Отговори
# 585
Жива и здрава да е Мелис 🤩
Керем е супер визита му всичко
Чакаме те момче хайде мятай дизитата да гледаме вече....

# 586
  • София
Нощта едва започва… Wink

(Ново: Керем с приятели.)

# 587
Bell Така се черпи за кака. Привет, момичета. В очакване на сериали, филми и любови.
Bell Нека годината на заека Animal Rabbit2 сбъдне мечтите ни, че после следват нови. Revolving Hearts

Докато съм писала, БРО ме е изпреварила, но и моята снимка ще остане. Я какви са симпатяги.Champagne

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 23:08 от st_ina

# 588
Интервю за маямското издание DIARIO LAS AMÉRICAS

„Ограниченията ни правят по-креативни“

35-годишният актьор разкри, че е решил да се отдалечи от камерите, за да се посвети изцяло на нова страна, която включва реализирането на независими проекти.

- Защо смятате, че турските сапунени опери са толкова успешни на испанския пазар?

Това, което забелязах е, че нашите култури са много сходни. Само езиците са много различни, но културите ни са много сходни. Ние сме много страстни. И мисля, че затова историите, които разказваме в нашата страна, надхвърлят испаноезичната култура.

- Кои са някои от тези прилики, които се открояват между двете култури?

Мисля, че нашите семейни ценности са много сходни. Връзката, която имаме с нашето семейство, нашата култура, с нашите приятели и с нашата страна. И това са темите, които показваме в нашите предавания. Когато видим тези прилики, ние се пристрастяваме, защото виждаме нещо, с което можем да се свържем. Това съм забелязал.

- Кое е любимото ви турско ястие?

Това е труден въпрос (смее се). Трябва да кажа, че има едно ястие, има толкова много, но аз съм фен на едно много популярно, което помня, защото не съм живял в Турция, когато бях дете. И всеки път, когато отивахме в Турция, това беше първото нещо, което ядях. Това е Искендер Кебап. Съдържа дебело парче месо на шиш, което се монтира върху пита хляб, с доматен сос и масло отгоре. Много е добро.

-Къде сте живели като дете?

Живял съм на много места заради работата на баща ми. На всеки две-три години се местехме в друга държава. Живял съм в Шотландия, Норвегия, Индонезия, Обединени арабски емирства, в Тексас. След това отидох в колеж в Бостън, след това се преместих в Лос Анджелис, преди да се върна в Турция.

-Какви бихте казали за някои от причините да посетите Турция?

За своите хора. Мисля, че Истанбул е много популярен, но е много малка част от Турция, защото има места като Кападокия, като Трабзон, с невероятна природа. В Турция има много история. Всички знаем, че толкова много неща се случиха в Турция заради различните империи. И затова виждаме сблъсък на различни култури, който е налице. Има какво да се види и направи. На юг са плажовете, които бих казал, че са сред най-добрите в света, както и храната. Турция е прекрасно място.

-Романът Love is in the air , един от най-популярните в Турция, разкажете ми малко за вашия герой Серкан Болат, приличате ли нещо на него?

Надявам, се че не. Когато го срещнете в началото изглежда ужасен, но е добре. Имаме някои прилики, разбира се.

Смятате ли се за работохолик?

За съжаление да. Наистина се наслаждавам на това, което правя и ако не работя, правя нещо, което е свързано с работа. Обичам да работя, но мисля, че с годините разбираш, че има и други важни неща в живота, че преживяванията и любовта са много важни.
И това, което извличам от това е, че Серкан пропусна много неща, любов. И той не знаеше какво е любовта, защото вярваше, че истинската му страст е работата, докато не срещна Еда. Така че се опитвам да не бъда такъв работохолик (смее се).

-Как прекарвате свободното си време, когато не играете?

Обичам катеренето, бокса, запален читател съм и обичам да пиша. Напоследък пиша много.

-Сценарий за телевизионен сериал ли е?

Да, пиша творчески неща, които се надявам някой ден да са полезни.

- От гледна точка на сценарист, какво бихте казали, че може да се промени по отношение на начина, по който се прави телевизия в Турция?

Мисля, че не съм на място да казвам какво трябва или не трябва да се променя, но мисля, че са дълги (сериалите). Епизодите са много дълги. И мисля, че това има предимства и недостатъци. Стигаме до момента, в който минусите надделяват над плюсовете. Аз съм човек, който вярва, че по-малкото е повече, че можете да направите много повече с по-малко. Така че мисля, че скоро ще го приемем.

-Какво мислите за любовните истории и какво не показват сцените?

Мисля, че има много съдържание от различни части на света и има много такива сцени. И интересното е, че, разбира се, имаме ограничения за това какво можем или не можем да покажем. И това е така, защото тези предавания са по обществената телевизия в Турция. Но твърдо вярвам, че ограниченията ни позволяват да бъдем по-креативни.
Може би това не е добре, но ако имаш лимит, трябва да намериш друг начин да покажеш нещо. И ако това означава да не показвате секс сцени или целувки и все още да изразявате това, което искате, мисля, че това отваря врата за творчество.
Така че не съм голям фен на тези ограничения, но не съм и против тях. Каквото, такова. И трябва да направиш най-доброто с това, което имаш. И мисля, че вършим добра работа.

-Как се отнесе 2022 г. към вас в професионален план?

Беше година, в която реших да избягам от камерите, за да се съсредоточа върху продуцентската си компания и новите проекти, които разработваме. Проекти, които искаме да направим и които имам предвид от известно време

- Какво ново за тази година?

Предстоят някои проекти. Не мога да кажа твърде много за това, но се надявам, че те ще бъдат голяма изненада за всички.

# 589
Керем се отдал на живот. Всяка вечер по купони 🥴😁 Това е от по миналата нощ

Керем Бюрсин отговори на въпросите на пресата.
🔹Ще изчакаме още малко за проектите 🔹Продължаване на спорта
🔹Пиша по теми, с които не сме свикнали.
🔹В момента не следя нищо (филм, сериал)  🔹Вероятно отивам в Испания.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 10:20 от Miraland

# 590
Мире, благодаря за интервюто и всичко споделено. Heart Exl Дано не чакаме дълго тези изненади. Липсва ми вече на екрана.

Диде, Бърборанка, Дени, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Честито на Мелис на патерица. Да е здрава и щастлива.

Новички - "Човекът и неговото куче". Revolving Hearts

# 591
Снеже, останало ни е само да чакаме. Добре, че се задава интересен проект като семейството 💥 та Керем ще остане малко на заден план 😁

Еее, Хектор е много красив тук, щом и майката на Серенай хареса снимките, 😂 сигурно и липсва... Хектор де 😉

Скрит текст:

И още...

Един човек в розово

С малък фен

И на разходка посред нощ 🥴

# 592
Здравейте момичета
И аз видях снощи в инста мъжът а кучето Grinning , голяма любов са те !

Моля , когато имате инфо кога започва Семейството да пишете .
Никога не съм била фен на Серенай ( само когато беше с Керем Stuck Out Tongue Winking Eye ) , но пък винаги съм я харесвала , защото тя излиза от рамките - и като външен вид , и като излъчване , и като модни попадения на червения килим ,и даже ,че е разкрепостена достатъчно в държава с толкова предразсъдъци .

# 593
  • София
Ааа, щом майката на Серенай харесва снимки на Керем, да знаете - събрали са се! Joy Шака, шака. Wink

Скрит текст:
Серенай и Къванч ще са огън двойка. Nature Fire

Мисля да погледна сериала. Сто про ще се превежда. Моля, ако някоя от вас знае за тема във форума, в която се обсъжда този проект, на ЛС да ми пусне линк. Благодаря предварително. Kissing Heart

# 594
Аз това с майките не го разбирам хич. С майката на един бивш приятел, с който не сме заедно от 8 години вече и до ден днешен поддържаме отношения, чат пат и кафе пием. Ама със сина ѝ изобщо нито съм се чувала, нито съм го виждала още по-малко пък тя ми говори за него. А междувременно съм и сгодена вече за друг. 😁

# 595
Бърборанке, пратих ти линк на ЛС

За обсъждане на семейството, ще оставя и тук линкове, ако има желаещи 🌼

Скрит текст:
Темата на Киво, вече се обсъжда
https://m.bg-mamma.com/?topic=1508909

Тема и на Серенай
https://m.bg-mamma.com/?topic=1518883

Фили, сериалът започва на 14 февруари по Show TV от 20ч. / 19ч. БГ/

Керем и Хектор са друга бира 😍

# 596
Bell Здравейте, момичета. Докато Керем започне да снима, аз отплавам в друго направление, но някъде мога да се засега с вас по трасето. Фен съм на Енгин и Демет. Стартират на 15.02. - "Казвам се Фара". /изгледала съм и американската версия - "Чистачката"/ Определено това ще е моят сериал /мога да дам линкове/.

Скрит текст:
Bell По темата - в една група се шегуваха, че Серенайката и Керем ще направят среща с кучетата си в някое кафе, щом майка й го е харесала. /харесвам хората с чувство за хумор/
Bell Нека ви е влюбено през февруари и да сме в настоящето - кой със "Семейство", кой с "Казвам се Фара", започват още 2 нови сериали. Хората снимат, че времето лети. Кире, чули ли ме? Снимат!
Bell И за да не е спам - ами кой? Той!

Bell Специален поздрав за всички. Някои ще се досетят от кой сериал е песента.

https://www.youtube.com/watch?v=emWaa4kIQkM

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 20:36 от st_ina

# 597
Аз пък съм фенка на Къванч и ще гледам конкурента на Фара - Семейство , ама няма да се караме Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ви питам  нещо свързано със Серенай - някой гледа ли Шахмаран ? Аз имам фобия от змии и за това не смея да си го пусна - има ли много там ? Сериозно , по принцип хич не съм страхлива , но имам проблем - нито на снимка , нито по ТВ мога да ги гледам Sad
А за срещата на кучетата си мисля ,че може и наистина от време на време да го правят , представям си ги и двамата , че са над нещата и не вярвам да са врагове , напротив .
Приятна съботна вечер , дружки Heart

# 598
Аз пък съм фенка на Къванч и ще гледам конкурента на Фара - Семейство , ама няма да се караме Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ви питам  нещо свързано със Серенай - някой гледа ли Шахмаран ? Аз имам фобия от змии и за това не смея да си го пусна - има ли много там ? Сериозно , по принцип хич не съм страхлива , но имам проблем - нито на снимка , нито по ТВ мога да ги гледам Sad

Здравейте Flowers Hibiscus

Малко нощно писане, но света на Морфей още не ме е повикал, така че си сърфирам в мрежите и понаглеждам това-онова. По въпроса за "Шахмаран" отговарям с да, гледах го веднага след излизането му. Препоръчвам с две ръце, крака и каквото още се сетите. Змиите не са чак толкова много, даже има една скрита по чаршафа и се занимава с доста интересни неща Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз също планувам да гледам Къванч и Серенай, но заради нея и скуката в последно време. Щом Керем не пуска още нищо от неговите проекти, значи ще запълваме времето с други имена и сериали. Честно казано турските бози доста ми омръзнаха и в последно време прехвърлям стари, но вечни класики от световното кино.

Обичам писаните истории повече от изиграните, но това заглавие и в двете си форми е невероятно пленяващо, и се помни дълго. Мерил Стрийп и Клинт Истууд могат да докоснат всеки с играта си, обаче 67 страници изписан текст могат да накарат и най-коравосърдечния човек да пусне сълза.

"Нещата се променят. Те винаги го правят, това е едно от нещата в природата. Повечето хора се страхуват от промяната, но ако я видите като нещо, на което винаги можете да разчитате, това става утешително"

"Не обичам да приемам нещата така, както са ми дадени. Опитвам се да ги превърна в нещо, което отразява личното ми съзнание, духа ми. Опитвам се да намеря поезията в образа."

„В тази връзка има страст, колкото между два синигера. Искам да те видя зашеметена. Да левитираш, да пееш в екстаз, да танцуваш като дервиш. Ликувай от щастие или остани отворена за бъдещи изживявания. Знам, че звучи банално, но любовта е страст, лудост, усещане, че не можеш да живееш без другия. Искам те влюбена до уши. Намери си някой, когото да обичаш до полуда и да е взаимно. Как да го намериш? Забрави главата си и слушай сърцето. А тук не долавям сърце. Истината е че животът е безсмислен без това. Ако минеш цялото пътуване без да си се влюбил силно, животът ти е празен. Трябва да опиташ."
 Антъни Хопкинс в "Да срещнеш Джо Блек"

„Аз не съм нищо специално, за това съм сигурен. Аз съм обикновен човек с обикновени мисли и съм водил обикновен живот. Няма паметници, посветени на мен, а името ми скоро ще бъде забравено, но аз обичах с цялото си сърце и душа друг човек и за мен това винаги е било достатъчно.“

„Най-добрата любов е тази, която събужда душата и ни кара да се сближим повече, която създава огън в сърцата ни и носи мир в нашите умове.“

„Наблюдавах те, работейки ден и нощ, толкова силно, че почти нямах време да си поема дъх. Хората правят това по три причини. Или са луди, или глупави, или се опитват да забравят.“

„Искам всичко от теб, завинаги всеки ден. Ти и аз всеки ден.“

И все пак темата е за един специален човек и затова слагам за край негови снимки споделяни милиони пъти през годините, но са красиви и си заслужава още едно...

Kerem X Vogue (2014)

# 599
❄️Привет, прекрасни в любимият ми месец февруари!❄️❤️
Понеже напоследък потниците пак са на мода😉❣️ Пък и февруари е месец на любовта❣️😊 Като няма нов проект за обсъждане, гледайте потници!🙃
След почивката от нови сериали, май ще погледна и двата нови, които започват този месец: "Семейство" и Фарата. Къванч много го харесах с Туба, със Серенай ще бъдат огнена комбинация сигурно. Тя винаги е безкомпромисно добра актриса, а и доста шарена личност, така че всички предпоставки за нещо завладяващо са налице, остава и сценарият да е ок! Шахмарана също бих погледнала. Енгин ми е любимец, с Деметка сигурно ще направят много добра спойка. Ще бъде интересно. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт