Отговори
# 615
  • София

Hearts Честита БаБа Марта! Hearts

Бъдете здрави, щастливи и много късмет ви желая!

Един умислен Керем… Чуди се и той на затишието в темата. Ама да не се чуди - той е виновен. Grinning

# 616
Това са качествени затишия Кире му казвам аз демек чакаме си проектите

# 617
Новичка!

# 618
Пресата вчера - 4 март 2023 година

The Girl са публикували статия за Керем Бюрсин

Керем Бюрсин привлече вниманието на кралицата на Испания към земетресението в Турция

Керем Бюрсин, който активно участва в решаването на всички жизненоважни проблеми на страната си, от първия ден се включи в събирането на помощи за пострадалите. И активната му работа успя да привлече не само вниманието на обикновените хора по света, но и трогна съпругата на краля на Испания - Летисия. Вчера кралицата присъства на среща на борда на УНИЦЕФ в Мадрид. Тази организация се занимава със защитата на правата на децата по света, а дневният ред на последната среща беше събирането на помощите за децата в Турция и Сирия, пострадали от земетресението.
Разбира се, ние сме повече от сигурни, че Летисия е знаела за неприятностите, които се случиха в двете страни, още преди обръщението на Керем Бюрсин, но въпреки това актьорът, така или иначе, за пореден път доказа и показа как наистина трябва да използва своя популярност.

Скрит текст:
theGirl опубликовали статью о Кереме Бюрсине.

«Керему Бюрсину удалось привлечь внимание королевы Испании к землетрясению в Турции»

Керем Бюрсин, который активно участвует в решении всех жизненно важных проблем страны, с первого дня включился в сбор помощи пострадавшим. И его активная деятельность сумела привлечь не только внимание обычных людей по всему миру, но и тронула жену короля Испании — Летицию 💔

Вчера королева приняла участие в заседании правления ЮНИСЕФ в Мадриде. Эта организация занимается защитой прав детей по всему миру, а повесткой последнего сбора стал сбор помощи детям Турции и Сирии, которые пострадали от землетрясения 🥺

Конечно, мы больше, чем уверены, что Летиция знала о беде, которая произошла в двух странах и до обращения Керема Бюрсина, но все же актер в любом случае в очередной раз доказал и показал, как на самом деле нужно использовать свою популярность и медийность 😌

Дано най-накрая спрат фантазиите за розови къщи и т.н.

Скрит текст:
Снимали са Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ на паспортната проверка в Париж.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 23:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 619
Bell Поздравления за Акиф. Харесвам такива журналисти. Не един пък писах тук и там Wink, че с 4 власт не трябва да се заиграваш. А той каза преди няколко месеца, че са заедно.  Днес ме усмихна с това, което написа под клипа.

Bell Керем, сега ти си на ход. Чакаме те с новия проект...и нова любов. Драмата за феновете приключи.
Bell Керем след новината.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 23:18 от st_ina

# 620
Дано не са фотошоп тия снимки, че е крайно време тая мъка да спре. 🤣

# 621
# 622
Разгеле може да гръмнем шампанското. Отървахме се. 🍾🥂

# 623
Вай какви новини за добро утро 😍😄 Акиф съм го признала отдавна колкото и да го тъпчат

Ами да са живи и здрави и щастливи младите. Доколкото разбирам това семейство е едно от най богатите в Турция. Ханде най после е намерила мястото си. Това е нейната среда.

Трябваше им цяла година на токсичните ханкери да разберат, че великата и прикаСна лИбов, която си изфантазираха я няма и никога не я е имало. За 1 година след раздялата Х. вече е с втори мъж. Много често сменя мъжете това момиче. Дано вече е открила истинската любов, защото това с Керем беше просто един ПР. Но и той си е виновен, че се впусна в тази игра.

А на Керем пожелавам да срещне жена, която няма да се срамува от него и ще го обича и уважава истински.

HanKan Aşk Var 😂

# 624
Добро утро, момичета!
Благодаря за инфото. Аз съм от тези, които смятат, че любов имаше, а после ... тя се разпадна по причини, за които можем само да гадаем. Не си паснаха в реалния живот - това най-общо казано.

# 625
Честито да ни е сега новия зет ще се грижи за интересите на снахата Wink
Чакам вече проект от наш Кире взе да ми писва тази тишина около него...

# 626
Олекна ми и на мен. Не злорадствам, просто чаках момента, в който един от двамата официално ще застане с новата си половинка, понеже другите изнасилени "доказателства", че още били заедно ми идваха в повече, да не кажа, граничещи с лудост. Нормални хора са - влюбват се, разделят се. Такъв е животът. Хайде сега вече спокойно може да ги гледаме като отделни личности с техните кариери. Hands Raised Hands

# 627
Време беше.Ханде не беше момиче за него.Така и не го оцени за мен.Гледаше други неща като PR ,кой я гледа кой не .Никога не показва същите чувства като Керем.Явно си намери точния човек от багаташно семейство .Бяха хубава двойка в сериала ,и до там.Продължаваме напред.Него ще следя ,за нея едва ли.Все още не виждам талант в нея като актриса 🙂

# 628
Дидка, както е тръгнало още дълго време ще има тишина около него, но каквото такова, ще чакаме... Но пък утре започва "Семейството" 😉

# 629
Поне вече ще спрат безумните фантазии за ХанКер, които ми идваха вповече, след като те очевидно бяха разделени. Виждали го до розовата къща, на същото място разхождал кучето си, една и съща музика пускали, ризата (или каквото беше там) била на стълбището, пили кафе някъде си, размазани снимки, на които уж били те и т.н... Не знам  защо си причиняваха това и  се опитваха да намерят "доказателства" и "знаци" за нещо отдавна несъществуващо? Пътищата им се разделиха още като се отпоследваха и изтриха снимките си. Освен това, пределно ясно, няколко пъти, и Ханде, и Керем казваха, че нямат никого в живота си,... но не... криели се. Защо да се крият, защо да го правят - няма никаква нормална причина? Самозалъгваха се до последно и на моменти ставаха смешни.

Желая щастие на Ханде. Не я харесвам особено, но тя е голяма жена и може сама да избере кой да е в живота й. Това не е работа на феновете. На Керем пожелавам нова жена в живота, която вече да е неговата. Но най-важното е да здрав и щастлив. Дай Боже, и да ни радва с нови проекти.

Общи условия

Активация на акаунт