Отговори
# 570

Продължението на вчерашните снимки от фитнеса е кратка разходка, показване на уредите и малко филосовски размисли за "това е един от онези дни", когато правиш нещо за себе си.

...... сега се оля с това спортуване и ядене на тия "здравословни" храни. Дано е жив и здрав!
Той си знае какво прави харесвам спорта ,но той е манияк колкото и да не иска да го признае.

Дано наистина да е жив и здрав, но и аз мисля, че хората като него запалени по фитнеса и "здравословните" храни понякога минават границата на нормалното. Еле пък веганите, а той май си пада по вегън храните с онези бисквитки преди няколко седмици. Имала съм доста взаимотношения с вегън маниаци и да си кажа честно гледат те все едно си пържола и всеки момент ще те захапят. Дано Керем да не се докара до такава степен с хобитата, които има.

Готино е, че пуска подобни снимки и видеа, но повече бих се зарадвала на снимки или трейлър от новия проект заедно с малко повече инфо за следващите. Някак си ми писна от излишен шум около самите артисти. Искам да гледам сериали и филми. Затова сега си пускам "Шахмаран" и потъвам във фентъзи историята.
Не съм фен на Серенай, но е добра актриса и винаги прави ролята си перфектно, а Бурак, ех Бурак....той ми е сред любимците. Сравнени двамата с Керем са на различни полюси по почти всичко, но като артист също е адски добър и съм гледала всичките му роли.

# 571
Нестандартна Серенай, не ми е любимка, но ми харесва, а и бяха хубава двойка с Керем.  И като писах Керем, дали има кой да му подава хавлията в банята след фитнес 🤔

# 572
Фитнесът е нашият първи дом

Тя Серенай е свикнала да я хейтят, но на нея ич не и пука. Евала. Поне не се прави на такава каквато не е 😎

Малък колаж със снимките от Лейка

Ще има да чакаме и да чакаме... Много бавно се случват нещата при Керем

# 573
Айде коментарче на Керем под снимката на Лидия

Лидия и Керем 2017г

# 574

https://www.instagram.com/stories/thebursin/3020088207370129964/

Човекът е на баскетбоен мач....какво по-готино за петък вечер Basketball

Elisabetta Caridi 🌸☄
Kerem Bürsin 15 seconds...
1. ☹️
2. 😯
3. 🤔
4. 👀
5. 😘
6. 😊🕺

Ако харесвате фентъзи жанра си пуснете "Шахмаран". Първите два епизода, които изгледах са увлекателни и загадъчни, и това е само началото. Бурак, Серенай и останалите са си точно на място в тези роли. Интересно е, че няма много диалог до този момент. Както винаги турците пишат сцените без думи и артистите играят с очи, лица, тела, жестове, цялото им същество играе.  Това е третото турско фентъзи което гледам и смело завявам, че турците умеят да правят фентъзи. Историите им са интригуващи, мистиката е на ниво, ефектите са изпипани добре, а за актьорите няма какво да споделям, перфектни са...

# 575
  • София
Дени, сподели малко повече за историята в Шахмаран. Само в Нетфликс ли може да се гледа? Благодаря предварително.

# 576
Бърборанке, ето тук ги има всички епизоди с руски дублаж. Предполагам, че ще има превод и със субтитри, но по бавно ще се случи. Може пък и с бг да излезе

# 577
Дени, сподели малко повече за историята в Шахмаран. Само в Нетфликс ли може да се гледа? Благодаря предварително.

https://cloud.mail.ru/public/BQym/wXdtDTt1T

# 578
Бърборанке, в основата на сериала е легендата за Шахмаран - владетелката на змиите. Този Джамсап (в сериала така го наричаха) е дядо на героинята на Серенай/Шахсу. Тя трябва да се събере с Бурак Дениз/Маран, за да се сбъдне пророчеството. Като гледаш вече ще разбереш кое. Интересна е темата, но според мен действието е доста мудно на моменти, накрая става по-динамично и тогава общо взето се разкриват тайните. Надявам се втори сезон да е по-добре.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD

https://www.google.com/amp/s/bg.rayhaber.com/2021/06/%25D0%25BA% … B0%25D0%25BD/amp/

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 22:47 от ·٠•Snejka•٠·

# 579
Забелязано в Истанбул днес

Дени, мерси за линка. Хубаво е, че ще има и бг превод

# 580

Керем днес отново е активен във фитнеса. Този път катери стена по интересен начин.
Абе няма ли почивка за този човек, излежаване на дивана, занимавки в кухнята и малко, поне малко любов?!
Освен това сподели старо видео с приятели и по специано онази мацка Ясемин като написа "Никога не остарявай! Ясемин е върха! Честит рожден ден!"

Феновете откачиха и даже спретнаха международно разследване, къде била Ясемин и откога било видеото.
Напълно луди хора Joy

А той е толкова готин с тази голяма, прекрасна усмивка Grinning

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 18:19 от DeniAra

# 581
Жива и здрава да е Яска и все така вярна дружка на Керем. Обичат си се двамата много 💓

Ново/старо от петък

# 582

Най-сетне новина за проекта споделена в стори и туйт от Керем, после и от Осман Кая.

В очакване на епизод 1 "The job"

# 583
Гюнайдън!
Благодаря за споделеното....

Забравила съм да кажа,че воденето на малката за ръка много ми напомни на любимия ми Пойраз Карайел дано не е нещо такова обаче,че края е непрежалим.

# 584
Кака има РД днес 🥳 Здрава и щастлива да е 💓

Фенски колаж

Страхотно семейство 🍀

Керем в новия проект 😉😀

Общи условия

Активация на акаунт