💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,
 мили,  прекрасни  момичета!
Да е спокоен, усмихнат и пъстър денят ви! И да сте здрави!

"Когато мъж реши да обича
...личи от километри...
За него няма пречки и дума,
като ....невъзможно...
Времето му става твое,
а мислите му пълни са
.... с желания...
Желание да дари любов!
Да обича,  да бъде добър
Да се грижи за теб.
Да те мисли.
Да ухае на теб през целия ден
и да бърза вечер
....в прегръдките твои да бъде....
Когато мъж реши да обича
....личи в очите....
Те говорят,  дори да мълчи.
Има пламъче вътре във тях
....което гори и вътре си ти...
В него се виждат, твойте усмивки.
Там ще откриеш и своите болки.
Когато мъж реши да обича
...ще ти вземе тъгата и ще я счупи на две...
След това раните с любов ще лекува
...обич ще ти подари...
Когато мъж обича, му личи!"
              💞💞💞

# 556
  • София
Привет! Heart Eyes Лек ден ви желая, с мисли и планове за почивните дни! Grinning

Бабче, разчувства ме рано, рано! Heart Eyes Благодаря ти! Flowers Hibiscus

"Когато мъж реши да обича
...личи от километри...
За него няма пречки и дума,
като ....невъзможно...
Времето му става твое,
а мислите му пълни са
.... с желания...
Желание да дари любов!
Да обича,  да бъде добър
Да се грижи за теб.
Да те мисли.
Да ухае на теб през целия ден
и да бърза вечер
....в прегръдките твои да бъде....
Когато мъж реши да обича
....личи в очите....
Те говорят,  дори да мълчи.
Има пламъче вътре във тях
....което гори и вътре си ти...
В него се виждат, твойте усмивки.
Там ще откриеш и своите болки.
Когато мъж реши да обича
...ще ти вземе тъгата и ще я счупи на две...
След това раните с любов ще лекува
...обич ще ти подари...
Когато мъж обича, му личи!"
              💞💞💞

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 09:57 от Dilemi

# 557
  • София
Привет момичета. Нека днешният петъчен ден да е спокоен и лек.     

Хубавите новини ни заливат от няколко дни.
Керем последва Левент и Ипек... собствениците на Casa Mila... където Ханкер отиде за рождения ден на Ханде.

Малка актуализация... Всички приятели на Керем последваха Ханде, без футболиста от Реал Мадрид. Като за Армандо казват, че я последвал преди да се напие. Какво ли е говорил цяла нощ Керем за Ханде, та да са толкова единни всички. Чудя се момичета, как така един мъж, на който са му "изневерили", купонясва с приятели и ги кара да последват "неверницата". Този Керем, съвсем си е загубил ума по Бамби!!! 

А Ханде взела, че увековечила тази толкова емблематична снимка, като я превърнала в бижу! Нищо, че я изтри от сторито си. 
Да си призная в първият момент не схванах, какво точно изобразява това бижу. Снощи се загледах и видях двете глави допряни една до друга. Уникално го е измислила Ханде. Признавам й таланта. И ще ми твърдят, че го е забравила и с лека ръка му е изневерила...

„Това е колекция с най-висока сантиментална стойност за мен.
Бяхме вдъхновени от фигурите, които имат смисъл в живота ми и много други неща“ – Ханде!

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 14:48 от БлагаВест

# 558
Здравейте Animal Bee

Времето е нямо. И тъй като не може да ти каже нищо , ти показва...

Башак и Чааръ са на почивка в Милано за 15 дни. Heart Eyes

Поздрав с още една моя любима песен на Сепеда

Превод
Скрит текст:
Не знам дали да замълча и да бъда мъртъв човек
От онези, които пазят думите вътре в себе си
Не знам дали да млъкна, не знам дали да викам
За щастие ми е все едно
А ти за какво си? Всеки път, когато почувствам
Всеки път, когато скоча, ти идваш и търсиш своя момент
И какво ми пука? Добавям още един
към списъка с глупаци, които искат да ме видят да плача
И дори стъпил на земята аз летя, летя, летя, летя, летя
И когато кацна, аз съм безсмъртен
Всеки куршум се изплъзва и аз излитам отново
Стъпил на земята
Аз летя, летя, летя, летя, летя
И когато кацна, аз съм животно
Така че бягай, защото хапя отзад Joy
Аз съм легенда и днес идвам с едно предложение
Да ти кажа да млъкнеш и да затвориш вратата на излизане
И какво ме интересува, ако има още един
в списъка на глупаците, които искат да ме видят да плача

# 559
Sparkling HeartЗдравейте! Благодаря на всички ,които намират и ни дават информация за  Ханде и Керем! Гледам ги и си мисля, че такава жена не може да бъде лесно оставена или забравена, и такъв мъж не може да бъде просто зарязан или изоставен. Другото, което си мисля, че двамата  поставиха информационно затъмнение върху личния си живот/ дано да съм права/.Така трябва да бъде. Безкрайно им се радвам и макар да не пиша, задължително влизам поне веднъж в темата.
 Хареса ми новото сериалче на FOX TV "По- красива от теб". Не трябва да се сравнява с "Почукай на вратата ми", защото няма място за сравнение" , но е приятен и на Бурак и Джемре им се получава.
   Слънчев и успешен ден!:sparkling_heart:

Тези средиземноморски вечери!!!!!!!

# 560
  • София
Толкова се радвам на тези двама сладури Башак и Чааръ. Тихо, без много шум си изживяват любовта. Само така може да се съхрани една връзка.

Една много красива снимка на Ханде.

И един невероятно секси мъж...

# 561
Mery18 , радвам се да те видя Hug Аз още чакам бг субтитри за новия сериал на Айше, не са излезли , само някакъв автоматичен превод, който знам, че ще е ужасен. Grinning

Нов пост от Ханде в инстаграм с нова снимка от Nocturne. Тази рокличка ми хареса най-много от цялата реклама, мисля че и на Линдето също, коментира тогава и запомних. Stuck Out Tongue Winking Eye

Красавица! Flowers Hibiscus

# 562
  • Плевен / София
Mery18 , радвам се да те видя Hug Аз още чакам бг субтитри за новия сериал на Айше, не са излезли , само някакъв автоматичен превод, който знам, че ще е ужасен. Grinning

Нов пост от Ханде в инстаграм с нова снимка от Nocturne. Тази рокличка ми хареса най-много от цялата реклама, мисля че и на Линдето също, коментира тогава и запомних. Stuck Out Tongue Winking Eye

Красавица! Flowers Hibiscus
Аз като черна станция да си кажа, че с тези обувки крака и изглежда още по голям....Stuck Out Tongue Winking Eye Но цвета им е супер Kissing Heart

# 563
Оп, реших пак да проверя за превод на новия сериал на Айше. Преди 14ч е качен. Оставям ви линк.
По-красива от теб еп.1
https://m.ok.ru/video/3507929156292?fbclid=IwAR3gJOhj03TcuSXRj0B … IXj1ptTg_332hFns8

Гости , и на мен ми хареса цвета на обувките.Smirk

# 564
  • София
Поли, как ги помниш тези подробности? Голям бонбон си!         
Ето я моята любима рокличка в цял ръст. Де да бях на годините на Ханде с какъв кеф щях да си я нося.

Гости, наистина такива обувки с остър връх правят крака по-голям, защото обикновено се купуват с един номер по-големи. Аз никога не съм ги харесвала. Предпочитам по-заоблените. Да не говорим, че са по-удобни за носене. Ама, мода...

# 565
Здравейте! Flowers Hibiscus

Mery18, искам на теб да благодаря и на тези, които слизат от балкона, без значение колко често. Винаги е хубаво, когато се включват нови потребители или такива, които поради една или друга причина не са толкова активни. Много хубаво ми става като се отбележите. Relaxed

Присъствието на Керем в Испания е отразено от доста медии.

Феновете творят красоти Sparkling Heart

# 566
Ново от Olyverse
🚀 Събитието за стартиране на Olyverse беше ЕПИЧНО! 🚀
 📸 Още снимки и видеоклипове идват следващата седмица.
 Нямаме търпение да ги споделим с вас!
 Останете на линия 🤩

И една сладурска снимка на Мая и сестричката й Heart Eyes

# 567
Ханде напредва Wink

Керем ако обиколи едно - две заведения тия дни с приятели, като нищо още този месец са станали 30М Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
  • София
Изтече новина, която е привлекла вниманието на всички на вечерта на официалното представяне на Disney Plus. Ханде Ерчел е дошла на церемонията без нейната мениджърка Дамла, която иначе никога не я оставя сама. Дамла не се появи на Дисни вечерта. Това е породило много слухове, дали двете не са се разделили. Интересното е, че мениджърът на Ханде, Дамла не е споделила никакви снимки от събитието. Изтекоха много снимки на Ханде как се забавлява, но Дамла не е публикувала абсолютно нищо до този момент.  Предстои да се изясни, какво точно се случва.

# 569
Линде, нещо са те подвели в информацията. Там беше Дамла, помня , че я видях и на други снимки. Била е с Аслъ, с нея пристигнала, не с Ханде.

А тази снимка е от следващия ден 15.06, на рождения ден на Гюлсуну

Като ги гледам съвсем добре си се разбират. Почвам да си мисля, че тези слухове за смяна на агенция, изтичащ договор и т.н. са фенски измислици. Ако Ханде не я устройваха условията , едва ли щеше да стои толкова време в тази агенция. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт