💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ново Wink

П.С.
Мислех си да не коментирам отново това нещо, което е на главата му, но при 39 градуса в Мадрид  - не е много нормално.... Stuck Out Tongue Winking Eye .... добре, че е от нашите .... и нецензурираният коментар ще си го запазя за себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
  • София
Слънчице, ако е знаела Бамби, че така ще я накацат мъжете, да беше го казала по-рано. Изведнъж всички приятели на Керем станаха и нейни приятели.   

# 542
Бамбини, само напомням - бТВ Лейди Wink

Revolving Hearts

# 543
Ето този руски диджей Зедд е последвал Ханде преди два дни. Даже е харесал последните й публикации. Откакто каза, че няма никой в сърцето й, маймунките кацнаха на клона. Animal Hear No Evil

Слънце, Zedd е роден в Съветския съюз, но е отрасъл в Германия. Носител е на Грами. Работил е с Лейди Гага, Селена Гомез, Ариана Гранде ..... Недостатък му е само ръста. Малко е нисичък за нашето момиче.Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздравявам ви с нещо негово, което харесвам

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 21:52 от Snimi

# 544
Дилеми, благодаря за статията, хареса ми. 🤩

Слънце, да не забравяме и Мигел Анхел Силвестре, който продължава чинно да си лайква всяка една нейна публикация.Joy

Никаква злоба няма към Ханде, никаква, само дето е в устата на всички, които не я харесват нонстоп. Коментира се всяко нейно интервю, снимка, действие..когато някой не ти е интересен , не го коментираш и на следиш какво се случва с него, нали така? Преди няколко дни Ханде беше основна тема в поне 3 различни от нашата теми тук във форума. Нека всеки да се придържа към заглавието на темата си, нали затова са сложени тези заглавия.🙃

# 545
  • Плевен / София
Преди няколко дни Ханде беше основна тема в поне 3 различни от нашата теми тук във форума. Нека всеки да се придържа към заглавието на темата си, нали затова са сложени тези заглавия.🙃

Боже, кога станаха три....
Явно им е скучно на потребителите на тези теми и няма нищо интересно около "патроните" им....
Гледам БТВ Лейди и се смея с "влюбените" Ферит и Селин....Тя не може да преглътне, че Серкан допуска в личното си пространство Еда, а  досега приятелката от детинство е трябвало да иска разрешение за да отиде в дома му....Ферит въпреки, че кандидатства за титлата "най модерен" мъж на планетата знаем, че накрая няма да задържи титлата...

# 546
Мики, преброих ги и не са 3, а 5 по мои сметки. Satisfied Няма да ги изброявам, реклама няма да им правя. Satisfied

Чудя се, за какво са тези имена на актьорите в заглавието като се обсъждат такива, които нямат нищо общо с темата? Как обсъждаш някой и същевременно не ти е интересен? Satisfied

Ново

"Огромно удоволствие беше да споделя тези дни с теб приятелю. Нека се видим отново."

# 547
Като мрънкалото в темата напоследък, да кажа нещо позитивно: Сменил е шапките .... Хип хип ура .. Stuck Out Tongue Winking Eye Wink

Ново

"Огромно удоволствие беше да споделя тези дни с теб приятелю. Нека се видим отново."

[/quote]

# 548
  • Плевен / София
Мики, преброих ги и не са 3, а 5 по мои сметки. Satisfied Няма да ги изброявам, реклама няма да им правя. Satisfied

Чудя се, за какво са тези имена на актьорите в заглавието като се обсъждат такива, които нямат нищо общо с темата? Как обсъждаш някой и същевременно не ти е интересен? Satisfied

Ако може на лично кои са темите...Любопитно ми е...
Баба ми казваше "по добре в устата, отколкото в краката..."
Какво толкова има да коментират една "бездарна" актриса, която става само за реклами и то защото има "безброи" пластични операции......На някои им е кисело гроздето....
Специално за Налбантова и другите харесващи Еда с къдрици

Да нямаме в темата държащи матури тази година....

# 549
  • София
Това не е ли онази розова шапка, която му беше подарила Ханде, когато и двамата твърдяха, че "Aşk yok"?

Едно много хубаво видео на Бренда Уолш. Много точно е предала събитията от тези няколко дни.

Керем е бил пиян снощи, а Ханде е била будна до 3 часа през нощта.

А днес Ханде е слушала песента "Тенджере капак", на която Еда и Серкан танцуваха...

И най-важното, причакали са Каан и са го попитали, дали това което казва Ханде, че са само приятели е вярно. Той е потвърдил, че Ханде казва истината.

Ето го и самото видео. Може да се включат субтитри.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 23:04 от БлагаВест

# 550
Фенка е качила нови снимки от тези дни. Като гледам 2 пъти е успяла да се снима с него , в 2 различни дни.

И тази излезе от летището, но е заснета при пристигането му. Не знаем още къде се намира в момента. Sunglasses

# 551
Още от Керем

Лека нощ! Nature Sparkler

# 552
Идвам пак по никое време да си разкажа епизода по btv Lady. Heart Eyes

Отново имахме прекрасни сцени с Еда и Серкан. Милият Роботчо, не знае какво да прави с чувствата си , почувства и той пеперудите, затова опита да сложи отново границата между тях в ето тази сцена..

После обаче му стана гузно и отиде да се извинява по неговия си начин. Сириус искал да се види с Еда ,  мхм , всички повявахме.Joy

Не мога да те разгадая. Ту си добър, ту лош.
...
Казах ти , че не можеш да ме докосваш физически, ти ми казваш, че не мога да докосна душата ти.
🤍

Какво ли си мисли Серкан , гледайки Еда в тази сцена..

И за финал един любим диалог
- Селин е идеалната жена.
- Щом е идеална, защо ще ревнува от мен?
- Има много неща, на които да завижда. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 553
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 554
Мики, върнах се пак да го видя този с Керем на снимката в пост # 533, Joy очите ми останаха в цветната му ризка Joy Joy

По епизода и по-специално твоят любим диалог -за мен впечатляваща е друга част от него, там където Еда пита кое е нещото, което най-много харесва в Селин и той отговаря първо ума ѝ, после добавя и друго. Робот Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт