на Керем и Ханде в избора им на проекти. Каквито и да са, нека са успешни. На всички вас много здраве и усмивки. И нека лятото донесе на всички много любов.
Bell Лично аз се радвам, че бях част от тази любов, в която се влюбих. И нека всеки намери своя път.

P.s. Благодаря на изчелите ме. Бъдете щастливи. Flowers Cherries
Аз мисля, че завист има не тук във форума, а в собствената им страна. От много време следя дизи индустрията в Турция и не помня след приключване на даден сериал, главните актьори да са следени буквално под лупа както Керем и Ханде. За мен е нездравословно това преследване на Ханде в личния и живот....Няма да повтарям що връзки и приписаха от както приключи сериала...Кому беше нужно това
Лично мен не ме интересува с кого са актьорите чиято кариера следя и си признавам, че не бих издържала този начин на живот...Трябва наистина много да обичаш да професията си, за да търпиш такова вмешателство в личното си пространство...
Много ми харесаха снощните думи на Джансу Дере "Не си заслужава да започваш връзка, само, за да не бъдеш сам"...Съгласна съм с нея...

# 533
Феновете коментират, че Керем вероятно днес се прибира към Турция, защото баща му е рожденик. Cake

Още една снимка от снощи. Не знам кой е този човек, но ризата му е много свежа. Joy

Керем и Марсело Виейра вече се следват взаимно. Марсело го проверих в гугъл,
оказа се футболист от Реал Мадрид, не е в моята сфера. Joy

Гости, забравих да ти отговоря сутринта. Да, снимката с Ханде, Аслъ и мениджърките е нова. Снощи явно са празнували рождения ден на Гюлсуну, която тя поздрави на стори през деня. Може би Гюлсуну е мениджър и на Аслъ и покрай нея е започнало и тяхното приятелство. Доста близки ми се сториха на купона на Дисни. Ние за общ техен проект си мислехме, но явно няма да е. Thinking

Колкото повече време минава, толкова повече мисълта за сдобряване на Ханде и Керем ми е все по-далечна, но не мога да не отбележа , че действията на приятелите от Испания са доста съмнителни и странни. Вече трима от тях последваха Ханде...

# 534
  • София
Привет!

VanityFairSpain има материал за Керем. Доста е дълъг, с много снимки.

JUNE 16, 2022 JUAN CLAUDIO MATOSSIAN

https://www.revistavanityfair.es/articulos/kerem-bursin-series-b … ia-visitas-espana
Керем Бюрсин, турският актьор, който открива Роджър Корман и който отприщва страсти в Испания

https://twitter.com/VanityFairSpain/status/1537359331548712960
Керем Бюрсин, главният герой на турския сериал Любовта е във въздуха, вече се радва на статут на мегазвезда в Испания, за което свидетелства пламът, с който беше приет тази седмица в Мадрид. Ние правим преглед на неговата завладяваща кариера.

През по-голямата част от тази седмица #TheBürsinOlyverse беше актуална тема в Twitter в Испания (а също и в Италия, Бразилия и Египет). Поводът беше посещението у нас на турския актьор Керем Бюрсин, който беше в Мадрид, за да участва в презентацията, заедно с Алваро Морте, Ан Игартибуру и Кайетана Гилен-Куерво от Olyverse, блокчейн платформа, която се фокусира върху производството на аудиовизуални истории, базирани на NFT, които са кръстени като NFS (Non-Fungible Stories).

# 535
# 536
  • Плевен / София
Колкото повече време минава, толкова повече мисълта за сдобряване на Ханде и Керем ми е все по-далечна, но не мога да не отбележа , че действията на приятелите от Испания са доста съмнителни и странни. Вече трима от тях последваха Ханде...

Незнам на какво се дължи, но все повече, в мен се прокрадва мисълта, че това взаимно триене на снимки е с цел да стопират нездравословният интерес към личния живот на двамата....Дали са се разделили и защо, само те си знаят, но аз вярвам, че всеки ще помни "Почукай на вратата ми"....

# 537
Нови Sparkling Heart

https://www.instagram.com/p/Ce39Kdms7v_/

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 20:55 от midnight__sun

# 538
# 539
Ето този руски диджей Зедд е последвал Ханде преди два дни. Даже е харесал последните й публикации. Откакто каза, че няма никой в сърцето й, маймунките се качиха на клона. Animal Hear No Evil

https://www.instagram.com/zedd/

И нещо, което ме разсмя. Satisfied Много потенциални зетове се навъдиха.

Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 23:00 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт