Отговори
# 600
Животът ни е купон и танци до зори. Снощи сме били на РД 🥳

Фили, Шахмаран не е за всеки вкус, то и за това има противоречиви оценки, едни го харесват, други го отхвърлят... Но и точно това предизвиква интерес към него. А змии има, даже още в самото начало се вие една огромна противна гад 🥴 Дени е написала и за змията в чаршафа 😉

Всички епизоди с бг субтитри
https://m.vk.com/topic-113691288_49176901

Сестрите на Маран са си много цветни 🌼

Дени, прекрасни мисли. Особено чувство е любовта. Смятам отново да изгледам "Мостовете на Медисън" . Някои истории са вечни, някои актьори може да се гледат отново и отново... Талантът им е непреходен 💯

Естествено, че не са врагове и защо да бъдат. Имали са красива любов, което поражда и хубавите спомени... Разделили са се по нормален начин. Керем даже година след раздялата се беше изказал, че Сера пее страхотно, а тя след раздялата беше публикувала снимки с Хектор. Та така животът продължава...

И приятно гледане на проекта, който всеки си е избрал да гледа 🍀   Ели 🌸

# 601
Bell "Шахмаран" за мен е мисията невъзможна. Просто със змиите си нямаме приказка. Но съм била в Мардин. Там историята за Шахмаран ще я чуете в кафенето, на пазара, в хотела, а образът й е навсякъде. Научих я добре, но нямам сили да изгледам сериала.
Bell Неделя е време да се усмихнем на съботните купони и снимки, излязли в пресата. Кой с кого и къде изобщо не ми е важно. Всеки има глава на раменете, а и не съм адвокат на никого. Важното е, че животът продължава, а карираните ризи и шалове, както и белите потници  винаги ще са на мода.

Bell И докато съм писала - Керем с благодарност към любимото LEGO в ИГ. Събрал е всичките си "произведения" на едно място.

https://www.instagram.com/reel/CoSi6yQgMZq/?utm_source=ig_web_copy_link

Bell Снощи купонът, на който е присъствал Керем е бил на макс, а Хектор е за усмивки в неделя вечер.

Bell Снощният купон. Чак ми се прииска да съм там.

https://www.instagram.com/stories/edser_russia/30316436218446977 … HnJxsQl7pRk2dwwbg

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 23:37 от st_ina

# 602
Определено няма да гледам Шахмаран , ще чакам Семейството , но ми е интересно някой да ми го преразкаже Simple Smile
Нашият Керем го е ударил на живот , искам го на екран Grinning
Добра вечер , дружки Flowers Hibiscus

# 603
Благодаря за споделеното, момичета! Голяма трагедия в Турция и Сирия... Толкова погубени човешки животи от природната стихия, но и от човешкото безхаберие, специално в Турция, защото тези блокове са строени от хора, а паднаха все едно са направени от картон... Плаче ми се, като гледам репортажите. А сега идва трагедията на живите - кога ще се съвземат, не знам. Браво на всички актьори и обществени личности, които помагат. Браво и на нашата страна, която протегна ръка на съседите.

Керем призовава да се помага на пострадалите и много сторита е пуснал все с призиви.

https://vk.com/video-148240365_456242043

Земетресението в Турция и Сирия: как да изпратиш помощ?

# 604
Иит и Сибел 💔

# 605
Керем е дарил 200 хиляди турски лири на фондация Ahbap с президент Халюк Левент. Освен това помага и в координационния й център, както е взел участие и в предаването на Бабала тиви. Думи нямам за тази огромна трагедия.

https://vk.com/video-148240365_456242053

Цитат
В ход е подготовката за съвместното излъчване на основните турски телевизии, което ще се състои на 15 февруари, сряда, от 20.00 до 02.00 часа. По време на предаването е предвидено събиране на помощи за пострадалите от земетресението. Беше решено маратонът да се състои от няколко части. Първо TRT1 ще излезе в ефир съвместно с ATV, след това Star TV и TV8, последвани от FOX и Kanal 7 и ще завърши излъчването на Show TV и Kanal D. Fox TV ще бъде представена от актьори, работещи по канала и дигитална платформа Disney Plus, сред които Халит Ергенч, Енгин Акюрек, Арас Булут Йенемли, Гюлсе Бирсел, Демет Йоздемир, Буура Гюлсой,  Ханде Ерчел, Аслъ Енвер, Еда Едже, Шевал Сам, Езги Мола, Мурат Юналмъш, Мелис Сезен, Алперен Дуймаз, Кубилай Ака и Кадир Езилди.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 23:05 от ·٠•Snejka•٠·

# 606
"Ти си прекрасен човек, не мога да го опиша с думи. Иска ми се да се бяхме срещнали при по добри обстоятелства, а не по катастрофален повод. Благодаря, че те има"

# 607
Призивът на Керем Бюрсин за помощ на пострадалите от земетресените е направил сериозно впечатление. Публикували го много знаменитости от западните страни, в това число и бразилската футболна звезда Марсело.

Скрит текст:

# 608
Привет! От Керем - обича ни всички. Heart Exl

Заел е 5-о място в гласуването “Top Face In The World 2023” ❤.

# 609
Затихна около Керем. Нормално...

Да си припомним рекламите за Мави 😉

Забавни са 😎

# 610
Здравейте, момичета! Благодаря за публикациите!
Споделете, ако знаете, местата в Истанбул, където може да се засекат известни
личности от турските сериали, местата от турските сериали около Босфора.
През лятото живот и здраве ми се иска да посетя по-богатите, спокойни и красиви квартали на Истанбул.
Миналата година се нагледах на джамии и дворци и се заклех, че повече в този квартал, където масово българските тур. агенции настаняват българите, няма да стъпя.
Както се казва да обядвам или пия кафе в някое красиво местенце около Босфора, та било то и на по-висока цена.
Не смея да мечтая, че ще засека някъде нашия красавец, но все пак искам да видя и по-красивата част на Истанбул.

# 611
Тони 🍀
Етилер, Истиние парк, Нишанташъ, Бебек
Аз знам за тези квартали, че са богаташки с луксозни магазини и ресторанти, кафенета. И там най често папараците ловят известните.

А Керем посещава най много два спортни центрове - Matchbox fitness в Истиние и един боксов клуб Burak Bujin fight club.

Успех в начинанието!

# 612
Тони 🍀
Етилер, Истиние парк, Нишанташъ, Бебек
Аз знам за тези квартали, че са богаташки с луксозни магазини и ресторанти, кафенета. И там най често папараците ловят известните.

А Керем посещава най много два спортни центрове - Matchbox fitness в Истиние и един боксов клуб Burak Bujin fight club.

Успех в начинанието!

Много благодаря!:)
Още миналото лято исках да тренирам в Matchbox fitness, но адреса в Google е на паркинг, поне това се вижда на снимката. Като им звънях ми дадоха цени и ми казаха, че не дават на всеки адреса и да звънна преди да тръгна за Истанбул /пратиха ме един вид за зелен хайвер Simple Smile) /.Не дават адреса така лесно, по-скоро е по препоръка.

# 613
Аха, ясно защо не казват адреса, подбраната клиентела има нужда от спокойствие 😀 ама ние ще вземем препоръка от Керем 😉

Керем е присъствал днес на събитие организирано от UCIM за извършване на дейности в подкрепа на деца

И колеги - Нилпери, Бурджу, Селма, Ураз, Шукрю, Йозге и Серкан, Башак Дизер и др.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:53 от Miraland

# 614
Здравейте момичета! 🍀

Честита Баба Марта 🤍❤️ Да сме здрави и щастливи!

Хубав ден и хубави емоции 🌼

Керем и Нилпери - едно красиво и истинско приятелство 💯

Общи условия

Активация на акаунт