Дванайсет години - равносметка и избор

• 62 025
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • столицата
Явно доста сме звъняли на телефоните на НЕГ Simple Smile Поне спечелихме няколко дни. Сега остава и допломите да са правилно отпечатани Simple Smile
На връчването на дипломи присъстват ли родители?

# 241
  • София
Да, разбира се, който иска.. Ще видиш Верчето за последно..Laughing

# 242
  • София
Да, разбира се, който иска.. Ще видиш Верчето за последно..Laughing
За втори и последен път ( първият беше на изпращането им)...

# 243
  • столицата
Simple Smile Честно да ви кажа, нямам спомени да съм я виждала наживо. Може би сега е моментът.

# 244
  • тук-там
И аз не съм. Тя съществува ли изобщо?

# 245
  • София
Simple Smile Честно да ви кажа, нямам спомени да съм я виждала наживо. Може би сега е моментът.

Не си изпуснала нищо...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Съществува и още как,  mtz, хербаризирана сякаш в годините - слаба и проклета, с вързана на кок коса. И вярна дружка на Синеоката в добавка - перфектната комбинация просто... Sad. Като се раздават национални дипломи на НЕГ-ри (тоест когато има наградени), винаги е там, рамо до рамо с нея..Дали и други директори ходят..

Но извън нейната персона, ако имате възможност, родители с деца в което и да е училище, отидете на връчването на дипломите, емоция си е. Simple Smile

# 246
  • София
И моето отишло днес да си види матурите - само емотикони и линии, няма оценки на отделните модули.
Поне си е видяла оценката от защитата - 98 т.

# 247
Хаххаха добро описание на директорката. Още се чудя колко отпуска има тази жена,  че 5 години не се яви на работа...

Видяла е матурата. Доста орязани били хората с есета. Дори, учителят по български,  който бил там не приемал за нормално оценяването. 
Хубавото е, че на нея не й трябва тази оценка, но има съученици, за които са важни...

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 14:31 от Adelle08

# 248
  • София
И маята полюбопитства днес къде са 7.5 точки от матурата (другите 2 знаехме със сигурност). Та 4.5 са паднали от есето и 3 от останалите литературни въпроси - по половин, по половин.
Като цяло никой никъде не пише рецензии върху работата, има само знаци с друг цвят, а може и това да няма. При нас всеки проверител пише протокол, в който си нанасят мотиви за оценката и може да се изиска, може да са две изречения, но пише. Не зная в средните училища как е.

# 249
  • София
И при нас две точки са от грешки на първи модул - механизъма и още нещо беше (бях останала с впечатление, че загубените точките са 4), останалите седем  са от отворени въпроси + ЛИС.

# 250
И дъщеря ми е ходила да си гледа работите. Поне да е наясно откъде са й взели точки. Каза, че е ясно кои са точно сгрешените въпроси, въпреки че на едно място имало нещо подчертано, без да разбере защо. Загубата е от литературни въпроси + ЛИС.

# 251
По-назад в темата видях коментари за това, че препоръчват ЛИС да се пише, но въпреки че на него е по-вероятно да дадат висок брой точки (и все пак човек трябва да си знае произведението, за да се случи това Wink ), на есето също е абсолютно възможно да се постигне добър резултат.
БЕЛ (ЕСЕ) - 6.00 (98,5 т.)

# 252
  • Варна
Аз да попитам докога са здравно осигурени? Тъй като набора така или иначе няма да започне работа през юни.

# 253
  • София
На нашите в училище са им казали, че са осигурени до края на юни.

# 254
  • Русе
Успех на наборите днес, които са на изпит в СУ.

Общи условия

Активация на акаунт