Отговори
# 555

Преди 35  💥      След 35 🔥

Бърборанче, вярно е, че периодични публикации прави самия той. По- скоро хората, с които по някакъв начин са близо до него пускат общи снимки и сторита. Ама и аз да бях в приятелския му кръг щях да снимам често, често, така че ги разбирам хората 🤪

Miraland, не ми дойде на ум, че сам или почти сам си прави PR на проекта с малката Едра и затова пуска снимки и съдържание около филма. Даже бързото интервю от миналата вечер си беше предварително планирано. Харесва ми, че въпросите бяха само за работата му.

Мисля, че репортери и журналисти трябва да задават въпроси свързани с работата на хора като Керем, защото иначе стават пълни небивалици. Ама къде ти, обикновено турските репортери са много смотани и въпросите им адски тъпи.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 21:33 от DeniAra

# 556
Четвъртъчни вибрации 🙂🙃😃

Керем, доста материал за гледане и размисли пусна днес. Явно вибрациите (кой ги знае какви са) са силни.

Жестоко тяло има този човек. Не искам да знам на какво се подлага във фитнеса. Това което ни показва е само върха на айсберга. Тези мускули са плод на зверски тренировки, при това положение няма химия.

# 557
Бърборанка,  Мира, Диди, Дени, Фили, мерси за споделеното.  Flowers Hibiscus

Страхотно тяло - наистина доста труд полага, за да го поддържа в такъв вид. Heart Exl

Цитат
Керем: Ще бъде по телевизията, после филм, после ще има дигитален.
Чакаме всичко значи - хади, на хаир да е.Hands Clap

Бившата любима на галата на сериала й "Шахмаран" с Мерт Рамазан Демир и Бурак Дениз, който пускат утре по Нетфликс.

# 558
Много е красива Серенай. 😍
Керем да се стяга в кръста, можеше да ползва популярността, която беше набрал, а не да...участва в тънки интриги.

# 559
Щом се сещаме за бивши колежката бивша Лейля Лидия Туутлу е родила днес.
Живо и здраво да е сладурчето и да отрасне със семейството си обичано.

Серенай и по гащи и без тях е ...
Много малко турски актриси да облекат това биха изглеждали като
нея ето затова е била севгили на КБ
3г и половина заради смелостта си. Звездата си е звезда....

# 560
Бива ли тези голотии от Керо за лека нощ 🥴 Ама тя и Серка е по гащи така, че ще затворим по едно око 😀

Само Хектор да не ревнува...😏

# 561
Бива ли тези голотии от Керо за лека нощ 🥴 Ама тя и Серка е по гащи така, че ще затворим по едно око 😀

Само Хектор да не ревнува...😏

Него ще му уредим една среща с Орфе и без това не са се виждали бая време....

# 562
Единствената му сериозна връзка в Турция. Не случайно след нея нещо не му върви в любовта и върши глупости 😉😁

И честито на Лейля 🍀

Ей с тази колежка съм го признала на екрана.
Химия 💯💥🔥 Свободна е Яска, това между другото...😂

Те Хектор и Орфе може и да са се срещали, ние няма как да знаем, хм 🤐

# 563
Кой/коя е Орфе?

# 564

Кучето на Серенай

# 565

Кюпека на Серенай

Мире не ми говори за Яска,че като знам,че ще е военна в дизи с Кубилай Ака ми се плаче...
Грацията на този лебед е нещо велико.

Като я спомена тези са новинкии...

# 566
Със малко закъснение да отбележим РД на Тео
4 годинки 💓 Да расте здрав и щастлив за радост на цялото семейство🍀

Ясемин миналата година се снима в сериал американска продукция на Парамаунт "Турският детектив". Премиерата ще е тази година, но не се знае още кой месец.  За този сериал писа дори и най популярния филмов американски сайт Deadline

Иит одобрява 😀

Еееее, не мога да се сдържа 😏 Сори нот сори 😁

# 567
  • София
Оплюли са доста Серенай за избора на тоалет, но на мен лично ми харесва. Отива й. Тя е по-смела и екстравагантна в стила на обличане. Което пасва на цялата й същност. Има нестандартни черти, по-освободена е като поведение. Харесва ми визията й от снощи - прическа, бижута, тоалет. Всичко е супер според мен! Hands Clap

Керем е извадил мускули, но ми се струва отслабнал. Прекалено е изчистен за вкуса ми. Твърде много вени и жили. Честно казано, харесвам го с малко повече маса (килограми отгоре) и по-малко изразени мускули. Сега ми е сух и това го състарява. Ето тук според мен е в перфектна форма, която му отива на фигурата и ръста. Wink

# 568
Оплюли са доста Серенай за избора на тоалет, но на мен лично ми харесва. Отива й. Тя е по-смела и екстравагантна в стила на обличане. Което пасва на цялата й същност. Има нестандартни черти, по-освободена е като поведение. Харесва ми визията й от снощи - прическа, бижута, тоалет. Всичко е супер според мен! Hands Clap

Керем е извадил мускули, но ми се струва отслабнал. Прекалено е изчистен за вкуса ми. Твърде много вени и жили. Честно казано, харесвам го с малко повече маса (килограми отгоре) и по-малко изразени мускули. Сега ми е сух и това го състарява. Ето тук според мен е в перфектна форма, която му отива на фигурата и ръста. Wink

В ГБ си беше тамам. В ШМ беше пак по слаб в Шехира беше супер и МИ в Вратата не ми хареса ни като визия ни като стайлинг ни като персонаж ,но всичко и тяло и баклава сега се оля с това спортуване и ядене на тия "здравословни" храни.Дано е жив и здрав!
Той си знае какво прави харесвам спорта ,но той е манияк колкото и да не иска да го признае.

# 569
Да е живо и здраво малкото бонбонче. Много хубаво детенце.

И на мен Керем ми харесва с повече маса, но... той се харесва иначе явно. Само да е здрав и да ни радва на екрана.

Общи условия

Активация на акаунт