Дванайсет години - равносметка и избор

• 61 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
При нас дипломите ги връчиха вчера - тържествено, в двора на училището, като на отличниците ги връчи директорката, а на останалите - класните.
Наборът подаде за СУ, макар че, е доста малък шанса да влезе. В тази връзка, има ли обявени някъде бройките на студентите по специалности? Не успях да намеря.
Сега се чуди за ТУ София и филиал Пловдив, и ПУ... С тези малоумни срокове хич не знам как да действаме.
В ПУ ще влезе на първо класиране, по първо желание, и ако не запише до 8.07, ще си загуби мястото, а класирането в ТУ излиза на 09.07...луда работа! Наборът предпочита ТУ...А за СУ ще чака евентуално и второ класиране...уффф
Направо не знам!

# 406
Някой успял ли е да свали диплома от сайта на МОН ?

# 407
Винаги е било така с класиранията и записванията, по мое време така се дублираха ТУ с ЛТУ, буквално за ден разлика.

# 408
  • София
В НГДЕК по традиция връчването на дипломите ще бъде в Аулата на СУ. В четвъртък ще е. Часа го забравих. Младежът ще се върне тази вечер и ще го питам. Смятам един от нас да ходи и да снима.
И НПМГ са утре в Аулата на СУ Simple Smile Ще идем и ние да я видим Simple Smile Сашето.. не аулата Wink

# 409
  • Русе
Момичета, тези, които подадохте вече в СУ, всички страници ли на дипломата сканирахте? И скан или снимки от тел?

# 410
Ели, аз сканирах всички страници. Младежа в момента подава документите в СУ онлайн.

# 411
Момичета, тези, които подадохте вече в СУ, всички страници ли на дипломата сканирахте? И скан или снимки от тел?

Снимки от телефон. Само внимавайте дали са .png или .jpeg (само такива приемат)

# 412
  • Русе
Благодаря.
А таксата как е? Не е колкото един семестър, нали? Simple Smile

# 413
  • София
Дипломите ще ги връчват тържествено утре. Наборката категорично ми забрани да отида. Дано все пак да видя снимки.
Според мен настоявай. Вероятно момичето си мисли, че едва ли не мама ще е единствената и затова така е казало.
Две са причините да мисля така.
Първата е, че тържеството е предназначено за ученици и родители. Вчера беше връчването на дипломите в нашето училище. Беше много тържествено. Всяко дете получи лично дипломата си от директора. Родителите бяхме наистина много. Евентуално да са отсъствали единици.
Втората е мой личен опит от далечните ми ученически години. Отивахме на лагер, някъде да сме били 10-11 клас. Тръгвахме от централна гара София с нощен влак. Аз така отказах на майка ми да дойде да ме изпрати. Познай дали не бях единственото дете без родител на гарата в този късен час. Още тогава съжалих за глупавата си постъпка и исках да върна времето назад...

# 414
  • София
Нашите дипломи ще ги раздават евентуално на 24.06. /петък/.
Но много евентуално.

Младежите, които са подали молба за приоритетно изготвяне на дипломите си може би ще ги получат ден по-рано, но тогава няма да участват в официалното им раздаване.

Изобщо положението е смотано отвсякъде.

# 415
Мерси Ирина, знам, че сигурно след години ще съжалява.
Поканата за връчването на дипломите е публикувана на сайта на училището и е адресирана и до родители.
На тържеството щели да  присъстват 1/3 от децата от техния клас, останалите са в чужбина или вече работят.

# 416
  • столицата
Ох, големи простотии с тези дипломи. И това май се повтаря всяка година.

# 417
  • София
Мерси Ирина, знам, че сигурно след години ще съжалява.
Поканата за връчването на дипломите е публикувана на сайта на училището и е адресирана и до родители.
На тържеството щели да  присъстват 1/3 от децата от техния клас, останалите са в чужбина или вече работят.
Според мен и вие ще съжалявате. Поговорете с нея. Този момент е празник и за вас. Аз съжалявам, че я послушах и не отидох на последния учебен ден. Бях на първия ѝ, държах я за ръчичка, а сега тя каза да не ходим. И ме е яд, че не настоях.

# 418
  • sofia
Лютиче, няма да ги раздават в аулата на СУ, а в ботаническата градина.

# 419
Аз настоях и за последния учебен ден и за дипломите... Категорично ми отказа, даже малко обиден го даваше на настояването... Приемам го философски - и това бебе порасна, здрав да е!

Общи условия

Активация на акаунт