май първата работа на новите приятели на Керем от Испания е била да последват "бившата" му ... 

Здравейте, момичета. Отдавна съм на балкона, но след толкова много събития реших да сляза. Вярвам, че казвайки си мнението няма да бъда "наказана". Пък и нееднократно сте писали, че всеки може да напише личното си мнение.
Дисни, Ханде и куп турски звезди и популярни лица в една вечер. Събитие за Турция, още много държави в Европа, както и между другото в България. Ханде бе чудесна, както и всички останали. Не каза нищо съществено от взетото й интервю. Смятам, че така трябва. Очаквам сериал /филм/. С кого и кога - има куп хора около нея, които я съветват, а вярвам, че и тя ще направи правилния избор.
Относно въпросите към нея и Каан за връзката им. Вярвам, че такава е имало. Вярвам, че всичко това не бе пиар за никого от двамата. И двамата нямат нужда от такъв. И да, ясен и чакан отговор, които получихме всички. Ние сме приятели. Такъв обаче можеше да се даде и в самото начало. Видяхме само подсмихвания и чухме, че всичко е ок и са щастливи, при това казано не един път. Написаното и заснетите клипове остават. Ах, Лондон, Лондон. Така решили, така направили. Аз лично спирам до тук.
Ако аз бях на мястото на Керем, нямаше да се върна назад. Вярвам, че няма и да го направи. Преживявайки всяка любов или болка израстваме. Смятам, че той затвори тази страница. Поемайки по своя път, го видях щастлив в Испания. Доста /да не кажа всичко/ сте качили. Специални благодарности към mikipoli за преводите от испански. Да, някои от хората с които се запозна, започнаха да следват Ханде в ИГ. Опознавайки Керем, вярвам, че е казал прекрасни неща за нея. Очакват ни изненади с посока Испания. Чичо му бе там, слезе от колата, когато Керем пристигна в залата от летището. И определено не вярвам, че родителите му ще се намесят в работата и личните му връзки. Керем пристига сам в Турция на 25 години и успява да се справи. Пък и в семейство Бурсин всеки сам гради кариерата си. И нещо за пресата - Керем винаги я е уважавал, макар от очите му да са хвърчали светкавици, той се е усмихвал. Всяка битка с тях е загубена. Не напразно им казват четвъртата власт.
И накрая нещо, което прочетох много пъти - злоба, завист, хейт. Към кого и защо? Не можеш да бъдеш лош човек, когато мислиш различно. И за какво ТУК някой може да завижда на Ханде или Керем? Всеки от нас има своя живот, води своите битки и едва ли би влагал излишна енергия в завист и злоба. Пък и за какво да им завижда, когато те с работата си могат да ни радват? Тук сме, за да общуваме. Или пък трябва всички да мислим еднакво???
Пожелавам успех на Керем и Ханде в избора им на проекти. Каквито и да са, нека са успешни. На всички вас много здраве и усмивки. И нека лятото донесе на всички много любов.
Лично аз се радвам, че бях част от тази любов, в която се влюбих. И нека всеки намери своя път.
Здравейте, момичета. Отдавна съм на балкона, но след толкова много събития реших да сляза. Вярвам, че казвайки си мнението няма да бъда "наказана". Пък и нееднократно сте писали, че всеки може да напише личното си мнение.
Дисни, Ханде и куп турски звезди и популярни лица в една вечер. Събитие за Турция, още много държави в Европа, както и между другото в България. Ханде бе чудесна, както и всички останали. Не каза нищо съществено от взетото й интервю. Смятам, че така трябва. Очаквам сериал /филм/. С кого и кога - има куп хора около нея, които я съветват, а вярвам, че и тя ще направи правилния избор.
Относно въпросите към нея и Каан за връзката им. Вярвам, че такава е имало. Вярвам, че всичко това не бе пиар за никого от двамата. И двамата нямат нужда от такъв. И да, ясен и чакан отговор, които получихме всички. Ние сме приятели. Такъв обаче можеше да се даде и в самото начало. Видяхме само подсмихвания и чухме, че всичко е ок и са щастливи, при това казано не един път. Написаното и заснетите клипове оставят. Ах, Лондон, Лондон. Така решили, така направили. Аз лично спирам до тук.
Ако аз бях на мястото на Керем, нямаше да се върна назад. Вярвам, че няма и да го направи. Преживявайки всяка любов или болка израстваме. Смятам, че той затвори тази страница. Поемайки по своя път, го видях щастлив в Испания. Доста /да не кажа всичко/ сте качили. Специални благодарности към mikipoli за преводите от испански. Да, някои хората с които се запозна, започнаха да следят Ханде. Опознавайки Керем, вярвам, че е казал прекрасни неща за нея. Очакват ни изненади с посока Испания. Чичо му бе там, слезе от колата, когато Керем пристигна в залата от летището. И определено не вярвам, че родителите му ще се намесят в работата и личните му връзки. Керем пристига сам в Турция на 25 години и успява да се справи. Пък и в семейство Бурсин всеки сам гради кариерата си. И нещо за пресата - Керем винаги я е уважавал, макар от очите му да са хвърчали светкавици, той се е усмихвал. Всяка битка с тях е загубена. Не напразно им казват четвъртата власт.
И накрая нещо, което прочетох много пъти - злоба, завист, хейт. Към кого и защо? Не можеш да бъдеш лош човек, когато мислиш различно. На какво ТУК някой може да завижда на Ханде или Керем? Всеки от нас има своя живот, води своите битки и едва ли би влагал излишна енергия в завист и злоба. Пък и за какво да им завижда, когато те с работата си могат да ни радват? Тук сме, за да общуваме. Или пък трябва всички да мислим еднакво???
Пожелавам успех на Керем и Ханде в избора им на проекти. Каквито и да са, нека са успешни. На всички вас много здраве и усмивки. И нека лятото донесе на всички много любов.
Лично аз се радвам, че бях част от тази любов, в която се влюбих. И нека всеки намери своя път.

Много потенциални зетове се навъдиха. 

Препоръчани теми