Продължението на вчерашните снимки от фитнеса е кратка разходка, показване на уредите и малко филосовски размисли за "това е един от онези дни", когато правиш нещо за себе си.
Той си знае какво прави харесвам спорта ,но той е манияк колкото и да не иска да го признае.
Дано наистина да е жив и здрав, но и аз мисля, че хората като него запалени по фитнеса и "здравословните" храни понякога минават границата на нормалното. Еле пък веганите, а той май си пада по вегън храните с онези бисквитки преди няколко седмици. Имала съм доста взаимотношения с вегън маниаци и да си кажа честно гледат те все едно си пържола и всеки момент ще те захапят. Дано Керем да не се докара до такава степен с хобитата, които има.
Готино е, че пуска подобни снимки и видеа, но повече бих се зарадвала на снимки или трейлър от новия проект заедно с малко повече инфо за следващите. Някак си ми писна от излишен шум около самите артисти. Искам да гледам сериали и филми. Затова сега си пускам "Шахмаран" и потъвам във фентъзи историята.
Не съм фен на Серенай, но е добра актриса и винаги прави ролята си перфектно, а Бурак, ех Бурак....той ми е сред любимците. Сравнени двамата с Керем са на различни полюси по почти всичко, но като артист също е адски добър и съм гледала всичките му роли.