Отговори
# 540
Честита Нова Година! Здраве и щастие на всички 💓

За много години и от Керем и приятели

Новогодишен поздрав от Хектор 😉

https://mobile.twitter.com/thebursinguncel/status/1609291642095259649

# 541
  • София
Дами Nature Sparkles,

честита Нова година! Пожелавам ви 2023-та да ви сбъдне всичко онова, за което мечтаете, и да не ви вземе нищо. Бъдете здрави, щастливи и много обичани. Heart

И с ей такива усмивки винаги!!!

И много пътешествия до чудни местенца…

Орисах ви. Simple Smile

~ Ваша Бърборанка ~

# 542
# 543
Честита Нова година, Керемки. Бъдете здрави, щастливи и обичани. Много успехи на патрона през 2023-а. Има неща, които да чакаме, а дано ни очакват и безброй приятни изненади.

# 544
Добро утро

# 545
  • София
Дами, някоя от вас, която следи Керем от по-дълго време, знае ли каква е историята му с Гюнфер? Изглеждат ми повече от мениджър-актьор отношения. Изглеждат по-скоро близки приятели. То не че не е важно да е така, хубаво е да си в добри и близки отношения с мениджъра си. Но се чудя колко добър такъв е Гюнфер. Направи ми впечатление, че е загубила 3-ма от по-новите си клиенти - Алиджан (Сейфи), Неслихан (Айдан) и Акън. Защо ли?! Thinking Не се сещам и какво толкова е направила за Керем в последната година и половина… Та се чудя - дали има шанс да я смени? Като гледам, най-утвърдените имена са в ID. ICON също напредват, както и Ахмет Коралтюрк. Споделете впечатления, ако имате такива - по темата с агенциите в Турция. Wink

# 546
Добро утро!
БЪРИ до колкото си спомня беше в агенцията на Гайе Сьокмен в началото защото от там имат общи снимки с Киво и след това отиде в някаква ph7 какво стана с нея не знам може Гюнфер да е част от самата такава агенция хич не съм се интересувала по този въпрос....

Хубав ден ви желая!

# 547
Аз не виждам Керем да бъде в голяма агенция. Той е прекалено свободолюбив, за да се ограничи с някакъв договор. Мисля, че с Гюнфер са си полезни един на друг и всичко е по приятелска линия. Договорили са се, тя не му се меси и не му досажда много много 😉 взема си процента печалба, а той сам си решава кое, къде и как. Винаги съм имала усещането, че Керем сам си управлява кариерата. Ето в Испания чичо му е мениджър, заобиколил се е с близки хора.
Сакън ID 😂

Лек ден! 🍀

# 548
Това партньорство и Нилпери са Топ всичко друго да яде пасти

# 549
Розичка Hug , и аз много ги харесвам с Нилпери , много си подхождат , може би , защото са на една вълна - и двамата са пътували и са по скоро са деца на света отколкото на Турция - с всичките предразсъдъци и псевдо морал .
Как сте дружки ? Heart Heart Heart

# 550

Ново интервю на Керем от вчера вечерта.

Въпрос: Успех с новия проект.
Керем: Дано стане добре, да видим.
Как сте, чакахте, много е студено, съжалявам за дъжда.
Имахте и гала, как беше? Беше ли добре?

Q: Беше добре, ще се радваме, ако гледате и се надяваме, че ще направите коментар.
Керем: Надявам се. Определено се надявам да се е получило добре.

Въпрос: Какъв проект ви очаква?
Нека поговорим за вашия проект. Кога ще бъде? Вашите фенове го очакват с вълнение.
Керем: Да, надявам се да е различен проект, но все още не е ясно кога ще излезе. Ще видим, но преди това ще има много други различни проекти.

Въпрос: Ще бъде ли дигитален или?
Керем: Ще бъде по телевизията, после филм, после ще има дигитален.

Въпрос: 2023 г. ще бъде пълна с Керем Бюрсин.
Керем: Иншаллах. Иншаллах. Иншаллах.

# 551
Чакаме новите проекти...

# 552

Еййй, този човек няма спирачки и определено много обича да се снима. Не познам друг артист от неговия ранг, който всеки ден да пуска нещо из социалните мрежи. Ако не е фитнес, ще е музика или някоя самотна звезда в нощта. Понякога ще е някой купон с приятели или нещо подобно. Много активен и социален човек. Не разбирам дали си е такъв по природа или някаква форма на нарцистизъм.

# 553
  • София
Дени, Керем въобще ама въобще не е бил активен в социалните мрежи преди. Диди може да потвърди. Покрай сериала (Сен чал) се научи. Шегувахме се, че Ханде му влияе, защото тя беше доста по-активна в Инстаграм от него. Което много ни радваше, защото искахме постоянно да виждаме ново съдържание от тях. След като сериалът свърши, Керем изчезна. Появяваше се от време на време де. Но като цяло му секна активността. Сега е що-годе активен, да. Но пак е на периоди. А и рядко пуска снимки на себе си. По-скоро публикува неща, които го вълнуват, случват се в момента. Wink

# 554
Керем по принцип е скаран със СМ, а понякога даже си взема отпуск от тях. Сега обаче трябва да е активен, защото предстоят проекти 😎

И е много добър фотограф, може да направи изложба със снимките от Лейка

Филм, дигитал, тв... Аз бих гледала филма, но зависи от историята, да не е лигава, а смислена и интересна

Общи условия

Активация на акаунт